Глобальні оголошення!

Лазерна корекція зору у Чернівцях - як довго тримався ефект?

Модератор: Галина

Лазерна корекція зору у Чернівцях - як довго тримався ефект?

Повідомлення Yaiti » 24 березня 2025, 23:55

Доброго дня! Планую зробити лазерну корекцію зору, але дуже хвилююсь – на який саме час зберігається результат після операції? Чи правда, що через 5-10 років зір знову може погіршитись? Якщо так, то чи можна робити повторну корекцію? Ще цікаво – чи впливає на тривалість результату вік пацієнта? Мені 35, і лікар каже, що це нормально для операції, але я боюсь, що через кілька років доведеться знову носити окуляри. Може, хтось з вашим досвідом підкаже, як довго тримався ефект після корекції?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Лазерна корекція зору у Чернівцях - як довго тримався еф

Повідомлення Анна123 » 24 березня 2025, 23:56

Результати лазерної корекції зору в більшості випадків є постійними. Однак варто розуміти, що операція не зупиняє природні вікові зміни ока. Якщо вам 35 років, то після 40-45 може розвинутися пресбіопія (вікова далекозорість), яка не пов'язана з корекцією. Для стабільності результату важливий правильний підбір методу (LASIK, SMILE, ФРК) та ретельне обстеження перед операцією. Повторну корекцію роблять у 5-10% випадків, якщо виникає необхідність.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Миледи » 24 березня 2025, 23:58

Я робила LASIK 7 років тому і досі прекрасно бачу! Але моя подруга через 5 років почала відчувати невелике погіршення – виявилось, це через гормональні зміни після пологів. Лікар сказав, що їй можна буде зробити докорекцію. Головне – обов'язково проходити щорічні огляди у офтальмолога і дотримуватись його рекомендацій. І ще порада: якщо у вас сухі очі, краще вилікувати це перед операцією, бо це впливає на загоєння.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Лили » 24 березня 2025, 23:59

Лазерна корекція зору у Чернівцях https://visium.com.ua/chernovczy/ua/uslugi/lazernaya-korrektsiya/ є одним із найефективніших методів відновлення зору, і в 85-90% випадків результат зберігається довічно. Однак важливо розуміти наступні нюанси: по-перше, операція виправляє існуючі аномалії рефракції (близорукість, далекозорість, астигматизм), але не запобігає віковим змінам. По-друге, стабільність результату залежить від правильної діагностики перед операцією – сучасні томографи дозволяють точно оцінити стан рогівки. По-третє, у молодих пацієнтів (18-40 років) результат зазвичай стабільніший. Для підтримки якості зору після корекції рекомендується використовувати зволожуючі краплі, захищати очі від ультрафіолету і уникати надмірного навантаження.

Зображення
Лили Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення xtremeshammy » 08 квітня 2025, 11:08

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 08 травня 2025, 08:14

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей