Тільки що знайшла в неті:
Після шестимісячного віку можна використовувати й інші овочі - шпинат, спаржу, кабачки, гарбуз, зелений горошок, городню зелень.
Або іще: Шпинат – незамінна їжа для дітей, навіть немовлят, адже він постачає дитячий організм якісними «будівельними матеріалами»: вітамінами, мінеральними солями, потрібними для росту кісток, зубів, розвитку всіх систем, посилення опірності збудникам інфекційних хвороб. Уже з п’ятимісячного віку можна починати давати дитині сік шпинату (у поєднанні з морквяним) у невеликій кількості. У подальшому дитині дають і пюре. Але зважайте на те, що страви зі шпинату дуже швидко псуються, в них утворюються шкідливі сполуки, тому зберігати їх, навіть у холодильнику, для дитячого харчування не потрібно.
МОже й можна...
А хтось давав своїм діткам зелень? Кріп, петрушку і іншу траву? Поділіться досвідом! Хочеться, щоб дитя їло вітамінки...