Глобальні оголошення!

"Подяки" медперсоналу

Re: "Подяки" медперсоналу

Повідомлення олеся » 21 лютого 2013, 20:36

Шалімар це як в кого... І як який лікар моїми другими пологами керувала сама лікарка і малого приймала вона, а не акушерка.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Shalimar » 21 лютого 2013, 23:53

олеся написав:Шалімар це як в кого... І як який лікар моїми другими пологами керувала сама лікарка і малого приймала вона, а не акушерка.

так как тема называется "подяки", то свое предыдущее сообщение я написала к тому, что можно обойтись услугами акушерки, таким образом минимизировав затраты на "подяки". Врачу обычно "дякують" больше, чем остальным (вроде как "по статусу положено"). Может, поэтому они и заинтересованы присутствовать на родах, хотя, по сути, акушерка вполне может справиться сама. И должна справляться сама, если роды без осложнений. Врач - для экстренных случаев, а не ходить колядовать по родовым палатам.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Tajga » 22 лютого 2013, 16:15

Shalimar написав:бумажная работа - вообще на ассистентах и медсестрах! )) тоже не? )))

так отож. Паперова робота - оформлення документів та виписок - цим займається лікар і його підпис на тих документах. Акушерка і Со - це вже чергова бригада, з якою має справу лікар.
Shalimar написав:так как тема называется "подяки", то свое предыдущее сообщение я написала к тому, что можно обойтись услугами акушерки, таким образом минимизировав затраты на "подяки". Врачу обычно "дякують" больше, чем остальным (вроде как "по статусу положено"). Может, поэтому они и заинтересованы присутствовать на родах, хотя, по сути, акушерка вполне может справиться сама. И должна справляться сама, если роды без осложнений. Врач - для экстренных случаев, а не ходить колядовать по родовым палатам.

Зрозуміло, що можуть бути випадки, коли справляється лише акушерка і то успішно. І тоді дивно, що лікарю теж "дякують" і ще й більше. Мене це, чесно кажучи, теж дивує. Ніхто не мусить нікого давати гроші, а якщо даєте, то це ваша особиста справа, кому і скільки, імхо.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення loljka » 22 лютого 2013, 20:57

були ми сьогодні в дит.поліклініці
я була приємно здивована, коли медсестра, отримавши оплату за певну послугу (типу пройти без черги) - побігла шукати здачу :hi:
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення bublegum » 22 липня 2013, 12:19

а як тепер з подяками????я у 2012 давала домовленій лікарці 800 цій що шила 200)
bublegum Офлайн

Повідомлення flash-ka » 22 липня 2013, 13:53

bublegum написав:а як тепер з подяками????я у 2012 давала домовленій лікарці 800 цій що шила 200)

дали лікарці 600 , акушерці 200 і медсестрі 100......але вони ті подяки відпрацювали поповній :wink:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Marichka » 22 липня 2013, 18:50

Флешка,то з такими подяками можна було домовлятись і знати наперед свого лікаря,дзвонити при потребі!!!
Ми цього разу лікарці давали 800,акушерці-200,санітарці-50,дитячій-цукерки і спиртне.

А в 2010 без домовляння-лікарці 100грн і пакет з цукерками і вином,те ж акушерці.Дитячій-нічого.Тій,що вела палату 100грн і пакет.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення flash-ka » 22 липня 2013, 19:04

Marichka написав:можна було домовлятись і знати наперед свого лікаря,дзвонити при потребі!!!

мене підшивали, то та лікарка за попереднім домовленням мала приймати пологи. але коли прийшлось до діла, то мені або треба було прискорюватись або чекати, бо вона з 1 по 9 була у Греції....а доня народилась 6-го :crazy: якраз в 40 тижнів за моїми підрахунками....
от я і зробила висновки, що домовляння це як обіцянка-цяцянка....
а сума така була, бо ми так прикинули собі і дали стільки скільки вони цього заслужили. відповідальність на них дуже велика....а зарплата офіційна таки не дуже...як і в інших сферах.
а от про дрібні подяки за те що дитину оглянула, чи пупець зеленкою залазала, то це, думаю, зайве.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Ulkanet » 22 липня 2013, 23:21

вот я ніяк не можу зрозуміти за шо тре лікарці давати стільки грошей??? :=):
я як народжувала, то нізким не домовлялася. то попала на акушерку, яка дуже гарно до мене поставилася, а лікар собі ходив кругами і либився. невстигла вродити - як він вже прямим текстом казав шо тре заплатити. за шо??? шо він зробив??? пробив мені той міхур??? а акушерка і до залу мене тягнула, і на стіл висажувала і роди приймала і шила і на каталку з санітаркою переносили (95 киль :scare: ), ну всьо вона зробила. :rose:
і оскільки я швидко і без ускладень, і практично всьо сама - то їй круто повезло :ha:

шо у вас лікарки приймали роди??? шили, мили і т.д. ???
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Sms » 22 липня 2013, 23:22

Ulkanet написав:шо у вас лікарки приймали роди??? шили, мили і т.д. ???

мене так.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей