Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення мешканка » 18 лютого 2011, 14:25

Enigma написав:мешканка, ще хотіла тобі сказати (можливо ти знаєш про це, але все ж...): тобі взагалі за законом не потрібно ні за що платити в пологовому, тому що ти вже вважаєшся багатодітною мамою.

серйозно? :hhh: Дякую, я й не знала! Я вже гроші відтепер збираю :kiss girl:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Enigma » 18 лютого 2011, 16:27

мешканка написав:
Enigma написав:мешканка, ще хотіла тобі сказати (можливо ти знаєш про це, але все ж...): тобі взагалі за законом не потрібно ні за що платити в пологовому, тому що ти вже вважаєшся багатодітною мамою.

серйозно? :hhh: Дякую, я й не знала! Я вже гроші відтепер збираю :kiss girl:

Нічого, гроші ті буде на кого потратити ;-)
Enigma Офлайн

Повідомлення Marta » 19 лютого 2011, 00:27

Enigma
Enigma написав:На рахунок сімейних палат на Бамі, то вони мені не сподобались. На мою думку, на Замковій кращі умови.

А ви були там і там?
Чи попередньо оглядали палати в різних роддомах?

І ще хотіла запитати, як зараз на Замковій-народжують і лежать після родів на одному поверсі чи на різних?
Бо на Бамі мені тим подобається, що є окремий поверх з родзалами, а після родів з дітками вже собі лежать на іншому поверсі. Коли я народжувала, то на Замковій було все на одному поверсі, подруга жалілася, що кричать і те все чути.
Marta Офлайн

Повідомлення Ira » 19 лютого 2011, 00:40

Marta написав:Бо на Бамі мені тим подобається, що є окремий поверх з родзалами, а після родів з дітками вже собі лежать на іншому поверсі.

Ну не знаю, я лежала на тому ж поверсі, що і народжувала (на 4-ому). Правда палати і родзали відділені дверима :hz:
Але так як моя палата була в протилежному кінці, біля дитячого відділу, то я ніяких криків не чула.
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Marta » 19 лютого 2011, 00:47

Ira написав:
Marta написав:Бо на Бамі мені тим подобається, що є окремий поверх з родзалами, а після родів з дітками вже собі лежать на іншому поверсі.

Ну не знаю, я лежала на тому ж поверсі, що і народжувала (на 4-ому). Правда палати і родзали відділені дверима :hz:
Але так як моя палата була в протилежному кінці, біля дитячого відділу, то я ніяких криків не чула.

Аааа...Бо 4 поверх інфекційний типу.
я народжувала на 2 поверсі, там тільки родзали, а на 3 -му лежала, там палати для мам з дітками.
Marta Офлайн

Повідомлення мешканка » 19 лютого 2011, 09:26

А я на 4-ому народжувала і лежала, а з Ярою то народжувала на 2-ому, а лежала на 3-ому... Ну я б ні за які гроші не хотіла на той третій поверх....Там ше та Шмайка завідуюча бр....Буду проситись на 4-ий.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)

Повідомлення LeeLoo » 19 лютого 2011, 09:38

мешканка написав:А я на 4-ому народжувала і лежала, а з Ярою то народжувала на 2-ому, а лежала на 3-ому... Ну я б ні за які гроші не хотіла на той третій поверх....Там ше та Шмайка завідуюча бр....Буду проситись на 4-ий.

Ja takog narogyvala na 2,a legala na 3 :) Vse bylo normaljno-ni4ogo strawnogo ne ba4ula,naoborot vse 4usto, vse dezunfikyjetjsja-vsi bojatjsja Wmajky :hhh:a vona prosto trumaje porjadok :)
LeeLoo Офлайн

Повідомлення мешканка » 19 лютого 2011, 09:45

LeeLoo написав:
мешканка написав:А я на 4-ому народжувала і лежала, а з Ярою то народжувала на 2-ому, а лежала на 3-ому... Ну я б ні за які гроші не хотіла на той третій поверх....Там ше та Шмайка завідуюча бр....Буду проситись на 4-ий.

Ja takog narogyvala na 2,a legala na 3 :) Vse bylo normaljno-ni4ogo strawnogo ne ba4ula,naoborot vse 4usto, vse dezunfikyjetjsja-vsi bojatjsja Wmajky :hhh:a vona prosto trumaje porjadok :)

Пам"ятаю, як я лежала там з Ярою-то всі казали, що маю велике щастя бо Шмайка була у відпустці на той час...а потім неодноразово чула, що там, як в армії...Як Шмайка робить обхід-то всі жінки мають лежати на ліжку, без трусів і з піднятими нічнушками. Не важно, чи ти в першій палаті чи в останній, не важно чи ти годуєш дитину чи миєшся...Не можна ходити в трусах, не можна в спортивному костюмі чи в піжамі-тільки в нічнушці і ногами ту тряпку підтримувати...(короче, всі жінки ходять, як качки, аби то все не повипадало). Як починають ходити дитину оглядати-то дитина має лежати на пеленальному столику, розповита і без памперса...не важно, чи вона їсти хоче, чи та, що оглядає щойно на початку коридору з кимось лялякає-дитина має бути готова.
Казала одна жінка, що під час огляду пішла помитись і Шмайка її в палаті не застала-то так кричала на весь роддом, що то за непорядок, що жінки думають, що вони в себе вдома і т.д.
Короче, чула багато всякого, тому на власному досвіді не хочу пробувати як воно насправді. А може то як кому пощастить :head:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення LeeLoo » 19 лютого 2011, 09:52

мешканка написав:
LeeLoo написав:

Пам"ятаю, як я лежала там з Ярою-то всі казали, що маю велике щастя бо Шмайка була у відпустці на той час...а потім неодноразово чула, що там, як в армії...Як Шмайка робить обхід-то всі жінки мають лежати на ліжку, без трусів і з піднятими нічнушками. Не важно, чи ти в першій палаті чи в останній, не важно чи ти годуєш дитину чи миєшся...Не можна ходити в трусах, не можна в спортивному костюмі чи в піжамі-тільки в нічнушці і ногами ту тряпку підтримувати...(короче, всі жінки ходять, як качки, аби то все не повипадало). Як починають ходити дитину оглядати-то дитина має лежати на пеленальному столику, розповита і без памперса...не важно, чи вона їсти хоче, чи та, що оглядає щойно на початку коридору з кимось лялякає-дитина має бути готова.
Казала одна жінка, що під час огляду пішла помитись і Шмайка її в палаті не застала-то так кричала на весь роддом, що то за непорядок, що жінки думають, що вони в себе вдома і т.д.
Короче, чула багато всякого, тому на власному досвіді не хочу пробувати як воно насправді. А може то як кому пощастить :head:

A ja na vlasnomy dosvidi vse ba4ula i ne tak strawno vse jak rozkazyjytj...takog prosulasja na 4-ale vge ne bylo mistj :)
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Ira » 19 лютого 2011, 10:43

На 4-ому поверсі ми теж ходили в нічнушках і в одноразових трусах (звичайні не дозволялись), а моя подружка лежала на 3-ому, то теж в одноразових була. Казала, що більш-менш нормально, лише кожні 2 години (якось так, точно не пам"ятаю) змушували виходити на коридор, щоб провітрити палату, на 4-ому не так строго щодо цього. Ну і звичайно казала, що коли Шмайка оглядає, то ніби заново народжуєш :crazy:
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей