krasunja » 11 березня 2011, 13:50
В мене теж така ситуація - чоловік на заробітках... Звичайно знала на що йшла... Коли одружувались, то знала що кілька років (1-2) ситуація буде саме такою. Сказати що легко - не можу. Сім'я не разом і хорошого в цьому мало, але стараюсь його знайти. Радію зустрічам, з нетарпінням чекаю на чоловіка. Тішусь тим, що не поїхав і за чорити роки верненься,а регулярно (приблизно 5 місяців тут, 5 за кордоном) приїжає додому. Поїхав, бо хоче кращого життя, побачив де більше можна заробити, мріє про хорошу квартиру, машину і можливіть дітям дати, те щого не було у самих, а чого так хотілось. Часто називаю себе - дружиною моряка дальнього плавання. Хочу, як би то не було важко, створювати такі умови, щоб йому хотілось частіше бути вдома, щоб йому було до кого повертатись. Радію тим, що мій чоловік щось хоче від життя і щось для того робить, і гірко дивлюсь на тих молодих чоловіків які нічого немаю і нічого не хочуть мати. Зтягуються з останього на речі першої необхідності, нарікають на всіх, сваряться з дружинами, мовляв що ти від мене хочеш, роботи немає і де я тобі її візьму, грошей дитині на морозиво немає, бо це ж бо розкіш і їхній ситуації, а чогось на сигарети і пиво вони є регулярно - требає ж стрес зняти...Одружені ми не довго - трошки більше року, тому не знаю що такого мудрого можна сказати чи порадити тим хто когось чекає. Знаю лише одне проблеми в сім'ї можуть бути різні: одні жаліються на чоловіків, яких рідко бачуть, інші на тих - яких з дивану не зжинеш. І так не добре і так. Та я алаштовую себе лише на те, що розлука поняття не вічне. Сім'я, стосунки - от над чим треба працювати, щоб їх зберегти, особливо коли поруч людина яку ти любиш. Знаю, що мій варіант сім'ї може і не найкращий, але я люблю свого чоловіка, пишаюсь ним. І заробітчанство для нас поняття тимчасове!!! За кілька років бачу свою сімю забезпеченою і щасливою. Те що ми не разом тривай час - це лише випробування, яке ми пройдемо! Зовсім скоро у нашій сім'ї поповнення, зовсім скоро приїде чоловік!!! Які ж то важкі і затяжні дні чекання, і які щасливі дні поведені разом!!! Кажуть, що справжнє кохання можна перевірити тільки розлукою! Бажаю всім кохати і бути коханими без ніяких випробування, але як то кажуть на все воля Божа! Господь не кладе на наші плечі важчого хреста, чим ми можемо пронести!!! І ніколи не кажіть "Ніколи", ми ж незнаємо що нас чекає, навіть, завтра...
Востаннє редагувалось
krasunja в 12 березня 2011, 12:06, всього редагувалось 1 раз.