Глобальні оголошення!

В кого народжувати?

Re: В кого народжувати?

Повідомлення ксюша 12 » 12 вересня 2013, 17:54

Я теж народжувала у Кузьмінчук Н.М. рекомендую її,була задоволена ставленням до інших
За улыбку ребенка - отдашь все на свете, Пусть в мире, счастливыми будут Все Дети!!!
ксюша 12 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 172 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення Катруся » 13 вересня 2013, 20:29

Народжувала в Лимар Любов Євгенівни. Хороший лікар, допомогла мені зберегти другу дитинку, на пологах розказувала чоловікові де краще масажувати. Приїжджає на роди коли потрібно, перший раз серед ночі, цього разу вона була у відпустці, але приїхала.
Але найбільше я задоволена, що попала на зміну до акушерки Лесі Михайлівни (вона ще й дуже хороша масажистка грудей). Мені здалося, що основну роботу зробила саме вона.
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 230 раз.
Діти: синочок Назарчик
донечка Настуня

Повідомлення lenochka » 23 вересня 2013, 22:08

Marichka написав:Я народжувала першу дитину в Букшованої Л.І. на 2 пов.,то майже всім процесом тоді керувала акушерка

в мене так само всім керувала акушерка:-)
ви не бійтеся наперед все буде добре:-)
я як ходила вагітна, я завжди панікувала а то а сьо:-) мене вже персонал називав панікьоршою:-) а коли пішла на роди( води почали підтікати) я вже не перебирала лікарями.. я поїхала,хоть і ні з ким не домовлялась:-)
внушайте собі шо все буде добре:-)
lenochka Офлайн

Повідомлення gjulfem » 02 жовтня 2013, 09:34

Я народжувала в Кузьмінчук Н.М. Дуже задоволена і я, і чоловік (який дуже боявся йти на роди, а потім сказав "Все було так по-простому" мав на увазі ставлення лікарів і персоналу). На 4-му поверсі завідуюча Н.М., на 3-му Шмайка. То ставлення мед. персоналу зовсім різне. У мене були проблеми з грудьми - прибуло молоко, а дитина все молозиво не виїла, от воно і позабивало канали. Груди були як камінь, соски розпухли так, що ні дитина не могла те молоко потягнути, ні здідити не можливо. То чергова палатна акушерка цілу ніч біля мене ходила і рятувала (робила компреси, зціджувала). Колєжанка моя лежала на 3-му поверсі, при тому що ставлення Шмайки до неї було чудове (це добра знайома її мами), та коли в неї була температура 39-40 після кесарського черговий лікар пів-дня йшла до неї(це був вихідний), аж поки не зв"язалися з Шмайкою, і та не подзвонила і не дала втиків, аж тоді до неї прийшли, зробили призначення, почали збивати температуру. Взагалі вона розказувала, як до них ставилися, то я аж не вірила, що родила в тому самому роддомі.
gjulfem Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 2 раз.
Діти: дівчинка

Повідомлення bublegum » 02 жовтня 2013, 09:40

Я ось першу дитину народжувала на 4-ому а цього разу ыз-за непрофесыйного підходу уже і розгубилася....моя лікарка мене просто ошарашила розмовою про ""НАВСЯКИЙ СЛУЧАЙ ІМУНОГЛОБУЛІНИ ПОПИЙ, БО ВОТ У МЕНЕ ОДНА РОРЖЕНІЦА ПРИЙШЛА НА 32 НЕДІЛІ І У НЕЇ У ДИТИНИ ГІДРОЦЕФАЛІЯ" :scare: ....після такої розмови я просто в шоці вийшла і думаю у ці лі я руки попала....
bublegum Офлайн

Повідомлення irinka » 02 жовтня 2013, 11:58

bublegum написав:""НАВСЯКИЙ СЛУЧАЙ ІМУНОГЛОБУЛІНИ ПОПИЙ, БО ВОТ У МЕНЕ ОДНА РОРЖЕНІЦА ПРИЙШЛА НА 32 НЕДІЛІ І У НЕЇ У ДИТИНИ ГІДРОЦЕФАЛІЯ" :scare:

Хто твоя лікарка? І що таке гідроцефалія?
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Jabko » 01 квітня 2014, 17:25

Dribchuk написав:Я рекомендую Якимчук. Приїхала до мене вночі і у вихідний. Ставлення прекрасне і розповсюджується на весь персонал - вона начмед і її бояться. Витягнула мене можна сказати з "того світу", як Бог дасть ще одну лялю то піду або до неї, або взагалі не в Тернополі.

Ми теж плануємо народжувати у Валентини Дмитрівни, єдине, що виникає це питання ціни. Я не вмію запитувати на пряму(((((( Якщо Вам не важко, і якщо це не секрет - відпишіть мені орієнтовно на яку суму розраховувати (можна в приват). наперед дяку
я дівчина проста - люблю коні, пух і пряники
Jabko Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Повідомлення Суничка » 01 квітня 2014, 19:35

Я народжувала пів року тому в 1пологовому в Андрія Куценко, дуже хороший лікар, дуже дбайливо ставиться до пацієнтів. Я б написала ніжніше ставлення, ніж в жінок-лікарів. Родила без розривів. всі пологи підтримував та допомагав лікар та чоловік.Звичайно перевели мене в спільну палату- оскільки там ремонт, і в палаті по 3 жінок. Та через те що мало місця виписують дуже швидко)), на 3 день виписали додому.Усім легких родів та здоровеньких діток!
Суничка Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 7 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка)

Повідомлення Dribchuk » 02 квітня 2014, 11:38

Jabko якщо чесно, то я не знаю скільки коштують пологи в Якимчук. В мене все було дуже складно і заплутано бо не все пішло так як планувалося. Мої пологи були практично безкоштовними, я оплатила лише страховку за КР, яка повністю покрила видатки на медикаменти використані під час операції, після неї, і за палату спільного перебування - 260грн за всі 6днів, що я там була. Раніше казали що пологи коштують 200 у.о. якщо кесерське + медикаменти. Я була "проблемна роженіца" то щоб мене пошвидше позбутися мені все оплатила держава :hi: Але я особисто дуже задоволена Якимчук. Все дуже гарно організувала від моменту як я приїхала в пологовий і в післяопераційний період. То була неділя і вона приїхала як тільки їй подзвонила. Потім мені постійно приносили дитину в реанімацію, хоч я навіть не могла взяти її на руки, медсестри бурчали що вони "не зобовязані" (а тоді в чому їх робота заключається?), але В.Д. всім мені допомагала. Я не знаю як там зараз бо все помінялося з часу ремонтів, потрібно взнавати в тих хто народжув недавно, в мене вже 4 роки минуло.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення song81 » 23 квітня 2014, 01:35

В мене був плановий КР, оперував Куценко Віктор Васильович, у мене тільки позитивні спогади про цього лікаря від Бога.
song81 Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 21 раз.
Діти: Два хлопчики

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість