Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

"  ага, не дуже.
 "  ага, не дуже.   бо як йде без руки то заглядає по сторонах, ловить гав і шпортається і падає, бо звикла що я її страхую.
  бо як йде без руки то заглядає по сторонах, ловить гав і шпортається і падає, бо звикла що я її страхую.

щодо пружності ніжок - то краще масажі - щоб стимулювати мязи
  щодо пружності ніжок - то краще масажі - щоб стимулювати мязи

). і мала там повзала і грася, а я собі валялася тюленем біля неї
 ). і мала там повзала і грася, а я собі валялася тюленем біля неї   .  нам було весело.
 .  нам було весело.   

Ulkanet написав:а то водять тих дітей від 7 місяці за руки, а потім плачуть шо ножки криві і т.д.

Sms написав:По власному досвіду скажу: не водіть дитину за ручки. Прийде час - сам піде. Я почала потрохи водити вже після року. Відводилися 2 місяці. Сама пішла в рік і два. Тепер маєм проблему з ногами : варусне викривлення гомілок. Причиною стало ото водження + велика вага (мала важила в рік 11,600 кг. Зараз 13,300 кг. Кісточки м'якІ -під вагою гнуться. Тепер по типу "Не мала баба клопоту - купила порося"! Бережіть своїх діток!!! Всьому свій час! Пускайте по травці повзати, по землі навіть!!! То більше користі, ніж ото водження!!!
 в нас теж вага велика. Я от себе тішила тим, що я як воджу його попідпашки то нагрузку трохи забираю з його позвоночника. На ходунки в нас табу, подарували і стоять собі запаковані.
  в нас теж вага велика. Я от себе тішила тим, що я як воджу його попідпашки то нагрузку трохи забираю з його позвоночника. На ходунки в нас табу, подарували і стоять собі запаковані.

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей