Dribchuk » 17 липня 2013, 09:22
В мене родичка народжувала 4 місяці тому в 2му пб. Роди природні, домовлялася зі Шмайкою. Всім довольна, родила в ніч з 8 на 9 березня. Шмайка сказала за нею приїхати аж в 7 ранку коли родичка вже була в родзалі під наглядом чергового лікаря і акушерки. Шмайка приступила до роботи вже коли почалися потуги. Родичка задоволена бо родила швидко і без розривів, каже Шмайка своє діло знає добре (це в неї 3тя дитина то має з чим рівняти). Щодо грошей то в них ніхто таксу не називав, давала стільки скільки вважала за потрібне. Єдине що на 3тю добу в малої була висока температура, сказали що через те що нема молока, то мусила доплатити 50грн щоб дитину погодували, інакше відмовлялися. Неонатологу не давали ні копійки бо вона спізнилася в родзал і дитину важила-міряла, все робила акушерка+потім заходила 1 раз приносила згоду на щеплення, все.
В мене інша історія і народжувала на Замковій, але в мене то точно ніхто ніяких грошей не вимагав - платила хірургу, іто після виписки, анестезіологу заплатили багато бо мала і епідуралку і загальний наркоз, вийшов до чоловіка сказав дати 700-800грн, чоловік мав 600 на тому і зійшлися. Потім той анестезіолог коло мене всю ніч сидів, до ранку від мене не відходив, то вважаю що свої гроші він відробив зповна. Дитячій дали 100, при виписці теж дали 100, дитина була там 2 тижні на відміну від інших діток. Плюс оплатила поліс і окрему палату де жили тиждень з чоловіком і малою. Все, по полісу мені давали ліки ще додому - кардіомагніл, вітаміни колоти, тотему, препарати розрідження крові. (ні за одне лікарство, шприц, ватку я не платила) В дитячому була одна медсестра яка сильно плювалася чого то вона має по 5 раз на день носити дитину в реанімацію - в неї повно інших дітей, але начмед з тим швиденько розібралася. Дитину мені приносили часто, дитяча лікарка щодня приходила до мене в реанімацію, розказувала про стан здоровя малої, чим годують, скільки пісяє і т.д., дуже їй вдячна що ввійшла в моє становище. Знаю, що буває в такх випадках дитину просто виписують додому, а мама лишається в лікарні, а нас пожаліли тримали 2 тижні разом, правда по паперах мала виписана на 5й день.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.