Глобальні оголошення!

Домашнє насильство

Домашнє насильство

Повідомлення krapk@ » 10 грудня 2012, 22:34

Сьогодні мала дуже неприємну розмову з однокурсницею. Вона розповідала як 4 роки живе з чоловіком який її гвалтує, б'є, не вважає за людину. І в них росте син. Найперше моє питання для чого терпиш? Відповіла,бо не маю де дітися. Мені досі мороз по шкірі від цієї історії. Але все одно ніколи не зрозумію тих, зто так терпить заради...навтіь не знаю заради чого? Невже таке кохання страшне?? Вони що великомучениці?? А ще от нарила статистику, гне знаю правдива чи ні але....

Домашнє насильство. Статистика, що шокує
| 10.12.2012

Насильство в сім’ї – це не лише українська біда, а проблема світового масштабу. Але в Україні жінки, діти й люди похилого віку страждають від домашнього насильства набагато частіше, ніж можна собі уявити. На думку експертів, загальна кількість злочинів і адміністративних правопорушень, пов’язаних з насильством у сім’ї, є більшою, ніж усі інші злочини взагалі.

35 відсотків жінок, які потрапляють до лікарні «швидкої допомоги», перебувають там через тілесні ушкодження, пов’язані зі знущанням; 25 – 40 відсотків жінок було побито під час їх вагітності.

50 відсотків усіх бездомних жінок і дітей пішли жити на вулицю, рятуючись від насильства в сім’ї.

Діти скривджених матерів у 6 разів частіше намагаються накласти на себе руки, 50 відсотків схильні до зловживання наркотиками й алкоголем.

Майже 100 відсотків матерів, які зазнали насильства, народили хворих дітей.

65 – 95 відсотків тих, хто займається проституцією, зазнали сексуального насильства ще в дитинстві.

Майже 40 відсотків усіх зареєстрованих убивств відбувається саме серед родичів.

95 відсотків справ про розлучення викликані брутальною словесною образою й побиттям жінок.

30 – 40 відсотків щоденних викликів міліції пов’язані з побутовим насильством.

30 відсотків самогубств і 60 – убивств жінок пов’язані з насильством у сім’ї.

69 відсотків випадків сексуального насилля над дітьми в Україні здійснюється в домашніх умовах, у неповноцінних сім’ях і над дітьми-сиротами.

Діти-жертви в 10 разів частіше здійснюють спроби суїциду, ніж їхні ровесники.

На частку членів сім’ї (вітчимів, дядьків, братів, батьків, дідусів) припадає 35 – 40 відсотків зґвалтувань. Ще 40 – 50 відсотків випадків відбувається з вини вхожих у будинок друзів сім’ї. Тобто у 85 – 90 відсотках випадків злочинець добре відомий дитині, а 10 – 15 відсотків зґвалтувань скоюють незнайомці.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: Домашнє насильство

Повідомлення mari » 10 грудня 2012, 22:48

3-я світова війна, як співає Пінк Флойд, війна, яку замовчують, яка є, і яка вражає серця не лише дорослих а й мільйонів дітей з сімей, в яких вони діти домашньої війни. Дорослі діти в перестрашених мам і тат.
Жах та й годі.
Можу вислати номер психолога і жінка звернеться приватно, безкоштовно або внесе добровільний внесок який може.
Робота із сім"ями які зазнали насильства, жертвами і кривдниками, права жінки,-прерогатива нашої програми ГО "Центр щасливого Батьківства і і Материнства", яка зараз примусова для сімей які міліція направляє.

так розумію що вона все замовчує_ тиха жертва, готова померти заради....
з такими працювати найважче, ніякої НАДІЇ...
Присилай
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення krapk@ » 10 грудня 2012, 22:50

та вроді наважилася на розлучення, але їй мозги вправляли вже свекор і свекруха, мол позбавить їх синок її материнських прав і забере дитину собі.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення mari » 10 грудня 2012, 22:52

Чому це- вона що психічно хвора? хай п"є заспокійливі і не лякається так, молиться, і ми за неї будемо, і буде все ОК

Можу також їй дати телефони в Управління сім"ї та молоді. Може їй там юрист що порадить. Пиши в ПП

І чому це так важко в нашій системі поставити жінку абсолютно нерівною, дурною і зневаженою?

Та ще хочу додати- завжди є вторинна вигода. Чомусь їй вигідно це терпіти. У цьому уся суть.Звісно вона так просто не відповість(дитинство, модель сім"ї, характер, бо дитина, бо гроші.бо хата, і т.і. )
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Ulkanet » 11 грудня 2012, 01:42

є багато жінок, яких так виховали шо вони ніхто і ніщо (це зараз всі мудрі з інтернетом і психологами), їх з дитинства батьки, діди, баби, родичі затравили так, що вони ладні роками жити з тираном, але до свої батьків вони не повернуться. а сил і впевненості робити все самому і почати все з нуля в них немає. бо їх так виховали шо вони ніхто. а тут шей чоловік козел, роками травить шо вона ніхто, шо вона сама нічого не зможе і не вижеве без нього. такі жінки замкунті, в них немає друзів, подруг, вони все несуть в собі.
коли людині постійно казати на біле шо то чорне, то вона і починає в сама казати шо то чорне.

| +
часто кажуть ступися, піди від ньго. а якшо дісно нема куди йти, нема батьків, або вони далеко, або ше гірше - тирани. йти до них і слухати роками шо ти така сяка прийшла їм на голову зі своїм виводком??? це тільки в кінах всі з дому йдуть з маленьким чимоданом. а насправді шоб переїхати з квартири на квартиру тре бус наймати, бо воно чогось в той чемоданчик не влазиться. :wink: знімати квартиру із зарплатою 1500 грн??? сидіти голому, босому і голодному в задрипаній зйомній кімнаті??? коли тебе з любу хвилину можуть висилити, коли їдеш на хату і не знаєш є ше твої лахи чи вже хто вкрав.

якшо він дійсно її гвалтує, вона може звернутися в лікарню і пройти судово-медичну експертизу, зняти побої і травми, і тоді вже її чоловіка будуть тестувати на "психічно хворого". її і розведуть без його згоди. і навіть позбавлять батьківських прав. але від такого придурка можна чекати шо завгодно. може і вбити її і дитину в нервах. співчуваю їй. бо він не дасть їй спокійно жити. їй потрібно обовязково виїхати в інше місто і як умога дальше звідси.
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення mari » 13 грудня 2012, 00:01

Доречно до теми буде подивитись вкотре фільм "Заплати іншому "і дізнатись історію вчителя. Можливо це навіє на роздуми.
Також вийшла чудова книга М.Дочинець. "Руки і душа. Історії жінок які перемогли".Є у книгарні "Є". 28 гр. чудовий подарунок на Миколая.

Згідна з Ульканет, говорити легше аніж робити, адже жінці дійсно може бути немає куди іти, за що жити. В такому разі це зневага для її родичів, відречення для сім"ї і вигнання її з лона родини.Так- жертви серйозні, але не важчі аніж фізичні знущання і перемога для поваги.

І якщо все дуже погано і просвіту не має, це кращий вибір , якщо не для себе, ТО для дітей.
Вони мають бачити краще життя. Пробувати- грошей не вартує. Можна обзвонювати притулки, монастирі і т.і. Було б бажання.

А якщо все таки буде дуже страшно і сил на рішення не вистарчить- хай молиться, щиро і відважно. Постить.Звертається в проханнях до святих. (я наприклад до Матері Божої, Св.Філомени і Юди- Тадея молюся ).

Бог витирає сльози і чує завжди. Ми не одні. Хай зажди це пам"ятає.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення ІВАНОЧКА » 06 серпня 2013, 08:38

насильство в сімї це просто жах, о коли б люди прислухались до Божих заповідей , то не було б стільки бід.
ІВАНОЧКА Офлайн

Повідомлення Liza » 06 серпня 2013, 16:16

я знаю ситуацію. свіжу. перед великим святом ми дізналися, що в наших близьких назріло розлучення. ніхто раніше ні про що і не здогадувався, а тут - отаке. чоловік, який на люди був дуже добрий (бабусю дружини зустріти вночі з вокзалу, допомогти мебельку скласти декому з приєднаної частини родини, їжу готувати для гостей... і т.д.) виявився забіякою і жоновласником. згідно переказів, що дійшли до мене, вважає, що дружину потрібно бити. не дав їй можливості довчитися на вподобану професію і керував, як їй вдягатися на вулицю (одного разу наказував вдягнутися у все таке коротюсіньке, коли на дворі було доволі холодно) - це я знаю/спостерігала особисто. теща його дуже хвалила моїй мамі, а тепер тягається з ним по судах, бо цей так званий мушчинка крім своєї дружини піднімав руку вже й на свою тещу, навіть після розлучення.
раз за разом чую якісь нові "приколи" про нього: то він бреше, що суд про розлучення перенесено на пізніше (аби його дружина пропустила, звісно), то він бреше, що не має роботи (авжеж, аліменти платити не хочеться. роботу він має, але не офіційну), то бреше, що нікого він не бив, і навіть скаржився, що його дружина, не надто сильна фізично, вдарила його, цього бугая...

якщо це мудило прочитає мене - додам: до мене навіть не вітайся, якщо на жаль трапиться зустрітися. лише поясни, чому це мій чоловік, як мені переказали, "баба", бо НЕ б"є мене. на побитті дружини щастя нормального життя не побудуєш. бажаю тобі це зрозуміти без особливих побоїв від ДОЛІ. шкода тебе, душевний каліко.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення pan_kotskyy » 06 серпня 2013, 16:31

Liza, воно читає мамський форум? :nea:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Liza » 06 серпня 2013, 16:37

невідомо, але я їм давніше пропонувала сюди ходити.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість