Дівчата, чи святкуєте ви свої маленькі ювілеї (рік, два .... з дня одруження)? І якщо так, то як саме: готуєте чоловіку сюрпризи чи він Вам, чи обоє заздалегідь обдумуєте? Чи для Вас це зовсім не свято?
Святкували 6 червня рік з дня одруження. Вияснилось, що мені дуже хочеться щось приготувати класне на цей день, а чоловікові кудись мене завезти. :D Поїхали на джерело Св. Анни. Покупались, а тоді в лісок з червоною рибкою і бананами з зефіром та шоколадом у фользі - і це все на вогнищі серед пташок і сосен. P.S. До подарунків ще не доросли. Будем золоте весілля святкувати тоді вже не до подорожей - будуть подарунки
Ми святкуємо..)Для мене особисто це свято і я хотіла б,щоб ми святкували цей день кожного року.) Минулого року в нас була річниця,були на Хуторі,запросили друзів, їли -пили-веселились, запах диму, смачні шашлички....мммм...я з донечкою в слінгу і з чоловіком танцювали до 23.30, так романтично...Поки комарі не закусали..))) Цього року ми також хочемо щось придумати, чоловік хоче вилазку на природу(тобто на дачу), а я б хотіла щось покультурніше...))) в мене в голові мрії про катання на яхті по нашому озеру, запускання разом такого нічного ліхтарика в небо і загадування бажань (ну дуже хочу запустити...),я вообщім, ще сама як дитина і душа бажає свята!!!
В мене чоловік, мяко кажучи, не дуже романтичний. Я б то святкувала все підряд. То от минулого року ми просто купили собі подарунок один на двох - блендер. Це вже було з думкою про дитинку :D . А на першу річницю весілля - то запрошували друзів випробувати електричну духовку яку подарували нам чоловікові батьки (точніше дали цільові кошти :D ), перкли піццу і стегна. Для мого чоловіка романтична вечеря - то жарені бараболі, а для мене всякі марципани, тому романтичні вечері ми не практикуємо. Нажаль.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Для нас це теж свято. Але ми покищо вітаємо один одного усно, але готуємо невеликий святковий обід чи вечерю. Зазвичай святкуєм на одинці. Але можливо коли будуть круглі дати (5,10 і т.д) будем святкувати якось урочистіше.
святкувала, святкуєм і будем святкувати. річницю одруження святкували в "ресторані" нашої любові ( :o ото загнула) Челентано. Різниці що ми разом також святкуєм. один час навіть святкували 1,5 і 2,5 роки як ми разом)))) тре робити собі в житті свято!!!!!!
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие Поганий правопис розвиває уяву
Я, сообисто, дуже люблю такі святкування. Мій чоловік-не дуже...але, заради мене, теж старається... Маємо незабаром п"ту річницю і сама от сиджу і думаю, що б то таке придумати.... Якщо малечу заберуть батьки, то можна буде кудись піти на романтичну вечерю...або щось таке..І, звичайно, даруємо один-одному щось особливе...