Глобальні оголошення!

"Подяки" медперсоналу

Re: "Подяки" медперсоналу

Повідомлення Перлинка » 07 жовтня 2011, 10:21

taranjka написав:п.с. думаю якби ви в тернополі народжували, то не були б такими принциповими, коли від цього залежить здоровя дєцка?

ну знаєш,коли вже все відбулось ,і відбулось дякувати Богу клово ,успішно,народився здоровий малюк,то ,звісно,нащо дякувати?

якби були якісь проблеми,то впевнена що всі засунули б свої принципи в одне місце,падали на коліна і благали ,дохтор поможіть
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Sawwku » 07 жовтня 2011, 10:25

в мене все пройшло не те щоб дуде гладко, але без негативних наслідків. проте я заплатила. і не тому, що так прийнято чи в тому роді, а тому що хотіла. я насправді щиро вдячна персоналу!
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення taranjka » 07 жовтня 2011, 10:31

happymami, я чула різні історії. коли минулого разу приїхала в пологовий, то попала на перезмінку і чесно мені пощасило, що та зміна пішла :? за тих пів години шо я з ними провела, то встигла налякатися
а якщо після пологів не все так гладко і ти бачиш "халаність" лікарів по відношенню до себе чи дитини? я не кажу, що всі лікарі такі, мені щастило на хороших, але...
минулого разу дохтору ми "віддячили" - приємнійший дядько виявився :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення smailik_m » 07 жовтня 2011, 10:49

Мені з дня на день народжувати тому цю тему перечитала уже не вперше...але якесь в мене неоднозначне ставлення до тих подяк...Під час вагітності два рази лежала на збережені, перший раз в гінекології три тижні, лікарка до мене бігала по кілька разів на день і я вирішила їй якось подякувати, давала гроші вона категорично не взяла, перед випискою занесла їй цукерки, залишила під столом. Другий раз лежала уже в роддомі, там теж дякувала, лікарка сприйняла це як належне. Коли лежала то розпитувала жінок які родили кому і скільки давати після родів, називали такі СУМИ :crazy: наприклад лікарці за роди 300 доларів, і це звичайні жінки з звичайним достатком,питала чого так багато - бо вона так бере. А я знаю точно що таку суму заплатити тільки лікарю незможу, як би сильнооне хотілося дякувати.
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення Перлинка » 07 жовтня 2011, 10:57

smailik_m

то не плати на то й подяка,що від серця,скільки маю стільки й дам,якщо це,звісно, не по домовленості,там переважно беруть таксами

я не всім в пологовому платила,хто мені не подобався тим ні копійки не давала,саме принципово ,за погане чи халатне виконання обовязків,або грубе недоброзичливе ставлення до пацієнта ,якщо негласно медицина платна ,і від мене тої платні чекають,то й відповідний сервіс мають забезпечити,хто погано старався-нічого не получив,як каже файно,живіть тоді на зарплату :grin:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sawwku » 07 жовтня 2011, 11:10

я родила за домовленістю. лікарка була до, під час (на свято приїхала спеціально!) та після біля мене. ніяких встановлених такс не було. гроші брати не хотіла, лиш сказала, що як справді хочу подякувати, то хіба після виписки, бо і так маю оплатити поліс
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення smailik_m » 07 жовтня 2011, 11:12

так в тому то й справа, що получається ніби по домовленості...Лікарка котра мене вела на збережені при виписці дала мені свій мобільний, каже дзвони як шо що...(знаю що крім мене давала ще кільком дівчатам). Потім кілька разів ми з нею зустрічались в моєї дільничої коли я приходила на огляд і вона кожен раз казала "ну ти ж прийдеш до мене родити"
Я домовлятись не планувала бо багато чула що лікарі не приїжджають вночі...але тут вже стало якось незручно, то я її і запитала чи приїде вона вночі, відповіла що так....Получається що я домовилася, а тепер думаю яка буде ситуація коли вона побачить скільки я їй заплачу...(лікарка вона хороша, нічого проти неї немаю, платити збираюсь десь 700грн. якщо приїде вночі і 500-600 якщо це буде вдень, більше наші з чоловіком фінанси не дозволяють :oops: )
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення Перлинка » 07 жовтня 2011, 11:30

якщо вона так нагло сама тобі навязалась ,і готова вночі приїжджати ,значить їй дуже потрібні гроші, буде і тому рада

я так собі гадаю ,у лікарів уже глаз алмаз,особливо палатних,коли мають можливість щодня тебе бачити і хоч приблизно,але уявляють собі хто скільки може дати
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 07 жовтня 2011, 12:55

хз, а якби залежало? правда я вірю в людяність наших дохторів.
ми не 500 платили, а шось до 200 грн. ніхто нам тож в кишеню не заглядав і ставлення було нормальне.
зараз для мене питання не в тому платити лікарям чи нє, а чи домовлятися наперед. логічно, якшо я в неробочий час дохтора буду родитиі він приїде до мене, то маю йому дякувати
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення happymami » 07 жовтня 2011, 15:43

smailik_m на скільки я знаю, то якшо ти вже домовляєшся з лікаркою, що вона і вночі приїде, то мала б одразу домовитися і про оплату. Я в такому випадку так прямо в лоб і питаю - скільки я вам маю заплатити? Або, скажіть, будь ласка, в скільки то мені приблизно обійдеться, шоб я знала, скільки з собою брати. Шось в цьому роді. Бо в даному випадку то вже не йде подка, а йде сама натуральна оплата праці. Подяка, це коли ти або поверх домовленої суми шось лікарю ше хочеш подарувати, або коли ти з лікарем не домовлялася і вона просто виконувала свою роботу. А коли домовлялися - то тоді і про гроші питай одразу. А то ти домовилася, вона прийме пологиЮ а потім скаже - а ти шо не знала шо в мене такса 500 баксів? Що стосується грошей, то я би не соромилася запитувати. Адже тут уже йдуть ділові стосунки між лікарем і пацієнтом.

Що стосується "Вона так бере"... Шо значить ТАК бере? Якшо лікарка сама називає суми, значить вона так вимагає, а не бере. А якшо люди носять самі такі суми, значить вона не дура, шоб відмовлятися. В час моїх пологів теж були жінки, котрі платили 100 баксів там, де інші платили 100 грн. Та й ще й оплачували роботу санітарок, котрі клізми ставлять, завозять в палату, ноги тримають, тощо. Як на мене - не варто паритися такими речами. Вам треба думати про те, як правильно тужитися і родити, а не про те, що не вистарчить грошей на подяки. В даному випадку то вже явно не подяка. 300 баксів - йокелемене. Хочу бути акушеркою. Повторю - суми визначайте самі собі в залежності від того, на скільки добре, якісно і професійно до вас відносилися під час пологів. Ось і все. А хто скільки бере - то вас не має обходити. Брати і я можу сотні за свою роботу. А можу і не брати.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей