LeeLoo написав:мешканка написав:А я на 4-ому народжувала і лежала, а з Ярою то народжувала на 2-ому, а лежала на 3-ому... Ну я б ні за які гроші не хотіла на той третій поверх....Там ше та Шмайка завідуюча бр....Буду проситись на 4-ий.
Ja takog narogyvala na 2,a legala na 3 :) Vse bylo normaljno-ni4ogo strawnogo ne ba4ula,naoborot vse 4usto, vse dezunfikyjetjsja-vsi bojatjsja Wmajky :hhh:a vona prosto trumaje porjadok :)
Пам"ятаю, як я лежала там з Ярою-то всі казали, що маю велике щастя бо Шмайка була у відпустці на той час...а потім неодноразово чула, що там, як в армії...Як Шмайка робить обхід-то всі жінки мають лежати на ліжку, без трусів і з піднятими нічнушками. Не важно, чи ти в першій палаті чи в останній, не важно чи ти годуєш дитину чи миєшся...Не можна ходити в трусах, не можна в спортивному костюмі чи в піжамі-тільки в нічнушці і ногами ту тряпку підтримувати...(короче, всі жінки ходять, як качки, аби то все не повипадало). Як починають ходити дитину оглядати-то дитина має лежати на пеленальному столику, розповита і без памперса...не важно, чи вона їсти хоче, чи та, що оглядає щойно на початку коридору з кимось лялякає-дитина має бути готова.
Казала одна жінка, що під час огляду пішла помитись і Шмайка її в палаті не застала-то так кричала на весь роддом, що то за непорядок, що жінки думають, що вони в себе вдома і т.д.
Короче, чула багато всякого, тому на власному досвіді не хочу пробувати як воно насправді. А може то як кому пощастить :head: