Інфекціоніст на Гоголя в тому корпусі, де беруть аналізи, на першому поверсі 109 (здається) кабінет. Сьогодні приймає з 12 (але краще передзвоніть в реєстратуру). Вона пише в карточці і дає направлення в санстанцію на аналіз кліща. Санстація відразу за міською поліклінікою. Заходите в ворота, повертаєте направо, бачите височенні сходи - по них до самого верху, двері з віконечком. Там пишете заяву про аналіз, даєте кліща (наш був в контейнері з голкою). З заявою йдете в бухгалтерію (корпус найближчий до поліклініки, перший поверз, наліво), там дають рахунок на 27 з копійками грн., з ним в банк (я ходила в Ощадбанк коло шкірдиспансеру). З квитанцією про сплату забираєте результат аналізу. Дуже "весело" робити ті походеньки з дитиною на руках...
Кров з вени треба здавати через місяць після укусу.
Антибіотик призначають, я думаю, для перестраховки... Я вчора була в такому стані, що не задумувалась... З одного боку краще перестрахуватись, з іншого - якщо ще буде кліщ - знов антибіотик? Якось не дуже правильно...
Активність кліщів, напевно пов'язана з сезонністю і погодою.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Тільки що говорила з мамою. В селі собаку вкусив кліщ, побачили як набух вже дуже сильно... Собака здохла...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.