LadyOLady написав:Доброго дня! У мене виникла термінова проблема з зубами: раптово з'явилася нестерпна біль. Не знаю, до кого звернутися. Чи є в Дніпрі клініка, де можна отримати неоткладну стоматологічну допомогу в будь-який час? Які послуги вони надають, і чи можна розраховувати на адекватну підтримку?
Доброго дня! З власного досвіду можу порадити клініку UADenta в Дніпрі
https://www.uadenta.com.ua/neotlozhnaya ... a-pomoshh/ Я сама нещодавно зверталася до них із сильною зубною болю, яка виникла раптово. Що мене найбільше вразило, так це те, що клініка працює цілодобово, тому можна звернутися в будь-який момент. Я зателефонувала, і мені запропонували безкоштовне таксі до клініки, що дуже зручно в умовах сильного дискомфорту. Після приїзду мене швидко прийняли, лікарі використали сучасні методи анестезії, і я відчула себе в безпеці. Також вони надали психологічну підтримку, що дійсно важливо для тих, хто боїться стоматологічних процедур. Загалом, я залишилася дуже задоволена обслуговуванням і якістю лікування в UADenta, рекомендую всім, хто шукає термінову допомогу!