Глобальні оголошення!

Пральний засіб для дитячих речей

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Чим перемо дитячі речі?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Пральний засіб для дитячих речей.

Повідомлення mari » 16 січня 2010, 22:12

А скільки він коштує?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Naya » 17 січня 2010, 18:46

mari написав:А скільки він коштує?

http://www.eco.lviv.ua/category_product ... tegoryID=1

37.95 грн
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення TanenRom » 17 січня 2010, 23:53

а на київському сайті 36гривень.

http://www.ecoblago.com.ua/price.html
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Liza » 24 січня 2010, 18:23

Naya,я на цьому тижні там замовила цей порошок (і ще інші речі). мені написали звідти, що "замовлення сформовано", але ще нічого не написали про те, що воно відіслано. може підкажеш, про це мають повідомити, ілі як?.. ато якось дивно.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення pepi » 24 січня 2010, 20:50

Naya , я так прочитала на сайті , що порошок "Ладушки Маля" вистарчає при повній загрузці машинки на 5 кг, тільки на 10 стірок. Чесно кажучи малувато :( . А як ви ним стірали 1,5 місяці при кожнодневному пранні :o ? Там получається 20-30гр на 1кг прання . :?
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення Naya » 25 січня 2010, 11:02

Liza написав:Naya,я на цьому тижні там замовила цей порошок (і ще інші речі). мені написали звідти, що "замовлення сформовано", але ще нічого не написали про те, що воно відіслано. може підкажеш, про це мають повідомити, ілі як?.. ато якось дивно.

Нічого не підкажу, бо нам купляє брат в Львові і передає автобусом.
Я думаю, вони повідомлять, а з пошти повідомлення точно має прийти, коли посилка буде.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Naya » 25 січня 2010, 11:05

pepi написав:Naya , я так прочитала на сайті , що порошок "Ладушки Маля" вистарчає при повній загрузці машинки на 5 кг, тільки на 10 стірок. Чесно кажучи малувато :( . А як ви ним стірали 1,5 місяці при кожнодневному пранні :o ? Там получається 20-30гр на 1кг прання . :?

Ми давали одну -півтора мірної ложечки на кожне прання. Тобто менше ніж в інструкції.
Принцип прання, який використовують безфосфатні пральні порошки відрізняється від принципу, що використовується звичайними порошками. Для ефективного прання усі безфосфатні порошки вимагають порівняно велику кількість води. В людей завжди є спокуса кинути більше порошку - "краще випере". Але це не так, бо якщо кинути більше порошку, то його концентрація у воді стане більшою. А отже стане менше води на кожен грам порошку. В результаті порошок не зможе ефективно прати. Йому буде замало води. Як наслідок - якість прання знизиться.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення pepi » 25 січня 2010, 13:23

А речі несіріють? Бо яспочатку вирішила на своїх випробовати , стають білі речі, якимісь сірими :? :(
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення Naya » 26 січня 2010, 13:07

pepi написав:А речі несіріють? Бо яспочатку вирішила на своїх випробовати , стають білі речі, якимісь сірими :? :(

Чесно сказати не помічала, бо чисто білих речей в нас і нема. Лиш пару білих пеленок, але мені не принципова була їх білизна, то я не звернула уваги, і вже зараз не можу сказати посіріли вони чи ні від порошку , бо прані дуже-дуже багато раз. Як на мене - то білі.
Спробуйте кілька раз випрати.
Справа в тому, що фосфатні та цеолітні пральні порошки дуже погано виполікуються і тому їхні компоненти залишаються на одязі. При переході на безфосфатні пральні порошки найперше, що робить цей порошок - це видаляє залишки фосфатних порошків з одягу. Щоб пришвидшити видалення залишків фосфатних порошків з білих речей треба застосовувати замочування. Просто наберіть холодної води з розрахунку 5 літрів на 1 кілограм білизни. Киньте туди порошку з розрахунку 1-2 чайні ложки на 1 кілограм білизни (залежить від жорсткості води). І замочіть білу білизну на 10-12 годин. Кольорові речі можна замочувати максимум на 10 хвилин! Після цього витягніть білизну і без додаткового полокання чи викручування просто киньте в пральну машинку. Поставте її на звичайний режим прання. Додатково для швидшого виполікування фосфатних порошків з білих речей ви можете поставити прання з високою температурою. Кольорові речі не можна прати при високих температурах. Після першого прання біла білизна, яка раніше пралась фосфатними порошками, може отримати сіруватий або жовтуватий відтінок. Не треба переживати. Нічого страшного не сталось. Це лише означає, що при наступному пранні Вам знову необхідно робити замочування. Сіруватий або жовтуватий відтінок пропаде після 3-5 циклів прання з замочуванням. Після цього ви отримаєте ідеально чисту білизну. І процедура попереднього замочування Вам вже не буде більше потрібною. Можна буде просто кинути речі у пральну машинку, кинути порошок і випрати їх.

http://www.eco.lviv.ua/recommend.html
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Тетяна » 21 лютого 2010, 13:40

Я перу дитячі речі мильними оріхами, якщо є якісь плямки попердньо запираю господарським милом!! Дуже гарний природній запах речей після прання, а головне це натуральний продукт і ще й економить!
Тетяна Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячі будні

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість