happymami » 07 жовтня 2011, 15:43
smailik_m на скільки я знаю, то якшо ти вже домовляєшся з лікаркою, що вона і вночі приїде, то мала б одразу домовитися і про оплату. Я в такому випадку так прямо в лоб і питаю - скільки я вам маю заплатити? Або, скажіть, будь ласка, в скільки то мені приблизно обійдеться, шоб я знала, скільки з собою брати. Шось в цьому роді. Бо в даному випадку то вже не йде подка, а йде сама натуральна оплата праці. Подяка, це коли ти або поверх домовленої суми шось лікарю ше хочеш подарувати, або коли ти з лікарем не домовлялася і вона просто виконувала свою роботу. А коли домовлялися - то тоді і про гроші питай одразу. А то ти домовилася, вона прийме пологиЮ а потім скаже - а ти шо не знала шо в мене такса 500 баксів? Що стосується грошей, то я би не соромилася запитувати. Адже тут уже йдуть ділові стосунки між лікарем і пацієнтом.
Що стосується "Вона так бере"... Шо значить ТАК бере? Якшо лікарка сама називає суми, значить вона так вимагає, а не бере. А якшо люди носять самі такі суми, значить вона не дура, шоб відмовлятися. В час моїх пологів теж були жінки, котрі платили 100 баксів там, де інші платили 100 грн. Та й ще й оплачували роботу санітарок, котрі клізми ставлять, завозять в палату, ноги тримають, тощо. Як на мене - не варто паритися такими речами. Вам треба думати про те, як правильно тужитися і родити, а не про те, що не вистарчить грошей на подяки. В даному випадку то вже явно не подяка. 300 баксів - йокелемене. Хочу бути акушеркою. Повторю - суми визначайте самі собі в залежності від того, на скільки добре, якісно і професійно до вас відносилися під час пологів. Ось і все. А хто скільки бере - то вас не має обходити. Брати і я можу сотні за свою роботу. А можу і не брати.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))