я напевне дуже багата на час, бо не розумію, коли кажуть, що дають куплені каші, бо їх швидше робити. на скільки? на 15 хв? мої діти на сніданок каші їдять, і більше як 30 хв я готую, хіба коли завтикаю

до каш додаю фрукти, чи овочі, залежно від бажання
про вітаміни і мікроелементи в "куплених кашах"

. вони і в звичайних містяться, при чому ті ж самі. і їх вміст більший - бо чим більше обробок проходить каша, чи інший продукт, тим більше вона втрачає.
для цікавості відкрила сай хвальоний "Хіп". каша органічна рисова. багато букв про органічність - але всі каші в принципі органічні. про ГМО писати не буду, тут ніяк не перевіриш, навіть ті що ми купуємо. дальше перелік чого вона не місить (цукру, глютену...) - в звичайній каші його теж нема. ще примітка - кріпить стул - це така властивість рису

має вітамін В1 - він міститься чи не у всіх кашах.
єдина особливість цього продукту, яку я помітила - він виготовлений з особливого сорту рису, який варити не потребує. я рис люблю, пробувала всі доступні в тернополі сорти, трошки читала. але такого сорту не бачила
можна ше ту шо з фруктами розглянути, наприклад, гречана з фруктами. її вміст мене взагалі вразив

містить ПОРОШОК яблучного соку - це навіть не яблука, а те, що лишилося після обробки банана

+цукор. набір вітамінів, які там описано - стандартний, для гречки, банана і яблука. але чи вони там є, то теж питання. ароматизатори зроблять яблуко з будь-чого
звичайно, в сучасному світі вся їжа не корисна, але з кількох зол можна вибрати менше. ІМХО