Глобальні оголошення!

День народження сім'ї. Для Вас це свято?

День народження сім'ї. Для Вас це свято?

Повідомлення Melisa » 27 червня 2010, 21:41

Дівчата, чи святкуєте ви свої маленькі ювілеї (рік, два .... з дня одруження)? І якщо так, то як саме: готуєте чоловіку сюрпризи чи він Вам, чи обоє заздалегідь обдумуєте? Чи для Вас це зовсім не свято?
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Re: День народження СІМ"Ї. Для Вас це свято?

Повідомлення Zaya » 27 червня 2010, 22:51

Святкували 6 червня рік з дня одруження. Вияснилось, що мені дуже хочеться щось приготувати класне на цей день, а чоловікові кудись мене завезти. :D Поїхали на джерело Св. Анни. Покупались, а тоді в лісок з червоною рибкою і бананами з зефіром та шоколадом у фользі - і це все на вогнищі серед пташок і сосен.
P.S. До подарунків ще не доросли. Будем золоте весілля святкувати тоді вже не до подорожей - будуть подарунки :dance: :rose:
Zaya Офлайн

Повідомлення mala-karta » 27 червня 2010, 23:09

а ми минулого року обоє просто забули :???:
я тільки аж в обід згадала і то випадково - чи хтось нагадав, чи що... :unknown:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 28 червня 2010, 00:35

Ми святкуємо..)Для мене особисто це свято і я хотіла б,щоб ми святкували цей день кожного року.)
Минулого року в нас була річниця,були на Хуторі,запросили друзів, їли -пили-веселились, запах диму, смачні шашлички....мммм...я з донечкою в слінгу і з чоловіком танцювали до 23.30, так романтично...Поки комарі не закусали..))) Цього року ми також хочемо щось придумати, чоловік хоче вилазку на природу(тобто на дачу), а я б хотіла щось покультурніше...))) в мене в голові мрії про катання на яхті по нашому озеру, запускання разом такого нічного ліхтарика в небо і загадування бажань (ну дуже хочу запустити...),я вообщім, ще сама як дитина і душа бажає свята!!!
Marta Офлайн

Повідомлення Natalinda » 28 червня 2010, 01:38

В мене чоловік, мяко кажучи, не дуже романтичний. Я б то святкувала все підряд. То от минулого року ми просто купили собі подарунок один на двох - блендер. Це вже було з думкою про дитинку :D .
А на першу річницю весілля - то запрошували друзів випробувати електричну духовку яку подарували нам чоловікові батьки (точніше дали цільові кошти :D ), перкли піццу і стегна.
Для мого чоловіка романтична вечеря - то жарені бараболі, а для мене всякі марципани, тому романтичні вечері ми не практикуємо. Нажаль.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення _viki_ » 28 червня 2010, 08:47

Для нас це теж свято. Але ми покищо вітаємо один одного усно, але готуємо невеликий святковий обід чи вечерю. Зазвичай святкуєм на одинці. Але можливо коли будуть круглі дати (5,10 і т.д) будем святкувати якось урочистіше.
_viki_ Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 54 раз.
Подякували: 70 раз.
Діти: донечка-сонечко

Повідомлення kamisia » 28 червня 2010, 08:56

святкувала, святкуєм і будем святкувати. річницю одруження святкували в "ресторані" нашої любові ( :o ото загнула) Челентано. Різниці що ми разом також святкуєм. один час навіть святкували 1,5 і 2,5 роки як ми разом)))) тре робити собі в житті свято!!!!!!
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення мешканка » 28 червня 2010, 09:11

Я, сообисто, дуже люблю такі святкування. Мій чоловік-не дуже...але, заради мене, теж старається... Маємо незабаром п"ту річницю і сама от сиджу і думаю, що б то таке придумати.... :unknown: Якщо малечу заберуть батьки, то можна буде кудись піти на романтичну вечерю...або щось таке..І, звичайно, даруємо один-одному щось особливе...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Oksana » 28 червня 2010, 10:03

Ми завжди святкуємо :) І день коли одружились, і день коли почали зустрічатись... :) В нас два свята :)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення kamisia » 28 червня 2010, 10:04

Oksana написав:Ми завжди святкуємо :) І день коли одружились, і день коли почали зустрічатись... :) В нас два свята :)

аналогічно
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість