Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення nataljka » 06 грудня 2011, 17:43

А я за вакцинацію,ви собі не уявляєте яке це захворення дифтерія або стовбняк дитина (при стовбняку такі судоми людину вигинає дугою,може навіть бути перелом хребта,а дифтерія висока летальністьцієі хвороби).Просто треба дотримуватись правил,вакцинаціі.Зараз дуже багато наших жінок народжують за кордоном,я думаю і у вас є такі знайомі.Там ще більше вакцин ніж у нас і починають прививати раніше з 2 або 3 місяців і вакцина той самий пентаксин там вас ніхто не застрахує ,якщо ви непривиті.Мені здається ,що зараз просто тохи мода на те щоб не робити вакцинацію
nataljka Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 38 раз.
Подякували: 106 раз.
Діти: дівчинка і хлопчик

Повідомлення Alisa » 06 грудня 2011, 20:31

Як на мене, мода тут взагалі нідочого.

Батьки померлих і зкалічених дітей теж були прихильниками вакцинації.

Якби щеплення давали 100% заист від хвороб, можливо то був би хоч трохи виправданий ризик.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Natalinda » 06 грудня 2011, 20:46

Alisa тобто в сімях де не прививають дітей немає випадків дитячої смертості від хвороб?
Просто цікава статистика. В ідеалі я таки за прививки, навіть після прочитання Котка. Інше питання їхня якість та умови вакцинації.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення мешканка » 06 грудня 2011, 20:47

nataljka за кордоном існує строгий контроль за медициною, за ліками, за вакцинами. Там ніколи не допустять лікарні сумнівного роду коктейль з солей ртуті, формальдегіду і сумнівного роду сполук і, не зважаючи на це, існує багато випадків важких наслідків вакцинації: тут і тутТо що вже говорити про нашу державу?
В ідеальному випадку вакцина дає 35% імунітету (в окремих випадках до 50%) а ризик то який?
а при чім тут мода? ми ж про серйозні речі говоримо, то до чого тут мода, не розумію. :omg:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Lusik » 06 грудня 2011, 21:02

Я вчора після новин 10 хв сиділа в шоці :shock: :shock: Ми на початку листопада якраз робили прививку КПК. Дякувати Богу в нас все пройшло щасливо, але ж страх, то залишається, бо щеплення ще має бути не одне.

Але прийшла потім моя подруга-вона медик. І ми з нею обговорювали цю тему і вона мені сказала, що в кожній вакцині є якась бактерія, яка залежно від імунітету та стану організму дитини може давати такі сильні ускладнення і призводити до розвитку менінгіту. :scare: ну і звичайно якість вакцини не остання причина смерті і ускладнень після вакцинації.
Але ж звідки знати чи безпечною буде та чи інша прививка для твоєї дитини :dash: :dash: :dash:
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Alisa » 06 грудня 2011, 21:09

Natalinda написав:Alisa тобто в сімях де не прививають дітей немає випадків дитячої смертості від хвороб?
Просто цікава статистика. В ідеалі я таки за прививки, навіть після прочитання Котка. Інше питання їхня якість та умови вакцинації.

Мій пост без всяких тобто

Я пишу про те, що гонитва за модою - то не про батьків, що не вакцинують дітей.
Ними керують зовсім інші мотиви.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення taranjka » 06 грудня 2011, 21:12

про "моду". вона почалась вже давно. я не зчеплена - в 87 році було кілька смертей від прививок, то мені не кололи - батьки заборонили. але лікарка в карточці все писала по графіку - потім зясувалося.
багато більшість знайомих лікарів своїм дітям-внукам не роблять
загалом я не проти щеплень, але те яке відношення до них в укр лікарів - лякає :(
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення krapk@ » 06 грудня 2011, 21:19

nataljka написав:(при стовбняку такі судоми людину вигинає дугою,може навіть бути перелом хребта

може бути а може не бути, так?? Якщо ти впадеш, поріжеш руку, тебе хтось вкусить, все одно дадуть ще раз стовбняк (цікаво для чого якщо вона вже є??) А тут бачиш дитині дали від стовбняка прививку а в неї нізвідти ні звідти раз і стовбняк... Оце біда, оцього боюся. Недобили ту бактерію, чи забагато їх виявилося в тій дозі-невідомо. Але є факт.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення nataljka » 06 грудня 2011, 23:04

Не знаю,недавно в Росіі був спалах поліміеліту.,а це інвалідність на все життя,а все через те що були не привиті,я неможу так ризикувати своїми дітьми,У нас в районі минулого року померла дитина від дифтерії,і епідеміологічна ситуація погіршується .Ясно якщо б тільки одна дитина на сто дітей була не привита,тепер дуже багато непривитих дітей і можливість захворіти збільшуєтья.Я думаю ,якщо немає серйозних протипоказань,алергічних захворювань Треба прививтися.
nataljka Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 38 раз.
Подякували: 106 раз.
Діти: дівчинка і хлопчик

Повідомлення Milichka » 06 грудня 2011, 23:11

taranjka написав:про "моду". вона почалась вже давно. я не зчеплена - в 87 році було кілька смертей від прививок, то мені не кололи - батьки заборонили. але лікарка в карточці все писала по графіку - потім зясувалося.
багато більшість знайомих лікарів своїм дітям-внукам не роблять
загалом я не проти щеплень, але те яке відношення до них в укр лікарів - лякає :(

І я про теж.. Почала розпитувати - мій чоловік не вакцинований, а він з 1978року. Тьотя неонатолог своїх синів не щепила, а їм уже більше 30 років. І сусідка фельдшер, яка агітувала мене обов"язково робити прививки, своїх внуків не щепить, каже страшно .... вони і так не зовсім здорові, а на чужих можна поексперементувати....((((
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість