Глобальні оголошення!

"Подяки" медперсоналу

Re: "Подяки" медперсоналу

Повідомлення Alisa » 12 листопада 2011, 08:57

Якщо в нашій країні покищо офіційно заявлена безкоштовна медицина - то лікар все ж таки має бути морально готовим, до породіль, що не дякують :) .

Я дякую хорошим лікарям, бо в перспективі хочу звертатися до них і далі.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Перлинка » 12 листопада 2011, 11:33

Alisa написав:Якщо в нашій країні покищо офіційно заявлена безкоштовна медицина - то лікар все ж таки має бути морально готовим, до породіль, що не дякують :) .

думаю так і є ,ніхто ні в кого насильно з рук грошей зубами не вириває

допускаю що може бути деякий тиск чи натяки ,бо у всіх професіях трапляються уроди але це проблема самих породіль чи їх рідних які не вміють таким речам грамотно протистояти

або якщо бачуть що люди не бідні ,то сприймають дещо як за образу,що вони виклались,а ті пару копійок пошкудували
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення lore1ei » 12 листопада 2011, 11:42

Думаю що більшість жінок перед пологами розпитують хто яка лікарка, скільки бере і всякі інші нюанси.
То як знаєш що вона бере багато і така зараза то нашо до неї йти?
Моя не казала нічого, можна було взагалі не дякувати.
Я була дуже щаслива, що пологи пройшли успішно, вона мені помогала, то навіть хотілось якось віддячити.
Потім вона ще заходила після пологів, показувала як правильно до грудей дитя прикладати, казала щоб прийшла до неї на огляд за місяць.
Не жалію що віддячила.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення КлубНіка » 12 листопада 2011, 11:46

Перлинка ну не всі все знають про медицинуі медиків, а вона молода дівчина, перший раз в руки лікарів попала, щей всякими медичними термінами почали страшити, ні чоловіка ні батьків до неї не пускали,бо то був карантин, от і віддала стільки-скільки та їй сказала.
КлубНіка Офлайн

Повідомлення lore1ei » 12 листопада 2011, 11:50

КлубНіка, то вона на Мечнікова родила?
Чула там жестяковий пологовий, ще й навпроти цвинтаря :scare:
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення КлубНіка » 12 листопада 2011, 14:37

lore1ei так на мечнікова :(
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Alisa » 12 листопада 2011, 15:34

Ще мені здається, що оця система "подяк" деяких лікарів псуює.

Зайшла лікарка в палату, а там жінки лежать 40 тиждень. Порахувала їх, на 100 у. о. помножила. Раз-два стимульнула всіх. Всі в її зміну розродились - і "подякували".
Я б тим, що стимулюють не дякувала.

Ось моя лікарка, хоч я і лежала вже в лікарні, і відпустка в неї вже була на носі, і 40-тиждень минув, в процес не втручалась і чекала, поки все вирішиться природнім шляхом.
Ось таким лікарям хочеться дякувати. :roses:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення kolibri » 12 листопада 2011, 15:43

і я лежала вже в лікарні на 42 тижні - моя лікарка не хотіла втручатись - казала що ще є час - сама народиш - народила41 тиждень і 5 днів :)
а чергові лікарі приходили - сьогодні будеш родити!(без знаку питання))
моя лікарка навіть у вихідні дні придила слухати серцебиття( за що їй і дякую зараз і подякувала тоді)
Зображення
kolibri Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 78 раз.
Подякували: 80 раз.
Діти: мій маленький синочок

Повідомлення pan_kotskyy » 12 листопада 2011, 16:10

Alisa написав:Зайшла лікарка в палату, а там жінки лежать 40 тиждень. Порахувала їх, на 100 у. о. помножила. Раз-два стимульнула всіх. Всі в її зміну розродились - і "подякували".

Ну от я так чуть не попала. Хотіли як краще, домовились з одною лікаркою за роди, вона мене з 38 тижня відправляла в лікарню полежати "на підготовку". Я відмовлялась, в результаті день пологів прийшовся на кінець 41 тижня на вихідний та ще й свято. Телефонуєм до тої лікарки зранку ще з дому. А вона дууже незадоволено каже "треба було лягати в лікарню, родили б КОЛИ ТРЕБА". Відповідно, вона не приїхала, бо поїхала собі на дачу, обійшлися і без неї.
Прийняв черговий лікар, йому і подякували скільки вважали за потрібне.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Перлинка » 12 листопада 2011, 16:18

Alisa написав:Ще мені здається, що оця система "подяк" деяких лікарів псуює.

Зайшла лікарка в палату, а там жінки лежать 40 тиждень. Порахувала їх, на 100 у. о. помножила. Раз-два стимульнула всіх. Всі в її зміну розродились - і "подякували".

Ось моя лікарка, хоч я і лежала вже в лікарні, і відпустка в неї вже була на носі, і 40-тиждень минув, в процес не втручалась і чекала, поки все вирішиться природнім шляхом.
Ось таким лікарям хочеться дякувати. :roses:

Алыса -це не подяки псують,це люди гнилі,твою лікарку ж не зіпсували
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей