Глобальні оголошення!

Куплені каші

Пригодовування, раціон, режим харчування...

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Куплені каші

Повідомлення natalun » 09 травня 2013, 22:43

Каші готують на адаптовах сумішах і щей додають злаки +ті самі вітаміни ,мікроелементи і ще багато корисни речовин.І звичайно мамі це простіше значно.А що в тому звичайному коров"ячому молоці щось більше є,а тим паче якщо щей куплене в магазині.
natalun Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 25 раз.
Подякували: 60 раз.
Діти: дівчинка Ліночка

Повідомлення taranjka » 09 травня 2013, 22:51

я напевне дуже багата на час, бо не розумію, коли кажуть, що дають куплені каші, бо їх швидше робити. на скільки? на 15 хв? мої діти на сніданок каші їдять, і більше як 30 хв я готую, хіба коли завтикаю :hi: до каш додаю фрукти, чи овочі, залежно від бажання
про вітаміни і мікроелементи в "куплених кашах" :hi: . вони і в звичайних містяться, при чому ті ж самі. і їх вміст більший - бо чим більше обробок проходить каша, чи інший продукт, тим більше вона втрачає.
для цікавості відкрила сай хвальоний "Хіп". каша органічна рисова. багато букв про органічність - але всі каші в принципі органічні. про ГМО писати не буду, тут ніяк не перевіриш, навіть ті що ми купуємо. дальше перелік чого вона не місить (цукру, глютену...) - в звичайній каші його теж нема. ще примітка - кріпить стул - це така властивість рису :hi: має вітамін В1 - він міститься чи не у всіх кашах.
єдина особливість цього продукту, яку я помітила - він виготовлений з особливого сорту рису, який варити не потребує. я рис люблю, пробувала всі доступні в тернополі сорти, трошки читала. але такого сорту не бачила :confused:
можна ше ту шо з фруктами розглянути, наприклад, гречана з фруктами. її вміст мене взагалі вразив :crazy: містить ПОРОШОК яблучного соку - це навіть не яблука, а те, що лишилося після обробки банана :crazy: +цукор. набір вітамінів, які там описано - стандартний, для гречки, банана і яблука. але чи вони там є, то теж питання. ароматизатори зроблять яблуко з будь-чого :crazy:
звичайно, в сучасному світі вся їжа не корисна, але з кількох зол можна вибрати менше. ІМХО
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення катюня » 10 травня 2013, 11:00

я звами не згідна і не думаю що адаптована дитяча каша є шкідливіша ніж звичайна гречка чи рис які також незнаєте де і як вирощені і якщо яблука чи інші фрукти не по сизону куплені на ринку теж ніякої користі не дають. я молоко діткам до року взагалі не бажано давати.
катюня Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 36 раз.
Діти: хлопчик дівчинка

Повідомлення natalun » 10 травня 2013, 11:17

катюня цілком Вас підтримую,вже давно відомо що молоко до року шкідливе ,особливо білок казеїн і жири коли ще травна система дитини функціонально неповноцінна + навантаження на нирки. Тому і в нас є адаптовані під дитячий організм суміші.Багато будуть казати що колись годували тільки коров"ячим молоко,але тоді і не було вибору окрім Малиша.
natalun Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення flower » 10 травня 2013, 11:25

а чому каші зразу асоціюються з молоком? я дитині варю від початку прикорму і до тепер домашні каші але без молока, а на воді. Якщо вибрати варити на купленому молоці чи на воді, я виберу 2й варіант. Але даю не по цій причині) І я теж за звичайну кашу. Ці всі каші хімія одна і маркетинговий хід, там корисного мало, але кожен вірить у те, у що йому хочеться вірити.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення natalun » 10 травня 2013, 11:50

Я пишу тільки за молочні і до 1 року, а безмолочні я також вибираю домашнього приготування хоча моя дитина на відріз відмовляється їх їсти.
natalun Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення taranjka » 10 травня 2013, 12:06

молоко бажано не давати хоч до 3-х років. я про молоко ніде не писала, і кашу на молоці, чесно кажучи, ще ніколи в житті не готувала :crazy: . а які це - безмолочні і молочні каші? хіба є каші, які без молока не варяться?
я не вірю в користь продукту, який готується за принципом "тільки додай води". про насиченість різними вітамінами і добавками я вже писала.
про нехотіння дітьми їсти. моя старша до півтора року каші теж не дуже любила, як зїла ложку то було огого. але вона була на ГВ, тому я цим не сильно переймалася. коли ГВ закінчилося, то їсти почала практично все.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення flower » 10 травня 2013, 12:41

безмолочні - це каші на воді, молочні - на молоці (принаймі я це так розумію). До року ми їли каші на воді, самі звичайні рис і гречку перемелені трошки. Якшо треба додати щось, можна витягти з морозилки замороженні ягоди чи гарбуз (якщо це не сезон) все ж корисніше ніж хімічне, чи яблуко з підвалу. Навіщо дитині до року давати молочні каші? І тим хто каже шо купляє куплені каші, бо дитині більше подобається і вона їх їсть, то я вважаю якшо дитині того не дати, їй і звичайна каша сподобається з часом, потрібно щоб розпробувала, привикла до нової їжі.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 10 травня 2013, 13:05

flower просто з допису natalun я зрозуміла, що є якісь каші, що без молока не приготуєш :confused:
звичайно, що дитина якій дали спочатку куплену кашу - перемелену, з купою підсилювачів смаку буде хотіти її, а не звичайну, де смаки не такі "яскраві"
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення natalun » 10 травня 2013, 13:36

flowerвсе правильно написала безмолочні - це каші на воді, молочні - на молоці .Як 2 прикорм і вводиться злакова каша яка може бути як молочна так і безмолочна, я про це taranjka.
natalun Офлайн

Добре орієнтуюся

Поперед.Далі

Повернутись до Ложечка за маму, ложечка за тата...

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей