Глобальні оголошення!

Куплені каші

Пригодовування, раціон, режим харчування...

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Куплені каші

Повідомлення мамуся » 01 березня 2011, 10:18

Я своїй дитині трохи давала куплені каші, але вони мені чомусь на смак нічого натурального не нагадували, а після того як одна знайома розповіла, що в одній з таких коробочок знайшла червяка, ми категорично від них відмовились. Тому почала варити гречану, вівсяну, рисову кашки, на блендері збивала і мала їла з привеликим задоволенням.
мамуся Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 70 раз.
Подякували: 214 раз.
Діти: синочок і донечка

Повідомлення Vika » 01 березня 2011, 10:53

Не давали не даєм і давати не плануємо. Скільки ж там тої кашки чи пюрешечки зварити діла .
Vika Офлайн

Повідомлення olgakr » 10 березня 2011, 20:47

Я свої старші давала куповані легкі кашки - готувати просто - заливаєш кипятком і все, і ніяких проблем із травленням. А з другим покищо задумалась після усього прочитаного.
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення flower » 11 листопада 2011, 11:40

в мене подружка дає малій тільки куповані каші, нехоче бавитись з варінням,(вона і груддю не кормила, бо молока небуло :) ) і спорити з нею нема сенсу, нічо не докажеш. а я таки вважаю шо краще трохи таки побавитись, але бути впевненому в тому шо даєш натуральне. я правда не повністю принципова, щодо тих куплених каш, бо якщо будемо кудись їхати то буду купляти, але вдома таки сама....
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Lusik » 11 листопада 2011, 12:36

Не знаю ми з 2-ох місяців звикли залив теплою водичко , розвів і з'їв, так як були на штучному вигодовуванні, а потім з 5,5 міс їли куповані в каші Малиш від Nutricia. Тоді алергій і якихось негативних проявів не було.

Але навіть я особисто за домашні кашки-ми на них перейшли з 7,5 міс- кукурузянка найкраще :heart: з чорносливом, курагою, деколи трішечки варенячка ;-) , але це вже тепер, коли ми більшечкі. Також варили гречану з молоком, гарбузову декілька разів, а рисову ні , бо в нас схильність до закрепів. :cry:

Мій просто маленьким чомусь домашніх не хотів , можливо трішки інша консистенція.
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення oksana.tesliuk » 11 листопада 2011, 14:14

flower написав:а я таки вважаю шо краще трохи таки побавитись, але бути впевненому в тому шо даєш натуральне

та чого побавитись?
якщо готуєш собі каші, то нічого складного взагалі нема
надбираю для меншого, вилкою переминаю і даю
а ше мій старший малий любить вечеряти молочними кашками, то я від нього надбираю трошки для меншого
недавно пшоняну давала пробувати, то так йому сподобалася - аж 2 чайні ложки з"їв
я зі старшим пробувала строго дотримуватися норм введення педіатричного прикорму
то було напряжно, тому теж давала кашки з пуделочка
але нічого доброго з того не вийшло - зіпсувала йому апетит до їжі на багато років
то тепер з педіатричного прикорму беру лиш строки введення певних груп продуктів
а решта - на власний розсуд і за бажанням дитини
до речі, як тут пише Даша, перетирати теж не треба
меншому відразу почала давати звичайні кашки, які варю сама, лиш трохи більше розварені
то перший раз йому було незвично і міг трохи давитися
а зараз він вже навіть не зважає на консистенцію - так смішно ясенками жує :grin:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення irinka » 24 листопада 2011, 15:28

А мій синочок чомусь нехоче їсти ті каші зварені на молоці :istereka: то даю куплені від Nestle і Heinz вівсяну з молоком. Він їх дуже любить :гуд: і проблем з харчуванням ніяких немає ;-)
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Anjuta » 04 березня 2012, 00:29

Думала вже купляти кофемолку, щоб гречку на ній перетирати...бо малий трохи давиться після блендера, але почитала тему і вирішила...що не треба))) Ми також кашки тільки домашні і мамину цицю їмо....якось негативно я ставлюся до тої дитячої "хімії" швидкого приготування, та й малий сумніваюся що ївби...бо в перші місяці вже відмовився, коли пробували йому дати різні чайки хіпповські)
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення oksana.tesliuk » 04 березня 2012, 13:21

irinka написав:А мій синочок чомусь нехоче їсти ті каші зварені на молоці :istereka: то даю куплені від Nestle і Heinz вівсяну з молоком. Він їх дуже любить :гуд: і проблем з харчуванням ніяких немає ;-)

тоді він в тебе як стане старший, то буде, як мій, хотіти лиш чіпсів, кока-коли, сухариків... і піцци hi crazy
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення олеся » 04 березня 2012, 14:28

Anjuta написав:Думала вже купляти кофемолку, щоб гречку на ній перетирати...

Мені зовсім не подобалася гречка з кавомолки...
Старший довго їв куплені каші, десь до 11міс))) А менший майже не їв таких каш лише коли не встигала зварити... Купувала спершу НІРР рисові, і ще якісь, але старший не їв їх то перейшли на Бебі... різні перепробували...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Ложечка за маму, ложечка за тата...

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей