Nymydora написав:Як там палати? Чи багато народу в палатах?
Коли я родила, то був бейбі бум і не хватало місць, то нас було 3є, мені ліжко доставляли в палату, А так то по 2є. Палата нормальна і ліжка теж, лиш тумбочки дуже старі.
Nymydora написав:Що брала на пологи (у родзал)?
В жк тобі дадуть список, що на звичайні роди брати. В мене було кесарське цього разу, то там список медикаментів зовсім інший, все від а до я їм тре купити.
Nymydora написав: Чи на партнерські треба флюорографію чоловіка?
Мій чоловік зробив флюрографію, але казав що ні разу його за неї не питали. В операційну його звісно не пустили, але дитину викладали йому на 2 години в кімнаті навпроти операційної. Мене як вивезли, то я їх бачила і ми помахали рукою один одному.
Nymydora написав:Ви домовлялися чи їхали на чергову зміну?
Я лежала перед операцією ще 1,5 тижні в патології і надіялась, що малий ще повернеться правильно. Кесарила та ж лікарка в якої я стояла на обліку і яка в патології мене вела.
Nymydora написав:За скільки днів виписали?
За 5 днів після кесарського. А так то дівчат виписували тоді за 2 дні в кого все добре, бо їм нехватало тоді місць. Хоча мали би 3 дні тримати.
Nymydora написав:Ти рентген робила після пологів?
Так, з тим нічого не змінилось, на рентген далі водять.
Nymydora написав:Як зі щепленнями?
Не було вакцини. То лиш прийшли спитали чи хтось буде робити щеплення від гепатиту, всі сказали ні, вони відмітили щось собі і пішли, ми нічого не підписували і відмови не писали.