А ми в понеділок ходили в парк Загребелля на фотосесію.Малий бігав собі голенький, бо жарко було. Прийшли додом оглянула - ніби все нормально. А сьогодні глянула за вушком - а там кліш. Взяла олію намастила кліща олією тай почала чекати поки малий засне на обід, бо все одно не дасть так витягнути. Юрко бігав десь ще годинку, а потім заснув. Я до кліща - а він здох і легелько знявся пальцем.
А ще десь місяць назад, ми гуляли в ботанічному саду і я прийшовши додому побачила аж два кліщі на собі (це мої перші кліщі в житті) оце то я наробила паніки

намастили олією і чоловік побіг шукати в неті як його витягувати а я кричу до нього вирізати раз зі шкірою

ну він взяв і просто так одного витягнув обірвалася головка і це якось мене заспокоїло

другого чоловік вже начитавшись в неті крутив за год.стрілкю і витягнув, а потім витягнув і ту головку з першого (так довго колупався). Потім мене ще минулої неділі також вчепився, то я вже не панікувала - намастила олією, а чоловік почекавши 1 хв., дуже просив що хоче витягнути пінцетом

(бач практики йому мало). Ось такі ті кусючі тварючки