Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
Ulkanet написав:Не раджу їздити з дитиною недосвідченим велосипедистам, особливо по наших парках і щей на вихідні.
а ще в сторону дальнього пляжу на вихідні
нема є в нас культури - вообше ніякої нема особливо молодь!
візьми поїдь в неділю в парк сама - покатайся, і зрозумієш про що я кажу. не катання - а кара якась!
спочатку сама навчись в "екстремальних" умовах покататися (це наші дороги коли підрізають, кричать з вікон, сигналять тобі за спиною, пішоходи, які махають руками і раптово починають йти в іншу сторону, молодь - яка скаче перед колесами, дівки на каблуках - які постійно фоткаються і навіть не збираються зійти з дороги і всі мають їх чекати, саме більше трафляє коли то під горку, і т.д. ), а тоді можеш спробувати на чужому веліку покатати на велокріслі дитини.
: | У Львові велокрісла дешевші ніж у Тернополі. |
Ulkanet написав::hi:
я подумала що ти поїдеш, аж злякаляся
: У Львові велокрісла дешевші ніж у Тернополі.
eney написав:є такі які ідуть тобі на зустріч і тупо на тебе
Кокетка написав:а весь минулий рік ми каталися всі разом, і так як Віталька маленький був, то отак мій чоловік вирішив зробити купили сідушку досить мягку розрізав зігнув розклепав підсідловий штир і закріпив на рамі, а знизу дві підножки зробив , щоб зручно було сидіти малому і не мішали їхати чоловіку на рулі утеплив чимось мяким (поролоном) щоб в ручки не холодно було триматисяПрихований текст, я не так добре катаюся тож собі Віталіка я би не підсадила) Цього ж року Віталік має свого крутого велика з передачами) тож повноцінно катається з нами
Ulkanet написав::hi:
я подумала що ти поїдеш, аж злякаляся
: У Львові велокрісла дешевші ніж у Тернополі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей