Глобальні оголошення!

Яку воду п'є ваша дитина?

Пригодовування, раціон, режим харчування...

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Яку воду п*є ваша дитина?

Повідомлення svetla » 15 квітня 2010, 18:00

Воду використовую різну:"долину",привозимо з джерела(переважно з Гаїв Гречинських,бо найближче),інколи дідусь з села привозить,ну і звичайно з крана(якщо запас закінчується і немає змоги поїхати чи купити).
Про "Долину" також чула,що не дуже...от саме та відсутність накипу і бентежить.Хоча все рівно купуємо,варимо,п'ємо сиру.
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення IREN » 17 квітня 2010, 16:59

Фільтруємо " Бар'єром" для готування воду і на чаї, а п'ємо просто- Миргородську.
IREN Офлайн

Повідомлення Naya » 18 квітня 2010, 10:27

svetla написав:Воду використовую різну:"долину",привозимо з джерела(переважно з Гаїв Гречинських,бо найближче),інколи дідусь з села привозить,ну і звичайно з крана(якщо запас закінчується і немає змоги поїхати чи купити).
Про "Долину" також чула,що не дуже...от саме та відсутність накипу і бентежить.Хоча все рівно купуємо,варимо,п'ємо сиру.

А чому бентежить відсутність накипу?
Долина з Чернівецької області, а Тернопільщина розміщена на вапнякових пластах, тому вода така жорстка і з накипом.
В інших районах - інша.
Я була в Кузнецовську, то там взагалі водичка - Ах!!!!
Мягенька, коли покупаєшся, то мило, правда, важко змити, але коли вийдеш з озера, то відчуття таке - шкіра наче бархатна.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення мешканка » 06 липня 2010, 15:54

Нещодавно казала мені одна знайома, що хтось там з її оточення переймається якістю соди і носили декілька зразків на перевірку. Отож, серед найгірших виявилась дитяча вода.. (яка саме -не знає...), а про Долину-то казала, що сирою її ні в якому разі пити не варто, бо знайшли там збудники різних інфекцій, в тому числі, і лямблії. Варто кип"ятити, а потім структурувати. Вона структурує воду спеціальним фільтром, а я-почала заморожувати-розморожувати і п"ємо тепер талу воду. :flag:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Nymydora » 06 липня 2010, 16:29

Я теж пробувала заморожувати-розморожувати воду, але от не знаю, як її давати малому? Бо холодної не даси, а гріти нема сенсу... :???:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення kamisia » 06 липня 2010, 16:36

Долина, сира, варена, різна..... Малій сиру Долину.... нормуль....
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення мешканка » 07 липня 2010, 09:21

Nymydora написав:Я теж пробувала заморожувати-розморожувати воду, але от не знаю, як її давати малому? Бо холодної не даси, а гріти нема сенсу... :???:

Я додаю в теплий компот, або чайок, або, коли нагріється до кімнатної температури-то даю так. Головне:викидати останній стержень льоду, який ще не розморозився.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)

Повідомлення kamisia » 07 липня 2010, 10:51

мешканка написав:
Nymydora написав:Я теж пробувала заморожувати-розморожувати воду, але от не знаю, як її давати малому? Бо холодної не даси, а гріти нема сенсу... :???:

Я додаю в теплий компот, або чайок, або, коли нагріється до кімнатної температури-то даю так. Головне:викидати останній стержень льоду, який ще не розморозився.

а тепер ше раз і по українськи, тобто поясніть мені для чого ота заморозка, розморозка і викидання останнього стержня??????
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення мешканка » 07 липня 2010, 12:03

Ось, на "хлопський розум" : "Той, хто кип’ятить воду, чинить неправильно. При кипятінні шкідливі властивості хлору лише посилюються, до того ж він перетворюється на канцерогенну речовину тригалометан.

Мінеральну ж воду в жодному разі не можна використовувати замість питної. Її вживають лише у певних дозах з оздоровчо-лікувальною метою. У великих кількостях вона може заподіяти шкоду.

Як очистити воду природними засобами? | +
• На 1 л води додайте по 1-2 ч. л. яблучного оцту і меду та 3-5 крапель йоду. Хвороботворні бактерії в такому йодно-кислому середовищі загинуть через кілька хвилин.

• Якщо у воду покласти подрібнений кремінь, вона стане чистою через 3-5 днів.

• Брудна вода, в яку поклали листя червоної горобини, через 3 години стає чистою.

Де взяти структуровану воду?

Найближчою за своєю структурою для людини водою є та, що міститься у фруктах і овочах, переконані київські фахівці Інституту екології людини. Тому їх треба вживати у великих кількостях. А за можливості ще й пити свіжовичавлені соки.

Такою само фізіологічно близькою людині є й тала вода. Головне - не лінуватися її приготувати. Воду нагріти майже до окропу (доки не з’являться білі бульбашки, які піднімаються з дна), але до кипіння не доводити. Потім швидко охолодити, поставивши ємність у миску з холодною водою або під струмінь холодної води. Після охолодження вода набуває характеристик структурованої води. Але посилити її лікувальні властивості можна заморожуванням. Для цього охолоджену воду налити у пляшку чи іншу ємність і поставити в морозилку. Взимку можна посуд з водою поставити на балкон. Після повного замерзання води розморожуйте її за кімнатної температури. Але не повністю. Останній шматок льоду - серединку - викиньте, бо саме там накопичуються всі шкідливі речовини. Тоді отримаєте чудовий оздоровчий продукт, завдяки якому гірські довгожителі до глибокої старості почуваються сильними й бадьорими.

Ефект талої води можна посилити, додавши до неї солі (краще морської або кам’яної) та оцту: по одній чайній ложці на 500 мл води.Якщо цей розчин втирати у поверхню всього тіла, клітини організму насичуватимуться дуже потрібним їм фізіологічним розчином. За доволі короткий термін людина позбудеться серцевого та головного болю, варикозного розширення вен, радикуліту, шкірних та багатьох інших проблем, а ще відчує потужний омолоджувальний ефект." Джерело: http://www.rakurs.rovno.ua/info.php?id=4740 Ще є цікаве і коротеньке відео тут: http://play.ukr.net/videos/show/key/2cc ... cb15b3e13/ А взагалі, дати в Гугл пошук- то там інформації... :shock:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 07 липня 2010, 13:35

З книги Вадима Зеланда, як зробити живу воду, яку ніде не купиш, бо зберігається вона до 7 год.
Сама не пробувала.

Живая вода | +
Отстоявшуюся водопроводную воду довести до кипения в эмалиров. посуде и быстро остудить в холодной ванне.
В кастрюлю 5-7 камешков черного кремния, кот. мож. купить в аптеке, накрыть марлей и оставить на 2 дня. Затем перелить в др. емкость, нижний слой в 2-4см вылить. Вода уже целебная.
Полученную воду поствить в морозил. камеру. Как только на поверхности и возле стенок кастрюли образуется 1й ледок, воду переливают в пластмассовую емкость, кот. снова свят в мороз. камеру. Первый ледок выбрасывают-избавляются т. от тяжелой воды, она не благоприятна для организма.
Кода вода замерзнит на 2/3, во люду нужно проделать отверстие и вылить оставшуюся воду -это нежелательные примеси. Теперь осталось подождать, пока лед растает при комнатной температуре, в результате чего получится талая вода высочайшего качетсва.
Если есть кольцеобразный магнит или магнитная воронка, пропустите через нее воду, чтобы еще больше укрепить структуру. Эта вода обладает целебными свойствами - она очищает организм и при длительном употреблении избавляет от целого ряда заболеваний.
Срок ее хранения - ок. 7ч.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Ложечка за маму, ложечка за тата...

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість