Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення fajno » 10 серпня 2010, 19:19

Julia написав:fajno вітаю вас із чудовим народженням вашої Донечки!!!
Скажіть, ви тільки обмінну картку мали з собою...чи ще якісь потрібно документи з собою в ПБ в Луцьку???

Дякую :yahoo:
Тільки обмінку і паспорти.
Треба тільки наважитись
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Re: Тернопільські лікарі: сваримо, любимо, рекомендуєм

Повідомлення Lesya » 01 грудня 2010, 12:07

Стосовно того, де краще ставати на облік, радила б на Бамі. Тут теж не бракує хороших лікарів, окрім того думайте і про самі пологи. На замковій скільки чула, постійні проблеми з санітарією - вже не одна жінка підчепила стрептококи- стафілококи. А ще на бамі обладнані сімейного типу пологові зали. Є фітболи, нові крісла, на яких зручніше і не так боляче.
В мене вже 4 подруги, які закінчували лікувальний, народжувати приїжджали на Бам з центру, Дружби. Казали, що умови і догляд на Замковій бачили під час навчання і туди не підуть. Хоч знаю і таких, кому там сподобалось.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення TattyMummy » 12 грудня 2010, 00:56

Народжувала ще раз на БАМі. З перших пологів змінилось мало. Народжувала в тому ж родзалі, що і перший раз (і навіть в той самий час хвилина - в хвилину :) ). З"явились отакі котики в родзалі (дурниця, але приємно)
Зображення
Ставлення медперсоналу в самому пологовому погіршилось, раніше було якось організованіше. Палату не провітрювали, не кварцували, рідше мили і пускають усіх кому не лінь...лиш би флюрографія була. Лежала в палаті не сама і до сусідки приходили відвідувачі. В останній день прийшов зашмарканий чоловік сусідки, то я його виганяла :( Якби в кожного індивідуальна палата була - а так в грипозний період не хочеться, щоб чужі люди приходили.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення pepi » 12 грудня 2010, 12:50

fajno, а ви до того як родили у Луцьку, їздили на передодні на перевірку , чи просто ознайомитись , що і як ?
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення Marta » 12 грудня 2010, 13:09

TattyMummy написав:Ставлення медперсоналу в самому пологовому погіршилось, раніше було якось організованіше. Палату не провітрювали, не кварцували, рідше мили і пускають усіх кому не лінь...лиш би флюрографія була. Лежала в палаті не сама і до сусідки приходили відвідувачі. В останній день прийшов зашмарканий чоловік сусідки, то я його виганяла :( Якби в кожного індивідуальна палата була - а так в грипозний період не хочеться, щоб чужі люди приходили.

Ото ніби йде до того, як закордоном, але воно мені ну зовсім не подобається, щоб там лазили всякі зашмаркані...(((
чоловік народжує з вами- то хай собі буде, потім для вас окрема палата, але вся дорога родина може почекати 3 дні, поки випишуть. Тим більше, якби була в кожної окрема палата. А так- я проти.

А котики класні!=)
Marta Офлайн

Повідомлення TanenRom » 12 грудня 2010, 14:34

а я всі пологи просилась, щоб мені дали індивідуальну палату, я в ній і була з донечкою, але до нас нікого не пускали - карантин був.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Marta » 12 грудня 2010, 15:09

А мені навпаки класно було, бо нас було двоє, то навіть в туалет-душ сходити, одна одну підміняли, т.д.
Та і веселіше, класно було. Мені навпаки було шкода тих дівчат, що особливо після кесарево лежать в палаті одні з дитинкою. Ні встати, ні щось подати, ні відійти.
Мені принесли Лізу, коли мені ще сідати не можна було, то мені моя сусідка по палаті і дитинку підносила, і чай робила (вона швидше родила), потім в душ спокійно ходили, а не чим пошвидше, і голову можна було помити- знала, що за малою подивиться. І так само вона.
Сама не хотіла б бути. Якби з чоловіком-так.
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 12 грудня 2010, 19:55

Перший раз була з сусідкою в палаті.Ще як народжувала питали в якій палаті хочу бути,в прямому смислі,при родах,я кажу ,то що так терміново,що мені зараз ще тим тре грузитись?Короче довелось обирати або сама в палаті без телевізора,або з сусідкою з телевізором.Я обрала другий варіан,телевізор не працював :zybu: ,але правда висів на стіні.
На другий раз була лиш одиночна палата,так що сильно не було з чого обирати.
Якщо сусідка нормальна,адекватна,як мені попалась,то вдвох краще,не скучно,і як Марта писала вище було на кого дитину лишити щоб покупатись,чи як виходила там на якісь огляди,процедури,флюрографію.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення TattyMummy » 12 грудня 2010, 21:33

Я згідна з вами, що з сусідкою краще, ніж без неї (за умови, якщо біля вас практично весь час немає рідної допомоги). Але якщо ти лежиш в невеликій палаті і до сусідки постійно ходять відвідувачі, то таки певно краще бути самій, а дитину в дитяче відділення віднести чи медсестру про догляд попросити, якщо вже дуже треба.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення LeeLoo » 13 грудня 2010, 07:25

I ja legala v palati we z odnojy div4unojy(i same interesne te,wo potim kolu mu zgovorylysj vona takog pryxodula na zanjattja v Wkoly Materunstva,1 raz i mene zapamjatala)-nixto mene ne zaputyvav jaky ja xo4y palaty-perevezlu i vse....Ale mywy skazatu wo zadovolena-bylo xo4a b z kum pogovorutu i dutuny zaluwutu,jak wo potribno bylo kydusj vidijtu.I zaraz mu z nejy perepusyjemosj,raniwe gyljalu z ditkamu :)
LeeLoo Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей