Радмила » 01 грудня 2015, 01:11
Робити щеплення в садку - це взагалі дурдом. Мало того, що вакцина незрозумілої якості, так, що і в садку. де приходять діти з кашлем, з соплями. Це треба зовсім без мозгів бути, щоб до такого додуматись і таке проводити. Це так небезпечно.
Роздута інформація це про епідемію, якої не має. А є потреба спихнути-списати зіпсовану вакцину. Хтось собі добрі гроші поклав у кишені. Вже говорено переговорено скільки ускладнень після тої вакцинації. мені здається. що в нашій країні вакцинувати дітей, це як грати в руску рулетку. Я особисто знаю стільки дітей, що постраждали, і в різних сферах. А щодо випадку в Білій церкві, то ще кілька років тому, мені одна мама розповідала, що в неї дитина після отих крапельок попала в реанімацію, ледь відходили. Якраз з от такою самою симптоматикою: температура. болі в животі і кровавий! понос. Дитина тоді ледве вижила. Знаю кількох діток, що оглохли після щеплень, а про проблеми з розвитком, то повторювати не буду. Можу сказати, що в мене є діти, які тепер в лікарні щомісяця капаються, щоб подолати ті наслідки, які після щеплень мають. І не просто капаються. а вони лікуються у київських імунологів, які підтвердили що пошкоджено мозок внаслідок вакцинації проти краснухи.

Щастя є