Глобальні оголошення!

"Подяки" медперсоналу

Re: "Подяки" медперсоналу

Повідомлення Oleno4ka » 15 листопада 2011, 16:45

Перечитавши це все, зробила такий висновок.Завагітнівши (а особливо плануючи вагітність)всі ми знаємо, що медицина можливо безкоштовна, але на пологи треба багато коштів, і якщо говорити, не про США, то там офіційно пологи коштують 7 тис у.о(це приблизно, треба запитати точно вартість у сестри)так. це звичайно без подяк, але там акушер-гінеколог заробляє більше 4 тис, а тепер порівняйте скільки коштують пологи у нас , і якщо говорити про заробітну плату, то зарплати у американців також в середньому 2000 тис., і скільки отримує лікар у нашій країні, а я хочу сказати з свого власного досвіду, що українські медики набагато розумніші, від закордонних, і українські лікарі (в Америці) дуже ціняться.Так от. готуючись до пологів кожен з нас відкладав кошти, і на елементарну подяку лікареві, акушерці, медсестрі кошти знайде.Особисто я домовилась з лікарем, і звичайно готова, до того, щоб заплатити йому за надані послуги, і безперечно не шкодуватиму грошей на цю справу, бо все ж таки йдеться про здоров'я моєї дитинки та моє, а що може бути важливішим за це?
Oleno4ka Офлайн

Повідомлення олеся » 16 листопада 2011, 15:12

Якщо брати до уваги пологи то першу дитину народжувала в не знайомого лікаря (той пологовий в якому я домовилася ще був закритий а синок ніяк не хотів бути ще в животику) це був 36-37 тиждень лікарі та УЗД говорили що я ще переношу. Так от цей лікар сказав що зі мною ні про яку подяку не домовлявся наперед тому ми нічого йому не повинні давати, але чоловік сам добровільно давав йому. Але неонатолог коли я дала їй 100гр (4 роки тому) сказала що її послуги коштують 250. і натякнула що в той день вона до 15 год буде на роботі інакше буду вихідні з дитинкою проводити в пологовому. То ми і додали їй. Хіба то не ХАМСТВО???
Коли родила другого сина то моя лікарка теж не казала нічого про подяку бо то її робота і головне щоб з дитинкою і мамою було все гаразд але їй ми теж подякували(коли родила першого вона серед ночі шукала лікаря щоб прийняв роди в мене, і коли родила в неї то не відходила ні на крок.). А от неонатолог на той раз була краща і моя лікарка казала що вона не вимагає подяки а то ваша особиста справа.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення олеся » 16 листопада 2011, 20:13

Yummy mummy написав:Ну відповідно лікарці також будуть потрібні докази, що вона цього не робила.....
А я б в такому випадку вихідні б там не вилежувалася, а підняла б "хай" відразу ......І чомусь мені здатєься що це діло скоренько б рішилося, навіть як зав.відділення з лікарем заодно - лишнього шуму їм ой як не потрібно.....

Та то я зараз така що теж наробила б шуму чи принаймі не дати тих грошей і дочекатися понеділка, а тоді коли родиш дитинку на 4 тижні швидше, тішишся що то не в той критичний час коли ще легені не розкриті, коли дитинка здорова, довгоочікувана (впринципі родила за 2 роки після весілля) то готова віддати все щоб швидше від тих лікарів втекти.
Але суть в тому що вона вимагала ще додати, бо бачте їй замало!!!!!!! а які в нас чи наших чоловіків зарплати???? невже настільки вищі що ми повинні їм давати такі гроші за кожен крок :?: бо бачте їм мало того що ми самі добровільно даємо!!!!!
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення mari » 08 лютого 2012, 01:57

http://20minut.ua/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0 ... 16853.html

цікава стаття- журналісти рухаються, чекаю щоб ще до недоношених дойшли
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення pan_kotskyy » 08 лютого 2012, 02:30

mari написав:Хороша стаття- журналісти рухаться, чекаю щоб ще до недоношених дойшли

В тій статті явно прослідковується, що жінки домовлялись з лікарем, який би приїхав на пологи, тобто не в чергового, тому і плата така.
Народжували б в чергового - зразу на півтора тисячі чи скільки там дешевше б обійшлось. Хотіли перестраховки - так чого бідкатись?
Що в статті добре написано, що "самі привчили".
І те, щоб чоловік був на пологах йому "довелось" флюорграфію пройти і придбати пакунок з бахілами і ще чимось там - нормально це, а як хтілося?
І що за палату окрему заплатити треба, теж нормально, хоч комфорту - плати.

Не спорю, є варіанти, коли прямим текстом вимагають (чи майже прямим), є лікарі різні так як і люди різні, але от прочитає таку статтю молода незабезпечена і родити передумає, бо ж грошей таких не матиме, значить в неї в коридорі роди приймуть ...

і ще не по темі, збоку біля статті фото першої сторінки газети 20 хв.
Як вважаєте, чи варто на першій сторінці (та й взагалі) виставляти таке фото, яке там фігурує? Цензура відпочиває?
Ой не люблю таку пресу, ой як не люблю...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення flower » 08 лютого 2012, 11:20

якраз читаю статтю. а що за партнеські треба 200 грн платити? ми не платили...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення irinka » 08 лютого 2012, 11:54

Нам з чоловіком теж сказали що за партнерські пологи треба заплатити 200 грн, то він платив, хоча треба було ще добре розібратися куди йдуть ті гроші :хм: але просто тоді було не до того...малий почав сильно плакати і хотів їсти (ті дохтори ще знають в який момент прийти :-D ) але наступного разу вже не буду так робити, бо це вже наглість :блін: + за страховий поліс платили 400 грн невідомо за що.. =O
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення flower » 08 лютого 2012, 12:03

я тоже заплатила той благодійний і не знаю за що. Мені навіть набір не дали. Просила дайте мені той одноразовий набір для пологів, то казали зара, зара і так і родила в свому, хоч і не розраховувала на то. І роди були довгі, то час був передітись, ладно якби стрімкі, то вчому застало в тому родиш.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Milichka » 08 лютого 2012, 14:49

Як на мене, то фарби у цій статті явно згущенні.

Два роки назад винагорода лікарці-гінекологу була в середньому 500 грн, 100 дол. було рідкість, а санітарці за бажанням 20 грн, а не 200, як пише у статтті, неонатологу 50 грн., а не 300 грн. Сумніваюсь, що за такий короткий час, зросли так ціни.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення taranjka » 08 лютого 2012, 15:01

ціни залежать від тих хто дає. я ні з ким не домовлялася - скільки дали за те і вдячні були. дитяча лікар сама сказала, що тре подякувати, але суми не називала :-D
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість