Напишу свій досвід.
Я роблю своїй малечі йогурт так. Беру склянку теплого перекип'яченого домашнього молока, додаю туди 1 чайну ложку магазинної сметани і 1 капсулу йогурту (купувала в аптеці в баночці 75 капсул приблизно 30 грн.). Ту суміш заливаю в баночку і ставлю на батарею. Через 12 год. скисає. Получається як смачне домашнє кисле молоко (солодкувате на смак), деколи тягнеться, деколи перекисало і відділялося сироваткою (тоді було кислувате на смак), але моя малеча їсть всяке з тертим яблучком. Коли було не дуже холодно і батареї гріли не сильно (в нас індивідуальне опалення), то закутувала баночку з молоком в кухонний рушник і на батарею. Як буду робити, коли батареї будуть холодні (весна/літо), ще не придумала.
А вчора зайшла в аптеку і побачила такі ж закваски. То купила одну для проби Біфідокомплекс
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
. Так само до теплого молока додала пів пакетика закваски і на батарею - за ніч вийшов суперовий йогурт.