А мої дівки якось так родились дивно, наче відчували, шо вже ну впритик пора : першому пузіку було вже 40 тижнів і 5 днів. Я якраз йшла з чоловіком в ЖК на Бамі на останній огляд, і тоді вже би лікарка повинна була мене ложити. А я так не хотіла там лежати.. :istereka: Просили маленьку, щоб поспішала, бо ми її любимо і дуже чекаємо! :family: І тут в дорозі в мене починаються перейми. :shock: Майже доходили, тому йдемо далі - нехай подивиться лікарка, чи то дійсно роди почались. Не розумні - забули, шо 1-ого травня всюда вихідний, приходимо - двері в ЖК зачинені, зайшли в прийомну - кажуть нам додому і ввечері чекаємо на вас, будемо родити!

Ось так доня послухалась, і вже 2-го травня ми нарешті зустрілись! :-|
А молодша народилась на 39-40 тижні, і знову та сама лікарка хотіла мене ложити, бо в мене був високий тиск. В пятницю 6-го травня я написала відмову до понеділка 9-го травня (ше й казала "О, може до понеділка вроджу, і вже не треба буде до вас йти"), бо старша мала (їй було 2 рочки) прихворіла, а в понеділок знову повинна була прийти і тоді якщо би знову був високий тиск, то вже би остаточно лягала в лікарню. І знову я прошу дитятко, щоб народилось саменьке, бо в мене ще й державний екзамен на носі.. І ураааааааааааааа, 10-го травня в нас вже є сестричка!!!!!!!! 13-го травня нас виписали, а 16-го я здала державний! Дякуючи Богу, почули нас наші малявки, і все відбулося природньо!