Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення Dolorosa » 01 грудня 2015, 02:45

Smsякщо в нашій країні так чи інакше будуть у всьому винні батьки, тоді який смисл в існуванні медзакладів, лікарів і тд. лягаючи в лікарню, ми підписуєм офіційний документ, яким підтверджуєм згоду з методами лікування дитини, фактично договір довіри життя і здоровя дитини рукам медиків. виписуючи дитину з лікарні, медики мали б зробити повний повторний контроль аналізів, а не як в нас вміють - відпоюйте і пройде. мені шкода батьків, звичайних, не дуже обізнаних в медицині, не надто забезпечених для приватних клінік, мені своєї дитини шкода, бо ми пройшли з нею крізь сім кіл пекла державних лікарень, а ще мені дуже страшно, дико страшно знову опинитись в подібній ситуації. а ви кричите - батьків судити..
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 135 раз.

Повідомлення Sms » 01 грудня 2015, 07:59

Ніхто не кричить! Я говорю лише про факти. А незнання прав чи законів не звільняє нікого від відповідальності. Батьків шкода, однак буде проведено розслідування і доведенний причинно-наслідковий звязок, тоді можна казати про вину щеплення! А зараз це все дуже голослівно! Якби та дитина приймала ін дозу-одна справа, однак з однієї пляшечки привито 10 дітей...
І все ж таки, якби в Вашої дитини 10 днів була рвота і понос, Ви б лікували її вдома, чи таки звернулись у лікарню?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення nadusha » 01 грудня 2015, 18:06

В 21 садочку будуть вакцинувати в четвер. Мого Дениса, в якого 10 днів тому пройшла вітрянка вчора хотіли вакцинувати в поліклініці :scare: , завідуюча особисто мене переконувала: "Ми ж даємо вам довідку в садок, значить дитина здорова!" Я взагалі переживаю, на рахунок того, щоб він ще раз не схопив вітрянки (читала, що є така вірогідність і є знайомі, в яких після легкої форми вітрянки була ще раз). В четвер напишу відмову, а там далі буде видно.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Sms » 01 грудня 2015, 22:48

nadusha написав:В 21 садочку будуть вакцинувати в четвер. Мого Дениса, в якого 10 днів тому пройшла вітрянка вчора хотіли вакцинувати в поліклініці :scare: , завідуюча особисто мене переконувала: "Ми ж даємо вам довідку в садок, значить дитина здорова!" Я взагалі переживаю, на рахунок того, щоб він ще раз не схопив вітрянки (читала, що є така вірогідність і є знайомі, в яких після легкої форми вітрянки була ще раз). В четвер напишу відмову, а там далі буде видно.

Мене питали чи буду щеплювати, я сказала, що самостійно поведу в поліклініку.
Докорів щодо цього не було.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення erinaceus » 02 грудня 2015, 00:44

І в нас сьогодні в 25 садочку щепили :sad:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Оксанютка » 02 грудня 2015, 21:43

Натрапила на жахливу інформацію, є ще випадки смерті в Київській області

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення TaniaPicaSSo » 02 грудня 2015, 21:53

Оксанютка Я б стріляла таких журналістів. У заголовку пише: В Киевской области трое детей умерли после вакцинации от полиомиелита
А вже в статті:
В Минздраве считают, что смерти не связаны с прививкой

По предварительным выводам комиссии региональной группы оперативного реагирования на негативные события после иммунизации, все три смерти случились в результате заболеваний. Они не связаны с вакцинацией против полиомиелита. Во всех трех случаях, которые были зарегистрированы, не было симптомов вакциноассоциированного паралитического полиомиелита, а именно – проявления острого вялого паралича, который является единственной побочной реакцией на вакцину ОВП", – говорят в МОЗ. По каждому случаю проводится дополнительная экспертиза, чтобы понять происхождение и причины заболеваний. Как только станут известны результаты бактериологического, вирусологического и других исследований, будут предоставлены окончательные выводы комиссии по расследованию.:

Це розраховано на людей, які читають тільки заголовки? :dash:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення taranjka » 02 грудня 2015, 22:15

Вялий параліч єдина побічна реакція на вакцину? Та ну
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Оксанютка » 02 грудня 2015, 22:28

Випуск передачі Абзац, дивитися з 18 хвилини
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення Радмила » 02 грудня 2015, 23:29

Sms написав:Якби та дитина приймала ін дозу-одна справа, однак з однієї пляшечки привито 10 дітей...

У знайомих в дитини був отит. Якось проходив безсимптомно. Зробили щеплення. Дитина вглухла.Нашарувалось одне захворювання на інше.
В мене була вітрянка. Батьки жили в гуртожитку. В сусідів був грип. Нашарувалось захворювання одне на одне. Закінчилась вітрянка і мене паралізувало. Ледь не вмерла.
Суть навіть не у вакцинах, які взагалі сумнівної якості. Суть в тому, що дитина , яка у садочку дуже ризикує паралельно заразитись банальним вірусом і отримати ускладнення. І буде уражено те, що ослаблено. Якщо вже і щеплятись, то не в розгар вірусних захворювань, коли всі діти соплисті.

І ще шоколад теж продається в магазинах, але є люди в яких на нього алергія. Кожний організм є індивідуальним. І де гарантія, що саме у цієї конкретної дитини не має непереносимості компонентів.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість