Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення taranjka » 27 жовтня 2015, 09:21

де тих декілька випадків?
мені теж дзвонили. просто до тернополя довезли вакцину. медсестра таким невпевненим тоном - е, нам вакцину привезл, ну ту, ви певне чули. прививаємо ВСІХ дітей до 5 років.
я сказала, що напишу відмову і вона швидко погодилася :pardon:
ті, хто таки буде прививати, почитайте останні дописи комаровського і слідкуйте чим прививають дітей.
а ті хто не прививаю, я так розумію в садочки зараз ходити не варто, так як в нас ізолюють не тих, хто потенційний розносщик, а тих хто може захворіти
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Kristy1 » 27 жовтня 2015, 10:01

Ну я от власне також думаю, що вся справа в тому, що завезли вкацину, і скоріш за все не найкращої якості. Хоча це все одно неважливо - просто шкода тих, кого вони переконають щепитися.
Хто живе під покровом Всевишнього, хто в тіні Всемогутнього мешкає, той скаже до Господа: Охороно моя та твердине моя, Боже мій, я надіюсь на Нього!
Kristy1 Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 20 раз.
Подякували: 21 раз.
Діти: Тадейчик

Повідомлення Marichka » 27 жовтня 2015, 10:09

я планую щепитися
тих,кому колись робили Пентаксим-то там теж входило від поліімеліту.В нас на дільниці вже тиждень щепили-все ніби тихо :)
А випадок полімеліту є в нас в Збаражі,вже давніше.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення taranjka » 27 жовтня 2015, 10:15

як я зрозуміла, щеплюють всіх - і хто вже мав, і хто не мав. і всіх одною вакциною - тою простроченою.

якщо в Збаражі був випадок цієї хвороби, не цікаво, чому про нього не кричали на всю країну?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення mariana » 27 жовтня 2015, 13:38

Знайомий педіатр мені розказувала, що вакцина не та що була розморожена, а нова французька вакцина. Ми маємо 1 АКДС тільки, стосовно щеплення від поліо ще не визначилась чи буду робити, до нас ще ніхто не телефонував і в садку теж тихо з того питання.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення flower » 27 жовтня 2015, 14:40

taranjka написав:а ті хто не прививаю, я так розумію в садочки зараз ходити не варто, так як в нас ізолюють не тих, хто потенційний розносщик, а тих хто може захворіти

А хто знає скільки часу бажано дитину в садік не давати? У нас в четвер мають в садіку вакцинувати.
mariana написав:Знайомий педіатр мені розказувала, що вакцина не та що була розморожена, а нова французька вакцина.

і ви в це вірите? а де поділи ту розмрожену? утилізували? чого такий спіх почався з тим вакцинуванням, просто так?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення flower » 27 жовтня 2015, 14:43

Marichka написав:А випадок полімеліту є в нас в Збаражі,вже давніше.

розкажи, бо нічого не чула про це.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 27 жовтня 2015, 14:50

Комаровський пише про 60 днів

щодо того, яка вакцина - то їх є дві - та, що капають в ротик і та, що колять. та що капають на язик - ота розморожена\заморожена (так, вона французька), та, від якої провідні європейські країни відмовилися. нам дзвонили і казали за ту, що капають :pardon:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mariana » 27 жовтня 2015, 15:06

flower тут питання не стоїть вірю я чи не вірю, я просто пишу те що мені розказував лікар.
Дитина 3 дні після вакцинації виділяє вірус разом з калом, є ризик заразитися нещепленим дітям.
Стосовно вакцини,яка була заморожена, минулого тижня зам.міністра охорони здоров"я на прес-конференції заявлявщо вся вакцина вилучена і додатково направлення на обстеження виробником.
Дівчата, я не схиляю нікого до вакцинації, ще сама не знаю чи буду робити, але якщо справді були ті випадки захворювань то це дуже страшно, ви ж не ізолюєте свою дитину абсолютно?
taranjka колять вакцину ІПВ, але в нас вона йде в комплексі разом з коклюшем, дифтерією і правцем, а капельки то йдуть суто від поліо, це справді жива вакцина.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення taranjka » 27 жовтня 2015, 16:13

тим, хто не мав ІПВ - оральних не можна. в нас нема ніяких, і медсестра казала - то нічого :dash:
щодо того, що це інша - то не знаю, в нас всі закупки вакцини такі афішовані, а тут я не чула чи закуплялися якісь нові
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість