Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі.

Повідомлення Zaya » 16 вересня 2010, 23:03

говорила,поза очі, з педіатром знайомим. ВОна сама зараз в шоці він реакцій і не знає як краще зробити. Невістці порадила не робити принаймі до року.
Zaya Офлайн

Повідомлення Marta » 16 вересня 2010, 23:10

гра з вогнем написав:Marta, бо я перелякана.

мій чоловік, наприклад, проти цього щеплення.

В нас ротавірус- то як пити дати. Багато хто хворіє. І ми перехворіли...Проходило в легкій формі, без лікарні обійшлось, але оклигались десь аж за 2 тижні! І при тому вся сім"я! Капець, я вже була згідна і на капельницю для малої, бо як тряпочка стала, нічого в рот не брала, крім грудей, а я тоже хворіла, але, слава Богу, пішли на поправку і все ок.
А знаю, що дуже важко проходить. А це зараз дуже поширено, так шо хай собі буде те щеплення..)
Marta Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 16 вересня 2010, 23:13

ну і я з таких міркувань...
але вони щеплюють від 5 форм чи як там, а їх є більше 30...

щось таке.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення mari » 16 вересня 2010, 23:17

Зараз велика проблема з щепленнями. І це дійсно так. Люди такі налякані, і діти дійсно не щеплені, і ми дійсно немовби повертаємось назад, та й хвороби збільшуються. Ми у школі материнства вже давно нічого про це не говоримо, хіба що педіатр має на це право. А ми хіба свою думку щодо своїх дітей висловити можемо. Я за хороші вакцини і щеплення здорових дітей. Проти геп.В. БЦЖ під знаком? за Решта- за. Так вони впливають на імунітет- знижують. А як захистити дитину?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Marta » 16 вересня 2010, 23:20

гра з вогнем написав:ну і я з таких міркувань...але вони щеплюють від 5 форм чи як там, а їх є більше 30...щось таке.

ну, напевно, від самих поширеніших форм чи самих важких?...
А от в нас, я почула, роблять щеплення проти гайморіту... Це якось непланово, що вони таке придумали?
Marta Офлайн

Повідомлення mari » 16 вересня 2010, 23:22

Я щепила свою дитину до 3 років а потім вона почала хворіти і ми попропускали , а потім вже й не було як їх підганяти. В 7,5 років вона захворіла кашлюком, це при тому що 2 прививки мала. Форма була середньої важкості. Дуже страшна хвороба. Кашляла і блювала від кашлю, ночами задихалась. Словом, не дай Бог комусь перенести. Ледве відходили. Навіть на конюшню по ранках возили дихати конячим запахами. Не знаю якби би було якби не мала зовсім прививок. Але однозначно що багато вакцин є прострочених, лівих і китайських. То можна щепити, а чим? Хіба замовляти. В Києві наприклад.

Також я за наш старий календар щеплень. Без гепатиту і ніяких новомодних вакцин. Видумують вже самі не знають що.

Також ніколи не щеплюсь від грипу. Колись свого батька вчасно!завакцинувала класною французькою вакциною, він терапевт і їм роздавали. То він ще гірше перехворів грипом як я.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Zaya » 16 вересня 2010, 23:59

А що це за старий календар. Які щеплення там є, а яких немає?
Я знайшла ось такий.

Зображення
Zaya Офлайн

Повідомлення mari » 17 вересня 2010, 00:34

Це новий. Ну за старими вже й нікого якби і не щеплять. Там не має гепатиту, гемофільної інфекції. Але оця примітка мені сподобалась, щепила б тою полегшеною. Цікаво що там виключили!
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Zaya » 17 вересня 2010, 00:41

Зараз хороших вакцин з вогнем не знайти.

Держава їх не перевіряє як за СССР.

А фірми хочуть продати і кажуть, що всі хороші.
Для фарміндустрії Чим Більше Хворіють Тим Краще :scare:

А от за кордоном БЦЖ вже не роблять. Шо ми такий відсталий 3-ій світ??
Zaya Офлайн

Повідомлення Natalinda » 17 вересня 2010, 01:02

А хто читав, чого не роблять БЦЖ?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість