Глобальні оголошення!

Вкусив кліщ. Що робити?

Модератор: Галина

Re: Вкусив кліщ. Що робити?

Повідомлення катюня » 07 червня 2013, 22:55

внас таке було аналіз на жаль був позитивний здавали декілька разів :dash: :dash:
катюня Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 36 раз.
Діти: хлопчик дівчинка

Повідомлення гра з вогнем » 07 червня 2013, 23:53

і шо ви робили? лікувалися антибіотиками?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення катюня » 08 червня 2013, 00:22

ага тижні два напевне в малого був ужасний дизбактеріоз.бо дуже багато бабахнули антибіотиків ой краще не згадуати але треба було бо і по дитині було видно що щось не те він був кволий не хотів гратися моментами просто собі лягав і казав що незнає що зним просто хоче відпочити. ужасно тепер боюсь тих істоток багатьом нічого а вот попадится тварючка заразна і маєш тобіц віддих :scare: :scare: :scare:
катюня Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 36 раз.
Діти: хлопчик дівчинка

Повідомлення Ulkanet » 19 червня 2013, 13:04

нашу бабу Натальку вкусив кліщ :scare: :scare: :scare: а вона його нині в душі здерла :scare: :scare: відправили її на швидку, бо там ще тирчить голова і дві лапки і почервоніло і гуля зробилася :scare: :scare: :scare:
вот і як тепер на дачу їхати з дитиною :scare: :scare: :scare: :dash: :dash: :dash: :cray: :cray: :cray:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Pipochka » 20 червня 2013, 00:05

А ми в понеділок ходили в парк Загребелля на фотосесію.Малий бігав собі голенький, бо жарко було. Прийшли додом оглянула - ніби все нормально. А сьогодні глянула за вушком - а там кліш. Взяла олію намастила кліща олією тай почала чекати поки малий засне на обід, бо все одно не дасть так витягнути. Юрко бігав десь ще годинку, а потім заснув. Я до кліща - а він здох і легелько знявся пальцем.

А ще десь місяць назад, ми гуляли в ботанічному саду і я прийшовши додому побачила аж два кліщі на собі (це мої перші кліщі в житті) оце то я наробила паніки :ha: намастили олією і чоловік побіг шукати в неті як його витягувати а я кричу до нього вирізати раз зі шкірою :hi: ну він взяв і просто так одного витягнув обірвалася головка і це якось мене заспокоїло :crazy: другого чоловік вже начитавшись в неті крутив за год.стрілкю і витягнув, а потім витягнув і ту головку з першого (так довго колупався). Потім мене ще минулої неділі також вчепився, то я вже не панікувала - намастила олією, а чоловік почекавши 1 хв., дуже просив що хоче витягнути пінцетом :ha: (бач практики йому мало). Ось такі ті кусючі тварючки
Зображення
Pipochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 330 раз.
Подякували: 275 раз.
Діти: моє солодке щастя - синочок Юрчик
Моя донечка- сонечко Катруся

Повідомлення Гіанеян » 07 травня 2015, 14:06

Кліщів перевіряють на вірус. Лікарі скажуть куди їх нести.
Гіанеян Офлайн

Повідомлення Касівочка » 01 червня 2015, 10:38

Вчора вперше мала справу з кліщем :scare: , до того я навіть не знала, як вони виглядають. Вчепився за ручку меншої малої, помітила після вулиці, коли прийшли з душу. Дуже малесенький, 2-3мм., можливо тому, що ще не встиг напитися крові і не розбух. Витягнула його повністю з головою волосиною, замастила місце укусу спиртом. Що ще робити? Куди хто їхав з дітьми? В травмпункт? До інфекціоніста? Чи чекати якигось симптомів, а тоді йти (пробув він там максимум до 5-6 годин, голова була не глибоко в шкірі, легко дістала, дитина нормально почувається)? Я так розумію, що в Тернополі не досліджують кліщів на інфікованість?
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення Оксанютка » 01 червня 2015, 15:59

Минулого року малого теж вчепився кліщ, але ми дуже швидко його виявили і самостійно витягнули, обробивши спиртом(десь чула,що олією не можна).Нікуди не зверталася, дякувати Богу, все добре.Але минулого року я й не чула такої паніки, а цього року щось багато про них говорять.Подруга має знайомих в санстанції, то казали, що з 80 кліщів, яких взяли на аналіз, 40 були інфіковані :scare: Подруги донечку вкусив кліщ,дитині нема ще й року, то про всяк випадок вона пройшла курс лікування.Цього року,мабуть, якби таке сталося, то під впливом всієї інформації, що шириться, теж би десь бігла з тим кліщем.
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення Касівочка » 02 червня 2015, 11:33

Оксанютка написав:Подруга має знайомих в санстанції, то казали, що з 80 кліщів, яких взяли на аналіз, 40 були інфіковані

То в Тернопільській санстанції їх беруть на аналіз? Де вона саме знаходиться?
Оксанютка написав:дитині нема ще й року, то про всяк випадок вона пройшла курс лікування

А можна конкретніше, яке саме лікування? Бо нас направляє педіатр до інфекціоніста на Гоголя, а та думаю точно антибіотики призначить для перестраховки(
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення Оксанютка » 02 червня 2015, 16:41

Санстанція, здається, десь на Острозького.Я так зрозуміла зі слів подруги, що тих кліщів вони самі брали на аналіз.Деталей, на жаль, не знаю.
Найкраще зателефонувати туди і розпитати.
Щодо лікування, то антибіотики були точно.
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей