Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення ОлесяСО » 18 листопада 2013, 11:54

я минулого місяця народжувала в 2 пологовому на 4 поверсі. Задоволена на всі 100%! Кузмінчук Н.М. мені дуже сподобалася як людина, так і професіонал. Вона мене спостерігала перед родами, заходила завжди, питала як самопочуття, давала відповіді на всі запитання. Кесерила Сидорчук О.М.,а асистентом була Н.М.Все зробили швидко і дуже добре. Відійшла від наркозу за 2 год, а при перших пологах відійшла аж ввечері, хоча кесерили в 10 год. ранку. Нічого лишнього ніхто не призначав, зашили дуже гарно. Мед персонал хороший, як акушерки, так і санітарки і всі лікарі які там працюють.Ніхто в кишеню не заглядає і не взалежності чи даєш гроші чи не даєш ставляться дуже добре.
але найбільше мене вразило те, що підняли мене ще в реанімації(пасадили), а після того як перевели в палату, то на ноги мене піднімала Н.М. з практиканткою. вони мені допомогли і пройтися, і після того як усе "Булькнуло" то допомогли помитися і одітися, бо в порівняні з першими К.Р. на 2 поверсі в Шмайки то небо і земля. Я собі задавала питання, чи би так Шмайка мені допомогала і ходила коло мене як коло свої дитини.
Умови нормальні, душом можна користуватися цілодобово,туалут теж гарний з перегородками, правда в палатах було дуже жарко
ОлесяСО Офлайн

Повідомлення Росава » 14 січня 2014, 13:27

Отож,я перечитала всю тему.
І все ж таки хочу перепитатись, може є якісь свіжі відгуки про Замкову?
Бо я живу через дорогу і на обліку там стою.
Але там ремонт продовжується все ще... Там можна народжувати? чи є вже індивідуальні палати?
Хоча мені ще далеко (аж квітень), але все ж....

І чи хтось може народжував в Грабчак І.Л., Берези В.П., Жолинської Л.Я., Тєпцової І.С. чи Шпікули Н.Г.?

Можете щось про них сказати?
Дякую.
Зображення
Росава Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 28 раз.
Діти: Донечка - ясне сонечко :-)

Повідомлення taranjka » 14 січня 2014, 15:26

я в грудні народжувала, то індивідуальних післяродових палат нема. роди в гарних індивідуальних (правда мені без холодильника попала :hi: ), а тоді до інших породіль. до квітня там ремонт не закінчиться, тому на це надіятись не варто. але є плюс - виписують швидше, бо місця малувато :wink:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Росава » 15 січня 2014, 12:02

taranjka написав:я в грудні народжувала, то індивідуальних післяродових палат нема. роди в гарних індивідуальних (правда мені без холодильника попала :hi: ), а тоді до інших породіль. до квітня там ремонт не закінчиться, тому на це надіятись не варто. але є плюс - виписують швидше, бо місця малувато :wink:

а хто з лікарів приймав у Вас пологи ? :)
Зображення
Росава Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Гість » 25 січня 2014, 13:33

Народжувала в 2-му пологовому. Пологи приймала Білецька Л.Р..В принципі задоволена.Пологи були важкими.Ніхто не хамив,грошей наперед не вимагав.Білецька професіонал. Але має трохи різкий характер. Що вона сказала- те ти маєш зробити без запитань.Тому хто дуже болісно відноситься до хамства -її вам не рекомендую.Хто стійкіший- раджу.В неї миттєва реакція на невідкладні стани.Після пологів в мене розпочалась масивна кровотеча.Вже пізніше санітарка сказала, що я втратила близько літри крові.Тому якби не Людмила Романівна- то не знаю чи мав би мій синочок зараз маму.Після пологів лежала на 3-му поверсі. Умови нормальні.Медперсоналом задоволена.Зрозуміло, що біля мене ніхто не днював і ночував, але коли я про щось запитувала чи просила- це по можливості виконувалось.Щодо дитячого відділення - то як яка зміна. Були дуже хороші медсестрички а були і мегери. Коли я написала відмову від щеплення Гепатитом - до мене "приперлась" медсестра(чорна, худа,коротко стрижена) і давай мене лякати.Коли я знову відмовилась- прозвучало щось типу,що я тупа(вже не пам'ятаю).Протягом тих днів,що я лежала Білецька заходила до мене кожного дня, розпитувалась за мене і дитинку.
Тепер на рахунок Сидорчук.В мене до неї дуже негативне відношення.Коли я ще була вагітною в терміні 5-6 тижнів в мене почало мазатись.Оскільки дитина була дуже очікуваною- я трохи налякалась.Мені порадили звернутись до неї.Вона навіть толком нічого не розпитала(в мене проблеми по жіночому і завагітніти мені було важко), а зразу сказала,що 90 % що дитина народиться недорозвинутою і краще, щоб стався викидень, або ще ліпше зробити аборт.Хоча дитина у мене абсолютно здорова і не відстає ні розумово, ні по росту ,ні по вазі.Судіть самі.
Гість Офлайн

Повідомлення Росава » 12 травня 2014, 22:25

Ми народжувались в пологовому на Замковій. Прийшла в 00.00, бо води почали підтікати.... В приймальному пункті всі спали, ми їх розбудили. Не вигнали, прийняли :-)
Цілу ніч акушерка спала біля мене і слухала серце дитинки.
Зранку прийшла інша зміна, заставили мене поспати, бо потуги були не сильні.... Аж в 17 год. ми народились :-)
Приймала пологи Ірина Леонідівна Грабчак, не думала, що завідуючі теж приймають пологи :-) і акушерка була Леся Петрівна - дуже класна, насправді ж вона усе робила...
Що не сподобалось, то це навязливий анестезіолог, який постійно пропонував, якісь знеболюючі...
І те що дитину виклали мені на груди аж на 5 хв., а потім забрали і почали одягати, і потім одягнуту вже положили біля мене... Такий міні-імпринтінг.
Ну родові зали гарні, хоч я і не бачила тих, що на бамі. Палати після пологові так собі.... По 4 жінки + 4 карапуза в палаті...але виписали нас через 3 дні, :-) а вдома вже все по іншому...
Зображення
Росава Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Irren » 29 жовтня 2014, 11:07

Дівчата, підкажіть, буль ласка, хто з лікарів в Тернополі практикує пологи у вертикальному положенні: сидячи, стоячи, навприсядки, або на боку? Ветрикальне положення більш природнє ніж лежачи на спині. Так народжували всі попередні покоління, так зараз практикують в усьому світі, в тому числі багато лікарів в Україні. Пологи проходять легше, так як дитині допомагає сила тяжіння. Також краще розходяться родові шляхи. Якщо ж жінка лежить, то дитину доводиться виштовхувати вгору.
Цікавить пологовий на БАМі. Якщо хтось знає лікарів з таким сучасним і правильним підходом, порадьте, будь ласка.
Irren Офлайн

Повідомлення Sam » 15 листопада 2014, 04:22

Ми народжували на Бамі 4 поверх, лікар була Ярош Оксана Дмитрівна з 2 поверху. Коли приїхали у приймальне відділення, то мене вразив спокій персоналу, це було 15.00, а вони як сонні, добре, що мені нічого не боліло і я взагалі думала, що мабуть ще не буду народжувати, а ті заповнення документів, ну дуже вже повільні. Я не знаю, як коли приїжджає жінка, яка вже от-от чи то так само все монотонно.
В самому відділенні вже все інакше, там рух. Умови нормальні, персонал також, за винятком окремих персонажів звичайно. Я попала в палату підвищеного комфорту, обладнана зі спонсорства Надала, чи щось таке. Був холодильник, яким ми не користувалися, бо не було потреби, ліжка не пружинні, а хороші, але подушка резинова жахлива. Також були крісла типу м'яких. Маю фотки, якщо кого цікавить скину.
Вбивало ввімкнене світло вночі з потужною лампочкою.
А взагалі, якби 2 раз, то лише окрему палату, бо після такої важкої праці хочеться спокою і відновлення сил, а ще, щоб біля тебе був чоловік по максимуму, а не лише тоді коли у сусідки по палаті немає відвідувачів.
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Повідомлення Галина » 15 листопада 2014, 08:37

Sam написав:А взагалі, якби 2 раз, то лише окрему палату, бо після такої важкої праці хочеться спокою і відновлення сил, а ще, щоб біля тебе був чоловік по максимуму, а не лише тоді коли у сусідки по палаті немає відвідувачів.

О,, це точно!!! В мене бла така сусідка, що в неї постійно хтось сидів!!! Як не мама, то сестра, то чоловік, то свекруха. А до мене тільки один мій чоловік приходив і то не на довго бо 1-ша доцю з садка треба було забирати. Але було таке що мій чекав пів години внизу, поки від неї вийдуть. І я просила, щоб почекали, бо мій не надовго, то тільки побубніли зараз і все. Аж та тьотя що передачки носить приходила і казала: та майте совість, чоловік вже давно стоїть чекає.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Marichka » 15 листопада 2014, 09:21

Мені з другою дитиною заповнювали трохи швидше і навіть говорили,що я скоро буду родити:) то ще не було так "скоро",але оптимізму дало,бо хотіла,щоб все пошвидше закінчилось
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей