Глобальні оголошення!

Хочу відкрити курси

як організувати побут, побут з дітьми, наші будні, відпочинок...

Модератори: олеся, Любов

Хочу відкрити курси

Повідомлення Миледи » 01 листопада 2025, 18:22

Хочу відкрити курси для мам, для тих кому сумно вдома, просто для тих хто шукає чим зайнятися. Як вважаєте хороша ідея? Живу в Дніпрі, мене цікавить якщо цю ідею втілити в життя, з чого почати?
Миледи Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Хочу відкрити курси

Повідомлення Navsegda » 03 листопада 2025, 23:35

Миледи написав:Хочу відкрити курси для мам, для тих кому сумно вдома, просто для тих хто шукає чим зайнятися. Як вважаєте хороша ідея? Живу в Дніпрі, мене цікавить якщо цю ідею втілити в життя, з чого почати?

Мені здається що зараз багато мам відчувають, що «застрягли» вдома — дітки підросли, часу трохи більше, а натхнення хочеться направити кудись корисно. Курси для мам — це не лише можливість навчитися чомусь новому, а й знайти спільноту, де можна поспілкуватися, поділитися досвідом і просто відчути себе знову активною.

Почати раджу з малого — визначись, які саме курси ти хочеш створити: щось для душі (творчість, рукоділля, саморозвиток) чи більш практичне (онлайн-професії, бізнес, SMM тощо). Потім продумай формат — онлайн чи офлайн, і протестуй ідею на знайомих мамах, щоб зрозуміти, що їм дійсно цікаво.

А коли вже буде готова програма, варто подумати про те, як розповісти про себе світу. Реклама в твоєму місті — найпростіший і найефективніший спосіб. Зверни увагу на https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/billboards/dnepropetrovskaya-oblasti/dnepropetrovsk-dnepr на таких білбордах можна розмістити зовнішню рекламу саме у Дніпрі. Якщо правильно підібрати локації, то про твої курси дізнаються не тільки мами з твого району, а й з усього міста. Це гарний старт, щоб з перших днів привернути увагу й зібрати перших учениць.
Navsegda Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Побут

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей