Глобальні оголошення!

Ваші поради, як успішно стояти за кермом сімейного ковчегу

Ваші поради, як успішно стояти за кермом сімейного ковчегу

Повідомлення mari » 11 квітня 2010, 09:43

1. Доторкатись з любов"ю. Любити завжди.
2. Поважати.
3. Спілкуватись на усі теми. Ділитись проблемами і радитись.
4. "Закривати свій рот" при сварках.
5. Радіти тим, що є!
6. Дивувати приємними несподіванками.
7. Бути справжньою жінкою в повному розумінні цього слова, а це значить і дівчинкою, і господинею і мамою дітей і подругою-порадницею і сексуальною коханою.
8. СІМЕЙНА МОЛИТВА!!!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Ваші поради, як успішно стояти за кермом сімейного ковче

Повідомлення мешканка » 11 квітня 2010, 09:57

-Уміти мовчати
-Розуміти, що в коханого інша природа, ніж у нас і що він має інші потреби, навіть, якщо для нас вони безглузді (рибалка, спорт...)
-Говорити чітко чого ми хочемо, а не сподіватись, що він здогадається
-Не вдаватись до ревнощів, контролю, підозр, допитів
-Давати чоловікові волю, але робити все, для того, щоб найкраще він почувався поруч із вами ;)
-Розуміти, що чоловік хоче бути "важливішим" за дітей в нашому житті і це-правильно. Діти виростуть і нас покинуть, матимуть своє життя, часом, навіть, далеко від нас і доведеться доживати віку з половинкою, з такою, якою вона стала поруч із нами за останні роки.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення гра з вогнем » 11 квітня 2010, 15:15

бути собою!
mari написав:4. Закривати свій рот при сварках.

Я трохи не розумію порад типу "закривати свій рот", "чоловік має бути на першому місці"... Це взагалі якийсь нонсенс для мене. Жінка то що служниця коло чоловіка? Зрештою, в кожного своя сім'я і чоловіки зі своїми мухами.

Але любі жіночки, тільки за умов, що ви любите себе, поважаєте себе - вас будуть люити та поважати оточуючі!
Поради заткнутися і сидіти в куточку вирощувати в собі обіди і монстра... Не знаю, як на мене - ведмежа послуга.

Ще б написали: пов'язать бант на голову, накорміть мужа і не пріставать с разговорамі. А потім "может она захочет в ванне поплакать".

Як на мене, краще сказати чоловікові що та як, а не в темі "забилам би". Не тим розказуєте і не там мовчите.
Востаннє редагувалось гра з вогнем в 14 квітня 2010, 17:31, всього редагувалось 1 раз.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 11 квітня 2010, 15:53

Як успішно стояти за кермом сімейного ковчегу

Австралийское "Руководство по Домоводству", изданное в 60-х годах.
По нему учили девочек в хай скул:

* Вы должны помнить, что к приходу мужа со службы нужно готовиться ежедневно.

* Подготовьте детей, умойте их, причешите и переоденьте в чистую, нарядную одежду. Они должны построиться и приветствовать отца, когда он войдет в двери.

* Для такого случая сами наденьте чистый передник и постарайтесь себя украсить - например, повяжите в волосы бант.

* В разговоры с мужем не вступайте, помните, как сильно он устал, и на что ему приходится идти каждодневно на службе, ради вас - молча накормите его, и лишь после того как он прочитает газету вы можете попытаться с ним заговорить".

Журнал "Домашнее хозяйство" (США), 13 мая 1955 г. Руководство для хорошей жены:

* Держите ужин наготове. Спланируйте заранее (лучше предыдущим вечером) приготовить вкусные блюда к его приходу. Это продемонстрирует, что вы думаете о нем и беспокоитесь о его нуждах. Большинство мужчин голодны, когда приходят домой и перспектива хорошего ужина (особенно если это его любимое блюдо - необходимая часть теплого домашнего уюта.

* Приготовьте себя. Отдохните 15 минут, чтобы освежиться к его приходу. Оправьте одежду, вплетите ленточку в волосы: будьте свежи и веселы к его приходу.

* Будьте веселым и интересным собеседником. Он нуждается в подъеме настроения после утомительного дня, и обязанность жены обеспечить это.

* Приберите дома. Обойдите комнаты перед его приходом - убедитесь, что все чисто.

* Уберите учебники, игрушки, газеты. Протрите столы от пыли.

* В холодные месяцы - разведите огонь в камине. Ваш муж почувствует, что достиг оазиса отдыха и порядка, и возрадуется. Кроме того, забота о его комфорте доставит вам огромное личное удовлетворение.

* Позаботьтесь о детях. Маленьких детей умойте и вымойте им руки, причешите их и, если это нужно, переоденьте. Дети - это маленькое сокровище, ему будет приятно увидеть их в соответствующем виде. Соблюдайте тишину. К его приходу, выключите мойку, сушилку и пылесос. Постарайтесь убедить детей не шуметь.

* Будьте счастливы видеть его.

* Приветствуйте его теплой улыбкой и покажите искренне желание порадовать его.

* Выслушайте его. У вас может быть много важного сообщить ему, но не делайте это в момент, когда он вернулся. Дайте сначала высказаться ему - помните, его темы для разговора важнее ваших.

* Сделайте этот вечер его вечером. Никогда не жалуйтесь, если он пришел поздно, или ужинал и развлекался без вас.

* Ваша задача: гарантировать, что дом - место спокойствия, порядка и мира, где ваш муж сможет воспрять духом и телом.

* Не вываливайте на него ваши жалобы и проблемы.

* Не жалуйтесь, если он опоздал на ужин или вообще не пришел ночевать.

* Отнеситесь к этому, как к мелочи по сравнению с тем, что он перенес днем.

* Создайте ему комфорт. Усадите его в удобное кресло или уложите его на кровать.

* Имейте наготове прохладительный или теплый напиток для него.

* Поправьте ему подушечку и предложите снять его ботинки. Говорите тихим, успокаивающим и приятным голосом.

* Не задавайте вопросов о его действиях и не сомневайтесь в его суждениях. Помните, он - глава семьи.

И еще из "Руководство по Домоводству", из части "Советов для мужчин"

"После совершения интимного акта с женой, вы должны позволить ей пойти в ванную, но следовать за ней не нужно, дайте ей побыть одной. Возможно, она захочет поплакать".
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Oksana » 11 квітня 2010, 15:55

:lol: гра з вогнем, ви занадто серйозно все сприймаєте ;) Я наприклад, не з тих, що промовчать особливо, але точно знаю, що деколи таки тре закрити того свого рота :lol: Звичайно, в кожного своя сімя, але є ще й загальноприйняті так би мовити "правила" чи що...Навіть обітниця в церкві при вінчанні несе в собі покору чоловікові, якщо я не помиляюсь...піду зара подивлюсь весільне відео, щоб переконатись :oops:
Ніхто ж не каже, бути служницею чоловікові. Ні, я за рівноправя, але чоловік, є чоловік. Ну така в нього природа, що потрібно йому почувати себе головним. І це нормально. Жінка, ж набагато терплячіша і мудріша, тому знає як зробити так щоб і було по її, і чоловік думав, що це все його ідеї ;)
Може, я і не права, але то моя думка :) І не думайте, що я наприклад, не говорю своєму чоловікові, що саме мене не влаштовує. Говорю!!! Але очевидно більшість нюансів вже і не зміниш. От ми з ним вже майже 12 років разом, і що думаєте слово забув почало менше вживатись? А нє :D Скорше я його частіше почала вживати :D Дурной пример заразителен :D
Вобщім, таке :) Нікого не хочу образити, якщо щось :) Всіх вас люблю :kiss:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 11 квітня 2010, 16:28

та не хай собі почувається головним.
але краще чоловікові сказати, що не так. аніж промовчати і думати, що він сам здогадається.

дивилася я вчора кіно. точніше почала дивитися. отам точно жінка мовчала і корилася чоловікові. я особисто не змогла дивитися довше 15 хв.
назву фільму забула, про жінку, яка була папою (я так розумію легенда).

там дуже гарно показано. що значить коритися. і як чоловік-священик лупашив свою жінку і одночасно, ну короч, злягався. бо то не кохання ні разу.
і взагалі місце жінки там добре показано.

може когось таке влаштовує.

я ж вважаю, що навіть фільмів таких зі сценами насилля чоловіків щодо жінок знімати не можна. бо якийсь бовдур подивиться і рішить, що жінка має йому коритися. а потім бійки. сварки, сльози. в кращому випадку розлучення - і забути такого чоловіка як поганий сон.

якщо мені чоловік не дозволить висловити власну думку. я б не змогла жити з таким чоловіком.
інша справа, що він може не підтримати ту думку...

одним словом, чоловік має поважати жінку. а жінка поважати чоловіка. як людину. і навіть в думках не мати, що хтось комусь має коритися. сім'я - це союз двох людей, заснований на любові, а не на покорі.

можна поступитися власними принципами заради любові, бо прислухаєся до думки важливої для тебе людини, але не заради "я так сказав".

змовчати ж... щоб потім вилити все накипівше одним відром лайна? ні. це не для мене.

хоча може я не так тлумачу фрази "закривати свій рот" і "чоловік важливішим за дітей".
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Oksana » 11 квітня 2010, 18:25

ну...насильство це мені вже здається зовсім інша тема. Тут про це ніхто не говорив. Це вже далеко не від Бога йде... Дай Бог, щоб ніхто з нас того не зазнав!!! Ми всі дорослі люди, і вміємо поважати один одного, і любити. А тому кожен з нас і говорить з чоловіком, а не виливає те все потім на раз...Вобщім, мені здається що дівчата зовсім не те мали на увазі, коли писали свої спостереження ;) Йшлось про те, що деколи треба виявитись розумнішим, і промовчати там де потрібно ;)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 11 квітня 2010, 18:34

може й так, я де знаю, що люди мають на увазі :)
зрештою, я можу цього й не розуміти, оскільки за наше подружнє життя ще ні разу з чоловіком не сварилася 8-)

я тіки дутися можу, як миш на крупи :lol:

воть, хоча мені здається, що від навязаної покори до насильства недалеко.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 11 квітня 2010, 20:24

Я з власного досвіду скажу, що, якби я вміла почастіше "змовчати" то кількість різних сварок і непорозумінь значно зменшилася б.... Жінка просто більше схильна до "конфліктності" ...
На тему анекдот:
"Після кохання лежить жінка в ліжку, поряд чоловік...
Жінка думає:
-Чому він мене не обійме?
-Чому не поцілує...?
-Він мене використовує!
-Він мене вже не любить..
-Він, напевне, має коханку
-Він мене покине....
-А як же я сама і з дітьми... :scare:
А чоловік думає:
-Ха, муха на стелі...цікаво, а як же вона там тримається? "
;)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mari » 12 квітня 2010, 00:19

Оце так: :shock: * Вы должны помнить, что к приходу мужа со службы нужно готовиться ежедневно.

* Подготовьте детей, умойте их, причешите и переоденьте в чистую, нарядную одежду. Они должны построиться и приветствовать отца, когда он войдет в двери.

* Для такого случая сами наденьте чистый передник и постарайтесь себя украсить - например, повяжите в волосы бант.

* В разговоры с мужем не вступайте, помните, как сильно он устал, и на что ему приходится идти каждодневно на службе, ради вас - молча накормите его, и лишь после того как он прочитает газету вы можете попытаться с ним заговорить".

:shock:
В моїй сім"і в таку армію не призивають!!!
Ваші поради можуть абсолютно не збігатись з моїми, на те воно й сімейне життя, у всіх різноманітне і цікаве!!!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість