Ми з 8 місяців їли по пів жовточка курячого домашнього яйця. Коли вже не стало домашніх яєць почала давати куплені перепелині. Чоловік почитав інформацію про них. Як варити, чим корисні. Потім каже в шкарлупі у 8 разів більше кальцію ніж у сирі. Почитав на форумі що дають порошку по півчайної ложки. Я розказала своїй сестрі. А вона мені каже що колись вона як ходила вагітною то нехватка кальцію була то тоже хотіла вживати змелений порошок з перепелиних яєць але лікар заборонив. Сказав що то шкідливо для нирок а особливо для тиз хто має проблеми з нирками. Краще магазиний купити і вживати. Та й дітям теж не бажано бо на нирки теж може пошкодити.
Я взагалі не даю яєць, доня вперто відмовляється їх їсти: ні білок, ні жовток, ні омлетик з пароварки. Почекаю, певно, коли сама попросить, не наполягатиму.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Наша малеча до 1 року їла спочатку жовток, потім білок їй дуже подобався. А після року апетит на яйця пропав. Пробувала і курячі і перепелині. І варені і тушковані. Майже не їсть яєць
умгу, я б і сама від зеленої не відмовилася... в нас є морожена, але то не те. А сьогодні мій хлопець забойкотував омлет, хоча давно не їв уже... довечерювали варениками.