Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення Радмила » 10 липня 2015, 09:30

щодо щеплення від краснухи. Прочитайте статтю, що я постила в темці аутизм.
viewtopic.php?f=253&t=9844&p=309267#p309267
З своєї рботи, то маю кілька дітей, які мають уражений мозок в наслідок цієї вакцини. Діти лікуються в Києві.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення ЗІрка » 12 липня 2015, 21:47

Радмила написав:щодо щеплення від краснухи. Прочитайте статтю, що я постила в темці аутизм.
viewtopic.php?f=253&t=9844&p=309267#p309267
З своєї рботи, то маю кілька дітей, які мають уражений мозок в наслідок цієї вакцини. Діти лікуються в Києві.

а де ви працюєте? якщо не секрет :=):
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення denamama » 12 вересня 2015, 10:05

Дiвчата, щось аж дивно -- весь нет шумить про майбутню поголовну iмунiзацiю проти полIомiелiту, а в нас на форумi тиша.
Безпосередньо у мене кiлька питань, наприклад:
1. Чому випадки захворювання зафiксованi в травнi i червнi (ця iнформацiя пройшла в новинах), а панiку пiднiмають зараз?!
2. Чи можна повторно заморожувати/розморожувати вакцину?!
Якi у вас думки?
Сьогоднi вже з"явилась iнформацiя, що буде 3 етапа iмунiзацii, на 3му етапi вакцинують всiх дiтей до 10 рокiв.
Ще знайшла:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
denamama Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Два хлопаки

Повідомлення Tajga » 12 вересня 2015, 18:00

я, наприклад, це питання вивчала на профільних форумах, а часу обговорювати тут практично не маю. Але на твої питання зустрічала такі відповіді:
1. Паніка зараз, бо тести на визначення причини захворювання дітей, а саме підтвердження чи були причетні віруси, що викликають поліомієліт, тривають 60 днів. Тож тільки нещодавно отримали результати тестів. Плюс тільки нещодавно остаточно розтаможили вакцину, тож паніка доречна для швидкої її реалізації в медзакладах.
2. Повторно заморозили вакцину ОПВ, що прибула до нас від французького виробника в розмороженому вигляді, який однозначно стверджує, що її (саме цю вакцину і цього виробника) заморожувати неможна. Тож 600 000 доз ОПВ в нас профукали. Хотіла б додати "слава Богу", але доведеться її утилізувати за кошти держави, тобто за наші з вами, що, погодьтесь, радості не додає.
Моя особиста позиція - діти не щеплені і щепити їх не планую - збігається з думкою цієї людини:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Багато цікавого можна взяти для себе із коментарів під статтею та перехресних лінків. Взагалі, дуже інформативний блог, рекомендую для тих, хто цікавиться подібними питаннями.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення taranjka » 12 вересня 2015, 18:58

я не щеплювала і не планую щеплювати. в нашій країні я вважаю це як мінімум не ефективним, максимум - смертельним. я не медик, тому доказувати ефективність\неефективність її не можу. але я знаю про відповідальність - точніше безвідповідальність у нашій країні. знайомий медпредставник вгощав в дитполіклініці лікарку і медсестру, і пили каву і тут медсестра зриваються і біжить в кабінет - бо на підвіконні лишила вакцину і її треба поставити в холодильник.
при виписці з пологового, після довгих і затяжних спорів нас виписують без прививок і коли медсестри мою дитину важили-міряли перед випискою то вирішили зі мною посєкрєтнічати - вони внуків не прививали, бо хз шо то за вакцини, і як колись холодильники вимикали для економії світла, і як медсестри забували ті вакцини, і як бували різні реакції...

щодо цієї вакцини і її розмороження-замороження, то прочитала в комаровського, який так пропагує вакцинацію і скаржиться, чого це здійняли бучу через непридатність вакцини - типу раніше все було гаразд, і вакцини не возились фурами і не стояли на кордонах по кілька днів, чи вони по Україні їздять в холодильниках... тим не менш він і далі закликає всіх йти вакцинуватися
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення erinaceus » 29 вересня 2015, 13:55

А зараз взагалі кажуть, що ніякого поліомієліту не було. Просто випадки схожої хвороби. Хтось хотів нагріти на тому руки...
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Marichka » 29 вересня 2015, 14:03

Мене якраз цікавило те питання.Бо так нервує,як роблять паніку.Сама дивилась новини тоді про ту епідемію і не на жарт злякалась.Заспокоїло тоді лиш висловлювання Москаля.Може смішно збоку.Але...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення taranjka » 29 вересня 2015, 18:00

поліомієліту є багато різновидів
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Kristy1 » 27 жовтня 2015, 01:04

Сьогодні подзвонила наша медсестра, сказала, що є декілька випадків поліомієліту за останній час, а враховуючи те, що ми відмовлялися проводити будь-які щеплення, то нам треба прийти і написати ще одну відмову. Добре, що зайшла на цю тему, а то починала вже потихеньку панікувати.
Хто живе під покровом Всевишнього, хто в тіні Всемогутнього мешкає, той скаже до Господа: Охороно моя та твердине моя, Боже мій, я надіюсь на Нього!
Kristy1 Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 20 раз.
Подякували: 21 раз.
Діти: Тадейчик

Повідомлення Kristy1 » 27 жовтня 2015, 01:04

Тобто вже вчора подзвонила :sheep:
Востаннє редагувалось Kristy1 в 27 жовтня 2015, 01:09, всього редагувалось 1 раз.
Хто живе під покровом Всевишнього, хто в тіні Всемогутнього мешкає, той скаже до Господа: Охороно моя та твердине моя, Боже мій, я надіюсь на Нього!
Kristy1 Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 20 раз.
Подякували: 21 раз.
Діти: Тадейчик

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей