Глобальні оголошення!

Домашні пологи :)

Чи зважилися б ви на домашні пологи?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Домашні пологи :)

Повідомлення Ludmila » 14 березня 2011, 12:49

Захоплююсь Вами, Дашо! Ви справді дуже смілива жінка і велика МОЛОДЕЦЬ! :o Однак, чи виправданий такий ризик - народжувати дитинку самій вдома? Можливо, Ви були впевнені на всі 200%, що все пройде саме так - без ускладнень... Та чи можна бути настільки впевненою? Це я про себе, звичайно. Це право кожної жінки - обирати де і з ким народжувати! Бажаю Вам і малюку здоров'я, щаслової Долі дитинці, а вам поменше труднощів з реєстрацією та паперових справ. :roses: :roses: :roses:
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Oksana » 14 березня 2011, 13:08

скажу про себе... я б на таке не наважилась точно, для мене ризик можливих ускладнень таки б переважив. Я не переконую нікого, але на мою думку, пологові існують для того, щоб там народжувати, а не вдома. Правда дівчатка, ніхто ж незнає чи будуть ускладнення чи ні. А як не дай Боже... До лікарні доїхати б могла бути пізно... Незнаю, це точно не для мене.
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Lilia » 14 березня 2011, 14:25

А мені зовсім не видається Дашина розповідь агітацією :nea: ... лише її власний досвід, шо підходить в дану тему
Lilia Офлайн

Добре орієнтуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 282 раз.
Подякували: 137 раз.

Повідомлення TanenRom » 14 березня 2011, 15:14

Lilia 100% правда. мені здається ми тут всі здорово мислимі люди, які в змозі приймати рішення самостійно - народжувати вдома чи в пологовому під наглядом лікарів!!!
сьогодні на цю тему заговорила з своєю мамою, я була здивована її думками:

"я думаю, що скоро ми всі поступово народжуватимемо вдома, будемо шукати бабусь повитух, які будуть приймати у нас пологи. колись моя мама взагалі під снопом народила. сьогоднішня велика смертність дітей пов"язана з втручанням медперсоналу у природній процес пологів - дуже часто це втручання не потрібне"

тому одна людина, яка підтримає мене в домашніх пологах уже є - це моя МАМА :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Oksana » 14 березня 2011, 15:29

Ну бачите...я ургентна кесарська...тому знаю що таке, коли потрібне якраз темрінове втручання мед. персоналу...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Oksana » 14 березня 2011, 15:35

та й взагалі, мені з лікарями якраз пощастило дуже. Про пологи домовлялась наперед, з людьми з якими мені буде комфортно, умови мене задовільняли повністю, а після пологів (принаймі другий раз, бо після перших мені взагалі було не до того, і все одно де я і що зі мною), мені також пощастило і з лікарем, яка вела мене і з персоналом і умовами. Мені всі йшли назустріч. Незнаю, можливо через те, що всі вже мене на той час в пологовому знали (бо ж лежала 6 тижнів на збереженні перед пологами), можливо тому що була одна на той час з двома дітками, а можливо мені просто так пощастило. Але в мене пологовий викликає лише приємні спогади :)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення TanenRom » 14 березня 2011, 15:38

Oksana я думаю про домашні пологи варто думати тоді - коли вагітність проходить без проблем, загроз і так далі...
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Tajga » 14 березня 2011, 15:42

TanenRom написав:мені здається ми тут всі здорово мислимі люди, які в змозі приймати рішення самостійно - народжувати вдома чи в пологовому під наглядом лікарів!!!

:thumbsup:
Не можу не поділитись посиланням. Фантазія на тему, як природній процес може стати діагнозом.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

А до Даші в мене запитання про розриви. Бо мене, наприклад, в перших пологах порізали лікарі, в других вони і пальцем не ворухнули, щоб запобігти новому розриву, бо ж як відомо, "все-одно-по-тому-ж -шву-піде-навіщо-напрягатись-лишній-раз-все-одно-зашивати" :ugeek: і знову зашили. Тепер тей шов мене добре спиняє від ДП... :head:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Oksana » 14 березня 2011, 15:55

так в тому то й справа, що вагітність перша в мене проходила без проблем, ускладнень особливих і загроз... А розродитись самій ніяк... Це другу вагітність лежала стільки на збереженні, бо ж діток двоє, плюс пологи через 1,5 роки після перших, і плюс не підшита... Тоді була вже загрога відповідно. Але...і в других пологах був один нюанс, якби не брати до уваги того, що мене просто не могли вже пустити в природні пологи, бо шов на матці вже і так був екстремально тонкий, то родити самій вдома...доця моя б не вижила. Сама вона б не народилась, бо настільки буда обтягнута пуповинкою, а плюс ішла ножками, що її і кесарську реанімували, а тепер собі можете уявити, що було б в домашніх умовах...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Перлинка » 14 березня 2011, 16:18

TanenRom написав:Oksana я думаю про домашні пологи варто думати тоді - коли вагітність проходить без проблем, загроз і так далі...

А чому лиш тоді?Адже ж лікарі змовники нікому нічим не можуть допомогти,вони вміють усувати лиш проблеми які самі створили,і ніхто крім мами не може помогти ні їй ні дитинці?
Буває таке ,що загроза зявляється вже в процесі пологів ,хоч до того все було добре.

Мы ясно осознаем, что не наше дело «агитировать» кого бы то ни было в пользу идеи домашних родов, но в то же время некоторое глубинное понимание тех представлений о родах, которые навязываются нашей культурой, поможет вам разобраться в том, что вы чувствуете, и облегчит вам процесс принятия решений.

Інакше кажучи,ми нікого не агітуємо,але допоможемо вам прийняти "вірне" рішення :lol: .

Цікаво хто зашиває розриви та тріщини в пологах "соло" ,чи їх у таких рожениць ніколи не буває?

Чи все таки наступного дня звертаємось до бездарних злих лікарів.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей