Sawwku написав:не-а. отут всі сказали, щоб стригти і не паритися, чоловік сказав що навіть поможе, то на відріз перехотілося![]()
тільки моя мама проти (бо то ж народна мудрість - не стригти до року)
ох ця мені народна мудрість!.. одна бабка кричить не піднось дитину до дзеркала, друга жужить у вухо що треба на кожух садити та в рік стригти. для мене нема гіршого прийому як сказати "не роби так!" бо тоді точно зроблю... особливо мене дратує коли питаєш "чому не можна?" відповідають "ну я не знаю... кажуть так..." ну як не знаєш, то чого тоді кажеш??

)
А в нас перший рочок на носі, хочу щоб гарно був підстрижений але не коротко. Питання в тому, як це організувати, бо його деколи розчесати спокійно не вдається. Як проходило у вас те перше стриження?
. Малий не плакав , але він в нас дуже круцько , то мусили відволікати. Процедура тривала десь хвилин 15. Вийшло гарно. Після того з кожним разом сидить все чемніше , привик. Тепер стрижемся часто , раз в місяць-півтора і за 5 хв.
Прикликали знайому перукарку, якось він одразу її добре сприйняв. Стригли в кріселку для годування, трохи бублик дала, любимий мультик, трохи якісь черпачки йому показувала і за 10-15 хвилин все готово
Стригли ножицями, тільки трошки зібрали, щоб акуратненько було і все. Чесно кажучи, я спершу мало вірила в успіх тої затії, але все пройшло навіть дуже спокійно:-)