Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення мешканка » 19 лютого 2011, 10:45

Ira написав:На 4-ому поверсі ми теж ходили в нічнушках і в одноразових трусах (звичайні не дозволялись), а моя подружка лежала на 3-ому, то теж в одноразових була. Казала, що більш-менш нормально, лише кожні 2 години (якось так, точно не пам"ятаю) змушували виходити на коридор, щоб провітрити палату, на 4-ому не так строго щодо цього. Ну і звичайно казала, що коли Шмайка оглядає, то ніби заново народжуєш :crazy:

А я ходила в звичайних трусах і ніхто мені слова не сказав. І ще дівчата були в піжамах, і в лосінах-і тоже нічо. Ну з провітрюванням і з кварцуанням-то там точно повний завал. Тільки й чуєш постійно: жіночки, кварцування!!! і в 6 ранку тоже...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Ira » 19 лютого 2011, 10:47

Моя сусідка по палаті одягнула звичайні труси, то її змусили купити одноразові і перевдягти :hz:
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Enigma » 19 лютого 2011, 10:50

Marta написав:Enigma
Enigma написав:На рахунок сімейних палат на Бамі, то вони мені не сподобались. На мою думку, на Замковій кращі умови.

А ви були там і там?
Чи попередньо оглядали палати в різних роддомах?

І ще хотіла запитати, як зараз на Замковій-народжують і лежать після родів на одному поверсі чи на різних?
Бо на Бамі мені тим подобається, що є окремий поверх з родзалами, а після родів з дітками вже собі лежать на іншому поверсі. Коли я народжувала, то на Замковій було все на одному поверсі, подруга жалілася, що кричать і те все чути.

Була там і там. Ще, коли вагітна була, ходила оглядати. Лежала на тому ж поверсі, що народжувала. Родзал там відділений від палат і нічого не чути. Звісно буває і таке, що жінка на 3му поверсі народжує і чути на 2й. Але, коли переживаєш пологи, то на таке уваги не звертаєш.
Enigma Офлайн

Повідомлення Enigma » 19 лютого 2011, 10:55

Ira написав:Моя сусідка по палаті одягнула звичайні труси, то її змусили купити одноразові і перевдягти :hz:

Капець! Ото тирани :) В нас навіть ніхто уваги не звертав, хто в чому ходить. Яка різниця, які труси?
Моя мама розказувала, що, коли вона родила, то взагалі труси не можна було одягати, тільки тряпочки між ноги ставили.
Enigma Офлайн

Повідомлення Marta » 19 лютого 2011, 11:45

Enigma написав: Не погоджуюсь з тим, що Ви пишете, що "там (в пологовому №1) ше гірше".

Я писала "КАЖУТЬ, в пологовому № 1 ще гірше" ;-)
Marta Офлайн

Повідомлення КлубНіка » 19 лютого 2011, 11:50

Я народжувала на БАМі, на 4 поверсі в Кузмінчук.
Задоволена дуже. Народжувала я з чоловіком. Під час пологів Н.М. мене не стимулювала, добре ставилась, підбадьорювала, часто заходила (бо на той час вона якраз була на зміні і приймала роди зразу у 6 мамочок). Після пологів Н.М. по пару раз на день заходила і один раз в день оглядала.
Перебування також було хороше. Ніхто нічого (маю на увазі гроші) невимагав. Я "дякувала" на свій розсуд (стільки і кому вважала за потрібне). Медперсонал хороший, приходили часто, пояснювали якщо щось треба було. Неонатолог мені дуже сподобалась (нажаль непамятаю вже як її звати), не лякала (так як люблять інколи лікарі полякати), а гарно оглядала малого і все розказувала, пильнувала чи добре дитина бере груди.

Висновок маю один. Якщо Бозя нам з чоловіком дась ще діток, то піду туди ж народжувати! ;-)
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Marta » 19 лютого 2011, 12:02

Не знаю, я народжувала в п"ятницю-то субота і неділя- просто рай, нікого нема, Шмайка вихідна, а в понеділок вже виписали.
То в понеділок троха ганяли, трохи мене рознервували, але здебільшого тим, що я годую в даний момент, а їм кров з носа вже треба бігти на Узі і на флюрографію, і залишали плачучих дітей самих в палаті..... :gore:
Прибігаю назад- в дитини в роті вже бутилочка з якоюсь водичкою, чи шо то вони дають....
То аж мене теліпало....Але то був день виписки, то сильно не запам"яталось.
Не знаю, якби припало посеред тижня, може я б по іншому казала.
Але мені сподобалось в загальному.
Все чисто, порядок є, ну і що, що провіррюють? Для мене це навпаки плюс.
Ну і що, що в ночнушках і без халата не можна виходити в коридор?
Які проблеми?
В трусах одноразових я була, і я ще місяць десь дома ними користувалася, ніде нічого не тисне, короче, зацінила..))
Шмайка оглянула навпаки легко, а я була така зажата, бо така налякана нею, що капець....))) Вона більше на лікарів, на санітарів кричить, при мені ні на кого з жінок не кричала.
Я колись хотіла дуже народжувати в пологовому №1, бо сама там народилась, але як прийшов час до родів, то чула дуже багато поганих відгуків про нього, то вирішила народжувати на Бамі, і задоволена.
Marta Офлайн

Повідомлення LeeLoo » 19 лютого 2011, 12:15

Ja takog kolu klukalu na Yzi i Fljurogravijy-bojalasja jak to mala byde bez mene,pereguvala :(
pidijwla do medsestru4ku dutja4oji,poprosula jiji wob duvulasja za mojejy Lizo4kojy,i dijsno kolu ja prujwla vona byla v palati i nosula maly na rykax,bo Lizka triwku plakala za mnojy....zvu4ajno ja jij viddja4ula :)
LeeLoo Офлайн

Повідомлення TanenRom » 19 лютого 2011, 14:11

я народжувала на 4 поверсі у Сидорчук О. М.
всім задоволена. ставлення медперсоналу - чудове, а на УЗД та флюрографію нас не ганяли - карантин був!!! :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення КлубНіка » 19 лютого 2011, 14:37

А, щодо флюрографії та УЗД. То тут мені певно пощастило, бо якраз перед тим мій синочок гарно погамив мою цицю і мирно заснув і весь той час що мене не було спуняв. Зато для мене вийти на вулицю і глотнути свіжого повітря було як "бальзам на душу". Я такий кайф відчула! :) Бо народжувала я в саму жару (на вулиці було поза +30, уявіть що було в палаті з пластіковими вікнами які виходять на сонячну сторону)
КлубНіка Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість