Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: До кого ставати на облік?

Повідомлення Каріна » 24 січня 2011, 20:06

Привіт усім! Я народжувала у роддомі №2. Дівчата, хоч це було 4 роки тому, але памятаю як сьогодні і невірю, що за цих 4 роки щось могло помінятись. Роди у мене були важкі. Народжувала 3 доби під постійною стимуляцією. Довго було би описувати усі подробиці цих днів. Напишу декілька слів. Ставлення до мене було не те що жахливе, а просто скотське(вибачте за висловлювання). Гроші мені сказали заплатити, як тільки витягнули дитину, ще перебуваючи у родзалі,санітарка навіть возмущалась, "скільки можна родити?" і без грошей навіть свої обовязки нехотіла робити. У мене був розрив промежини, маса розривів у матці. Ніяких заходів щодо їх усунення небуло. Дитина народилась із вродженою пневмонією, яку вони заперечували незважаючи на мої зауваження. Крім того, в той час я була лікарем-інтерном, правда не з Тернополя. Як до колеги вони до мене "гарно" поставились. Я, навіть, хотіла подавати на них у суд, проте змушена була лікувати дитину від пневмонії в обласній лікарні. Небуло часу. І за роди наперед хотіла домовитись, але мені сказали, що наперед грошей не беруть, запевнили, що у них там всі професіонали. Я прізвища лікарки, яка приймала мої роди не памятаю, знаю тільки, що звати її Ольга. Дівчата, закликаю Вас, втікайте подалі від цього роддому і від таких "професіоналів".
Каріна Офлайн

Повідомлення Marta » 25 січня 2011, 01:11

Каріна написав:Привіт усім! Я народжувала у роддомі №2. Дівчата, хоч це було 4 роки тому, але памятаю як сьогодні і невірю, що за цих 4 роки щось могло помінятись. Роди у мене були важкі. Народжувала 3 доби під постійною стимуляцією. Довго було би описувати усі подробиці цих днів. Напишу декілька слів. Ставлення до мене було не те що жахливе, а просто скотське(вибачте за висловлювання). Гроші мені сказали заплатити, як тільки витягнули дитину, ще перебуваючи у родзалі,санітарка навіть возмущалась, "скільки можна родити?" і без грошей навіть свої обовязки нехотіла робити. У мене був розрив промежини, маса розривів у матці. Ніяких заходів щодо їх усунення небуло. Дитина народилась із вродженою пневмонією, яку вони заперечували незважаючи на мої зауваження. Крім того, в той час я була лікарем-інтерном, правда не з Тернополя. Як до колеги вони до мене "гарно" поставились. Я, навіть, хотіла подавати на них у суд, проте змушена була лікувати дитину від пневмонії в обласній лікарні. Небуло часу. І за роди наперед хотіла домовитись, але мені сказали, що наперед грошей не беруть, запевнили, що у них там всі професіонали. Я прізвища лікарки, яка приймала мої роди не памятаю, знаю тільки, що звати її Ольга. Дівчата, закликаю Вас, втікайте подалі від цього роддому і від таких "професіоналів".

А куди втікати?
В роддом №1? біля озера? Там ще гірше, кажуть.
В інше місто? Хто зна, чи й там не поставляться до тебе "по скотськи"..... :head:
Я думаю, всюди є і такі лікарі, як ви описали, і є дійсно людяні професіонали, просто як кому пощастить.
Marta Офлайн

Повідомлення мешканка » 25 січня 2011, 10:17

Гість, я, звичайно, розумію ту гіркоту, яка у вас залишилась після пережитого і дуже шкода, що мали такий жахливий досвід :( Проте, тут справа не у пологовому відділенні, а у тому персоналі, який вас обслуговував...Якщо людина є хамовитою то, не залежно в якій супер клініці вона приймає, її хамство ніде не дівається...( хіба вміло укривається за певну суму) Я народжувала двічі в пологовому №2. Обидва рази-досить задоволена, як ставленням лікарів, так і умовами.ПС. Правда за час між першими і другими пологами умови там значно покращали-то факт!
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Marta » 26 січня 2011, 01:21

Ludmila написав:
Щодо роддому № 1 на Замковій у мене особисто тільки переважно позитивні враження. На обліку я стояла у Яреми Тараса Казимировича - компетентного, уважного лікаря-професіонала. Успішно виносила свою донечку-красуню, і там же в тому ж роддомі легко її народила при допомозі Грабчак Ірини Леонідівни, вона заввідділенням, пологи були партнерські, індивідуальна палата. мій лікар заходила декілька разів на лдень, дивилася, багато порад давала. загалом тільки позитив. :)

Ну бачите, а я знову ж таки чула протилежне, зате роддомом №2 задоволена в принципі, що ще раз підтверджує думку, що це не від роддому залежить, а від лікарів, а професіонали і "непрофесіонали" є всюди.
До речі, так само один і той самий лікар для одного буде професіоналом, а для іншого- гірше не буває. Так що тут все відносно.
Marta Офлайн

Повідомлення Enigma » 10 лютого 2011, 17:46

Marta написав:
Каріна написав:Привіт усім! Я народжувала у роддомі №2. Дівчата, хоч це було 4 роки тому, але памятаю як сьогодні і невірю, що за цих 4 роки щось могло помінятись. Роди у мене були важкі. Народжувала 3 доби під постійною стимуляцією. Довго було би описувати усі подробиці цих днів. Напишу декілька слів. Ставлення до мене було не те що жахливе, а просто скотське(вибачте за висловлювання). Гроші мені сказали заплатити, як тільки витягнули дитину, ще перебуваючи у родзалі,санітарка навіть возмущалась, "скільки можна родити?" і без грошей навіть свої обовязки нехотіла робити. У мене був розрив промежини, маса розривів у матці. Ніяких заходів щодо їх усунення небуло. Дитина народилась із вродженою пневмонією, яку вони заперечували незважаючи на мої зауваження. Крім того, в той час я була лікарем-інтерном, правда не з Тернополя. Як до колеги вони до мене "гарно" поставились. Я, навіть, хотіла подавати на них у суд, проте змушена була лікувати дитину від пневмонії в обласній лікарні. Небуло часу. І за роди наперед хотіла домовитись, але мені сказали, що наперед грошей не беруть, запевнили, що у них там всі професіонали. Я прізвища лікарки, яка приймала мої роди не памятаю, знаю тільки, що звати її Ольга. Дівчата, закликаю Вас, втікайте подалі від цього роддому і від таких "професіоналів".

А куди втікати?
В роддом №1? біля озера? Там ще гірше, кажуть.
В інше місто? Хто зна, чи й там не поставляться до тебе "по скотськи"..... :head:
Я думаю, всюди є і такі лікарі, як ви описали, і є дійсно людяні професіонали, просто як кому пощастить.

Я перепрошую, але з чого Ви взяли, що у пологовому №1 "ще гірше"? Я родила саме там і цілком задоволена, хоча у мене були дуже складні і важкі пологи. Але лікарі (їх було троє, бо ситуація була справді важка) до мене, як до рідної дитини віднеслися і завдяки їм і я, і моя дитина зараз живі і здорові, хоча ми не домовлялися наперед. Звісно після пологів ми віддячили, але ні в кого і натяку на це не було. Ми це зробили добровільно і з задоволенням. Тому не можна так категорично заявляти, де гірше, де краще. Всюди є хороші і погані лікарі.
Enigma Офлайн

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення Nymydora » 10 лютого 2011, 21:50

хм... ми були в сімейній на зАмковій. Вона коштувала 500 грн. Ми жили втрьох - я, чоловік і дитина. Був душ з теплою водою, ліжко для чоловіка, пеленальний столик. Правда, ставлення специфічне. Постійно чула у спину погляди і шепіт типу "о, вони з платної, то їм все можна" (це коли, наприклад, для мене трошки затримали ліфт їхати на Узі чи огляд, не пам'ятаю, бо я не могла розігнутися - копчик підвивихнула, як тужилася на тому одороблі з ричажками). Але загалом - супер, я не пожаліла ні разу.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Enigma » 11 лютого 2011, 11:34

Nymydora написав:хм... ми були в сімейній на зАмковій. Вона коштувала 500 грн. Ми жили втрьох - я, чоловік і дитина. Був душ з теплою водою, ліжко для чоловіка, пеленальний столик. Правда, ставлення специфічне. Постійно чула у спину погляди і шепіт типу "о, вони з платної, то їм все можна" (це коли, наприклад, для мене трошки затримали ліфт їхати на Узі чи огляд, не пам'ятаю, бо я не могла розігнутися - копчик підвивихнула, як тужилася на тому одороблі з ричажками). Але загалом - супер, я не пожаліла ні разу.

Ми теж були в сімейній палаті на Замковій: я, чоловік і синочок. Але не платили нічого. Тому що за законом, якщо у пологовому ви перебуваєте за місцем приписки і є вільні сімейні палати, то за них ви не платите і за полюс теж. З нас хотіли збити гроші, але, коли я їм сказала про закон, то мені відповіли, що з"ясують це питання і до мене зайдуть ще. Ми перебували ще 5 днів і ніхто більше не заходив. Виписали нас без проблем.
Enigma Офлайн

Повідомлення мешканка » 11 лютого 2011, 14:39

Enigma, дякую! Дуже корисна інформація! А про сімейні на БАМі хтось щось чув?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Enigma » 11 лютого 2011, 14:54

мешканка написав:Enigma, дякую! Дуже корисна інформація! А про сімейні на БАМі хтось щось чув?

Будь ласка! На рахунок сімейних палат на Бамі, то вони мені не сподобались. На мою думку, на Замковій кращі умови.
Enigma Офлайн

Повідомлення Enigma » 18 лютого 2011, 14:10

мешканка, ще хотіла тобі сказати (можливо ти знаєш про це, але все ж...): тобі взагалі за законом не потрібно ні за що платити в пологовому, тому що ти вже вважаєшся багатодітною мамою.
Enigma Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість