Marichka написав:Я народжувала першу дитину в Букшованої Л.І. на 2 пов.,то майже всім процесом тоді керувала акушерка
....після такої розмови я просто в шоці вийшла і думаю у ці лі я руки попала....bublegum написав:""НАВСЯКИЙ СЛУЧАЙ ІМУНОГЛОБУЛІНИ ПОПИЙ, БО ВОТ У МЕНЕ ОДНА РОРЖЕНІЦА ПРИЙШЛА НА 32 НЕДІЛІ І У НЕЇ У ДИТИНИ ГІДРОЦЕФАЛІЯ"![]()
Dribchuk написав:Я рекомендую Якимчук. Приїхала до мене вночі і у вихідний. Ставлення прекрасне і розповсюджується на весь персонал - вона начмед і її бояться. Витягнула мене можна сказати з "того світу", як Бог дасть ще одну лялю то піду або до неї, або взагалі не в Тернополі.
Але я особисто дуже задоволена Якимчук. Все дуже гарно організувала від моменту як я приїхала в пологовий і в післяопераційний період. То була неділя і вона приїхала як тільки їй подзвонила. Потім мені постійно приносили дитину в реанімацію, хоч я навіть не могла взяти її на руки, медсестри бурчали що вони "не зобовязані" (а тоді в чому їх робота заключається?), але В.Д. всім мені допомагала. Я не знаю як там зараз бо все помінялося з часу ремонтів, потрібно взнавати в тих хто народжув недавно, в мене вже 4 роки минуло.Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість