Глобальні оголошення!

Чи потрібні дитині сережки?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Чи потрібні дитині сережки?

Повідомлення Oksana » 03 грудня 2009, 14:10

а я з тих мам, що пробила таки доці в рочок вушка :D Можете на мене "нападати" ;) , але це було для мене виважене рішення!
Доця десь з місяців 10 весь час задивлялась на мої сережки, гралась ними, на вухах, перебирала (при тому, що не подумайте, що це було просто як іграшка, бо малий, при цьому абсолютно був "равнодушний" до них, ні разу навіть не глянув на них). От я і почала задумуватись...
Згадала своє дитинство, і вірите, на скільки я хотіла собі в дитинстві сережки, настільки мені запамяталось що це боляче :D Така собі маленька травма викарбувалась в памяті. Я тоді була в молодших класах. От і не хотілось що і в донечки так само було. А вушка проколоти нам би довелось рано чи пізно точно, вже бачу по своїй красуні :D
Після цього я порадилась з декількома лікарями, виважила добре своє рішення і таки це зробила. Доця не плакала абсолютно! Перенесла це спокійно! І тепер (ПОВІРТЕ! ХОЧ МАЛЕНЬКА А ВСЕ РОЗУМІЄ!!!) ходить показує на вушка, і каже мені а-на-на :)
Вушка загоїлись вже, носимо ще медичні гвоздики, але я не шкодую що зробила це!
І взагалі, думаю, це дуже індивідуальне питання, і треба до нього підходити виходячи з того, як веде себе доця. Для кожного свій вік кращий, якщо таки пробивати! Просто треба приглядатись до своєї доні :)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Melisa » 03 грудня 2009, 23:03

Oksana написав:а я з тих мам, що пробила таки доці в рочок вушка :D Можете на мене "нападати" ;) , але це було для мене виважене рішення!

Ксюшкін, ніхто нападати на тебе не буде. ;) Я завела розмову на цю тему, тому що цікаво, чи то я одна така, чи ще крім мене є такі мами. Кожен висловлює свою думку. І я рада, що ти це зробила. :o
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Oksana » 03 грудня 2009, 23:21

це я жартома так сказала ;)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Oksana » 04 грудня 2009, 00:00

забула ще дещо...
коли я приймала рішення пробивати чи ні, то мене турбувало ще питання, як відреагує наш братик на таку зміну. Поговорила з кількома батьками двійняток, хто вже це пройшов, і всі однозначно казали, що проблем не виникало.
І дійсно! Нашому братику абсолютно все одно, що там в сестрички на вушках. Він як не реагував ніколи на мої сережки, так ні разу не глянув на сережки сестрички :)
Може він як "справжній мужчина" їх просто не замітив? :D
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Re: Хвалимося!!!

Повідомлення LeeLoo » 01 грудня 2010, 18:51

A mu sjogodni vuwka Lizo4ci probyly-ja taka dovoljna :yahoo: :yahoo: :yahoo: Duge davno xotila-a sjogodni navagylasj :good:
LeeLoo Офлайн

Повідомлення mala-karta » 01 грудня 2010, 19:08

а де фото хваст?

і як мала то пережила?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення LeeLoo » 01 грудня 2010, 19:23

Kolu probuvalu perwe vuwko-navitj ne ponjala wo take stalosja,a 2-wuwko-mu4yly napevno z piv godunu-ne xotila datu,krutulasja,nijak...4um vge jiji ne zabavljalu ti tajku-spivalu-igrawok ponanosulu-ale narewti zadyvylasja na ljali4ku i todi zlovyly moment-tut vge buly 4utj sljozky,ale zato krasiva teper-z kulj4ykamy :yahoo:
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Nymydora » 01 грудня 2010, 21:13

leeloo, а не рано?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення мешканка » 01 грудня 2010, 21:31

ми обом пробивали близько 11 місяців. сама процедура пройшла легко і загоїлось досить швидко. Мотивувалась тим, що самій пробивали в 9 років і гоїлось до пів року з періодичними нагноєннями іт.д.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Ira » 01 грудня 2010, 22:31

А я собі пробивала вуха в 17 років і нічого не гноїлося абсолютно, через місяць зняла ті сережки, якими пробивали вуха пістолетом, і вчепила золоті. Так що, думаю, нагноєння від віку не залежить.
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячі будні

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість