я минулого місяця народжувала в 2 пологовому на 4 поверсі. Задоволена на всі 100%! Кузмінчук Н.М. мені дуже сподобалася як людина, так і професіонал. Вона мене спостерігала перед родами, заходила завжди, питала як самопочуття, давала відповіді на всі запитання. Кесерила Сидорчук О.М.,а асистентом була Н.М.Все зробили швидко і дуже добре. Відійшла від наркозу за 2 год, а при перших пологах відійшла аж ввечері, хоча кесерили в 10 год. ранку. Нічого лишнього ніхто не призначав, зашили дуже гарно. Мед персонал хороший, як акушерки, так і санітарки і всі лікарі які там працюють.Ніхто в кишеню не заглядає і не взалежності чи даєш гроші чи не даєш ставляться дуже добре.
але найбільше мене вразило те, що підняли мене ще в реанімації(пасадили), а після того як перевели в палату, то на ноги мене піднімала Н.М. з практиканткою. вони мені допомогли і пройтися, і після того як усе "Булькнуло" то допомогли помитися і одітися, бо в порівняні з першими К.Р. на 2 поверсі в Шмайки то небо і земля. Я собі задавала питання, чи би так Шмайка мені допомогала і ходила коло мене як коло свої дитини.
Умови нормальні, душом можна користуватися цілодобово,туалут теж гарний з перегородками, правда в палатах було дуже жарко