Каріна написав:Привіт усім! Я народжувала у роддомі №2. Дівчата, хоч це було 4 роки тому, але памятаю як сьогодні і невірю, що за цих 4 роки щось могло помінятись. Роди у мене були важкі. Народжувала 3 доби під постійною стимуляцією. Довго було би описувати усі подробиці цих днів. Напишу декілька слів. Ставлення до мене було не те що жахливе, а просто скотське(вибачте за висловлювання). Гроші мені сказали заплатити, як тільки витягнули дитину, ще перебуваючи у родзалі,санітарка навіть возмущалась, "скільки можна родити?" і без грошей навіть свої обовязки нехотіла робити. У мене був розрив промежини, маса розривів у матці. Ніяких заходів щодо їх усунення небуло. Дитина народилась із вродженою пневмонією, яку вони заперечували незважаючи на мої зауваження. Крім того, в той час я була лікарем-інтерном, правда не з Тернополя. Як до колеги вони до мене "гарно" поставились. Я, навіть, хотіла подавати на них у суд, проте змушена була лікувати дитину від пневмонії в обласній лікарні. Небуло часу. І за роди наперед хотіла домовитись, але мені сказали, що наперед грошей не беруть, запевнили, що у них там всі професіонали. Я прізвища лікарки, яка приймала мої роди не памятаю, знаю тільки, що звати її Ольга. Дівчата, закликаю Вас, втікайте подалі від цього роддому і від таких "професіоналів".
Ludmila написав:
Щодо роддому № 1 на Замковій у мене особисто тільки переважно позитивні враження. На обліку я стояла у Яреми Тараса Казимировича - компетентного, уважного лікаря-професіонала. Успішно виносила свою донечку-красуню, і там же в тому ж роддомі легко її народила при допомозі Грабчак Ірини Леонідівни, вона заввідділенням, пологи були партнерські, індивідуальна палата. мій лікар заходила декілька разів на лдень, дивилася, багато порад давала. загалом тільки позитив. :)
Marta написав:Каріна написав:Привіт усім! Я народжувала у роддомі №2. Дівчата, хоч це було 4 роки тому, але памятаю як сьогодні і невірю, що за цих 4 роки щось могло помінятись. Роди у мене були важкі. Народжувала 3 доби під постійною стимуляцією. Довго було би описувати усі подробиці цих днів. Напишу декілька слів. Ставлення до мене було не те що жахливе, а просто скотське(вибачте за висловлювання). Гроші мені сказали заплатити, як тільки витягнули дитину, ще перебуваючи у родзалі,санітарка навіть возмущалась, "скільки можна родити?" і без грошей навіть свої обовязки нехотіла робити. У мене був розрив промежини, маса розривів у матці. Ніяких заходів щодо їх усунення небуло. Дитина народилась із вродженою пневмонією, яку вони заперечували незважаючи на мої зауваження. Крім того, в той час я була лікарем-інтерном, правда не з Тернополя. Як до колеги вони до мене "гарно" поставились. Я, навіть, хотіла подавати на них у суд, проте змушена була лікувати дитину від пневмонії в обласній лікарні. Небуло часу. І за роди наперед хотіла домовитись, але мені сказали, що наперед грошей не беруть, запевнили, що у них там всі професіонали. Я прізвища лікарки, яка приймала мої роди не памятаю, знаю тільки, що звати її Ольга. Дівчата, закликаю Вас, втікайте подалі від цього роддому і від таких "професіоналів".
А куди втікати?
В роддом №1? біля озера? Там ще гірше, кажуть.
В інше місто? Хто зна, чи й там не поставляться до тебе "по скотськи"..... :head:
Я думаю, всюди є і такі лікарі, як ви описали, і є дійсно людяні професіонали, просто як кому пощастить.
Nymydora написав:хм... ми були в сімейній на зАмковій. Вона коштувала 500 грн. Ми жили втрьох - я, чоловік і дитина. Був душ з теплою водою, ліжко для чоловіка, пеленальний столик. Правда, ставлення специфічне. Постійно чула у спину погляди і шепіт типу "о, вони з платної, то їм все можна" (це коли, наприклад, для мене трошки затримали ліфт їхати на Узі чи огляд, не пам'ятаю, бо я не могла розігнутися - копчик підвивихнула, як тужилася на тому одороблі з ричажками). Але загалом - супер, я не пожаліла ні разу.
мешканка написав:Enigma, дякую! Дуже корисна інформація! А про сімейні на БАМі хтось щось чув?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість