Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі.

Повідомлення Naya » 22 вересня 2010, 11:43

Zaya написав:до речі. :!:

Я ПОРУШУЮ ПРАВА СВОЄЇ ДИТИНИ :!:

Так сказали завідуюча в поліклініці, коли прийшла писати відмову.

А потім почались залякування. ВИ В САДОЧОК НЕ ПІДЕТИ.ЦЕ Я ВАМ ОБІЦЯЮ. :niger:

чоловік знайшов інфо. - що не мають права не взяти. Можна судитись.(цікаво :!: були вже такі слухання)

слухання такі були і люди навіть вигравали справи.
Згідно Конституції України нема права не прийняти дитину в садок. Спираючись на головний закон України - Конституцію і можна виграти суд.
Я наразі не парюся. Липових прививок не пишу і не хочу писати. Хочу йти чесним шляхом, навіть через суд. Так це геморой. Але саме через липу маємо те, що маємо - бардак і цькування тих, хто не хоче калічити своїх дітей. Бо якби всі, хто не хоче робити прививки не робили липові довідки, то статистика була б дещо іншою, це раз. А друге - не було б такого розсадника корупції. Не було б таких проблем з садочками.
Можна ж знайти розумний компроміс, як наприклад, в одному садочку всі привиті, а в іншому - всі непривиті. І всім добре. (Бо батьки непривитої дитини (я кажу про тих, хто свідомо відмовився від прививок і знає чому саме) не бояться непривитих дітей. Переважно ті, хто робить прививки, чогось панічно боїться непривитих. :) )
Але кому воно вигідно?
Вигідно привити всіх (прибуток), а потім ше лікувати (знову прибуток).
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення mari » 22 вересня 2010, 22:13

Наразі паряться тільки лікарі. Дуже серйозно! 2 роддом має останнє місце по вакцинаціях. :( Минулого тижня НАМ оголосили!!!!!!!!!!!
Уявити можете тиск? Краще вам не знати!
Тому всі мовчать: і лікарі державних закладів і школи материнства. Хоч наша завжди давала вибір. От я особисто ж писала і завжди кажу, що не проти усіх прививок! Та й кожна людина має зробити лише власний вибір! І тільки на себе взяти відповідальність і молитись до Бога!
Але на жаль маємо неодноразовий приклад того, що жінка не каже що це її вибір / а каже-ТО МЕНІ ТАК В ШКОЛІ МАТЕРИНСТВА КАЗАЛИ НЕ РОБИТИ!!!! брехня!!! Ми ніколи так не кажемо!Не переношу таких дурних мам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення kamisia » 22 вересня 2010, 22:30

Бляха добила фраза
2 роддом має останнє місце по вакцинаціях
(тобто до Марі як автора немає претензій)))), претензії до системи) А градація по ускладненнях?? по відповідальності?? то шо олімпіада? швидше, вище, краще??? Крім осбистих переконань про необхідність прививок мене щебільше заставляє пручатись ота принуділовка!!!! Як Ви не робите?? а всі роблять!!!! Короче НІ ПРИВИВКАМ
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Alisa » 22 вересня 2010, 23:00

Ось і крайнього знайшли - Школу материнства :D Ще Мінздрав на пару з фармкорпораціями розпочнуть кампанію проти таких шкіл:)
В школі лише робиться акцент на тому, що без дозволу мами ніяких процедур дитині в роддомі не мають права робити. Можливо, цей правовий лікбез, хтось трактує як натяк на відмову:)
Особисто я с приводу щеплень ще не визначилася, наразі відклала питання на рік:)
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Zaya » 22 вересня 2010, 23:01

Лікарам потрібно здорові діти чи статистика і прибуток фірмам :?:

Я також за інд графік, але страшно давати неперевірені вакцини. А у нас в державі практично все бутафорія. :(
Zaya Офлайн

Повідомлення Nymydora » 22 вересня 2010, 23:14

Може я тупа в цих питаннях, але не розумію, нащо в здоровий, практично стерильний організм щойно народженої дитини гатити хвороби? ОДна справа, наприклад, коли дорослі щепляться від, приміром, сезонних епідемій - сама колись щепилася від грипу і - що правда, то правда, наша сім'я тоді (років 4-5 тому) не хворіла. Але прививки немовлятам - це, як на мене, протиприродно.
Я, мабуть, належу до тих несвідомих мам, які будуть робити липові справки. Не вірю у те, що можна переграти систему. Краще грати за її правилами, але у своїх інтересах. Конформізм?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення гра з вогнем » 22 вересня 2010, 23:20

Гірше :( Сприяння корупції, хабарництву та викревленій медичній історії.
Я б заради блага дитини не робила лівих записів у її мед карту. Невідомо чим це може завершитися.

Але так звісно легше.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Alisa » 22 вересня 2010, 23:25

Zaya написав:Alisa, ви і БЦЖ не робили?

Не робила жодної поки що.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Alisa » 22 вересня 2010, 23:28

гра з вогнем написав:Гірше :( Сприяння корупції, хабарництву та викревленій медичній історії.
Я б заради блага дитини не робила лівих записів у її мед карту. Невідомо чим це може завершитися.

Але так звісно легше.

Я б теж не робила. Хтозна, можливо спалахне епідемія і я сама захочу щепити дитину - а по медкарті вона вже фіктивно щеплена:) Або в країні наведуть порядок і вакцини стануть такі як треба.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість