Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: "Подяки" медперсоналу

Повідомлення Marichka » 18 лютого 2013, 21:33

І я родила в Букшованої,попала її зміна,але на 2 поверсі в 2010році.Але в мене вела всю основну роботу чергова акушерка.Але її слова "Все супер!" чи щось таке справді підтримувало.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення inna6787 » 19 лютого 2013, 02:32

Так приємне ставлення людини і притому усміхненої мені дуже допомагало, бо вже знаю в порівнянні. На перші роди я не встигла домовитися ні з ким, бо дотягнула до останнього і коли подзвонила до Кузьмінчук (мені її радили), то вона була у відпустці чи десь там, одним словом не було її. Але моя подружка акушерка Ліля працює на 4 поверсі і я попросила щоб мене туди положили. Так було страшно і невідомо,бо перший раз нічо не знаєш. Коли я поступила в 18 год,то була одна лікарка чергова, а в 20 год прийшла Бочкарьова (якщо я не помиляюсь). Враження досі мене лякають. Не досить мені і так було страшно від того всього, ще й була сама (бо був карантин 2009 рік - свинячий грип) і нікого не пускали, та ще й та лікарка там на всіх медсестер кричала і на мене в тому числі, бо щось їй було все не так. Добре,що хоч класна акушерка попалась,то хоч та підтримувала. Якщо чесно, акушерці хотілося віддячити, а не тій лікарці. А цього разу вже боялась, що знов вона мені попаде, то попередньо домовилась про зустріч з Букшованою Л.І. і не розчарована. Перше враження від неї - класна людина, як мама. Якось так заспокоїла, підбадьорила, сказала що можу дзвонити коли потрібно (до родів). І я рада що навіть точно попала на її зміну і на зміну своєї подружки-акушерки. Одним словом, ставлення цих людей - це небо і земля з попередніми родами. Гроші в мене ніякі не вимагали. Я не вірила, що є такі хороші лікарі-акушери, до яких не "страшно" йти. Тому, дякую Людмилі іванівній і Лілі Валерівній за їхній професіоналізм!
Моя братова родила в Кузьмінчук і також нею задоволена! Кажуть, що такими хорошими спеціалістами і добрими людьми є саме Букшована і Кузьмінчук. Щодо Сидорчук,то вона також класний спеціаліст, але як людина (навіть з вигляду) дуже сувора. Я була в неї після перших родів на кріслі - більше не хочу! А коли в аналогічній ситуації дивилася Людмила Ів. то не так було страшно і навіть практично не боліло.
inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення inna6787 » 19 лютого 2013, 03:15

Лючія написав:Всім привіт, на рахунок сімейної палати в пологовому №2, знаходиться вона на 3пов., її вартість - 100грн./доба. В палаті є душова кабіна з бойлером, туалет, невеличкий телевізор, холодильник, калорифер, пеленальний столик та ліжечко для дитини. У даній палаті, з вами постійно може перебувати хтось із рідних (при наявності свіжої флюорографії). Єдиний недолік, що така палата лише одна, а жінок, котрі хотіли б у неї поселитися безліч, і не існує ніяких "домовлянь" наперед, тобто круто має "підфортити". P.S: є ще декілька індивідуальних палат на 4пов. в обсервації, але що вони собою являють та скільки вартують, я не в курсі, можливо хтось, володіє даною інформацією, поділіться будь-ласка. :)

Можу сказати за 4 поверх, бо родила там 2 рази. Перший раз (2009 рік) була в палаті "стандартній" ще тоді з тими ліжками,що коли сядеш,то попою землю чуть не дістаєш :hi: Але то таке, а в червні 2012 року (8 місяців тому) після родів мене навіть спитали в яку я хочу палату,бо було 2 вільних. Я сказала в ту,що поближче до душу і туалету. Тож попала в 15 палату з табличкою на дверях "За підтримки Надала ..."Одним словом класна палата і абсолютно безкоштовна. Вирізнялася тим, що були шкіряні 2 мякі крісла і столик, ну був холодильник (якого після приходу Надала забрали канєшно), якийсь специфічний пеленальний розсувний столик ну і 2 нормальні регульовані ліжка з сходинками (щоб вилазити на них :hi: - мені згодилися бо я низька). Зараз у всіх палатах хороші ліжка. Я питалася у знайомої акушерки чи на 4 поверсі є платна палата, вона сказала що тільки на 3-ому одна і все, а в них все безплатне. Я бачила що є ще одномісна палата для тих в кого був кесаревий розтин і вона теж безплатна. Якщо чесно, то я навіть не хотіла б бути сама в палаті, бо вдвох не так скучно і може подивитись сусідка за дитинкою,коли йдеш в душ. А коли нас водили тими підвалами на УЗД, то добре що її свекруха була то і за моїм карпузом дивилася. А так я задоволена 4 поверхом на всі 100%. І родзали теж супер!
inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення катюня » 19 лютого 2013, 09:47

я і перший і другий раз народжувала в центрі на Замковій. правда перший раз не домовлялася другий домовлялася.
катюня Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 36 раз.
Діти: хлопчик дівчинка

Повідомлення Nymydora » 19 лютого 2013, 16:50

Слухайте, дівчата, а пологовий на Замковій взагалі працює? Там ніби ремонти серйозні йдуть...
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення loljka » 19 лютого 2013, 16:57

Nymydora написав:Слухайте, дівчата, а пологовий на Замковій взагалі працює? Там ніби ремонти серйозні йдуть...

ремонти йдуть,але працює :yes:
до речі,вже дуже гарно там зробили,порівняно з тим,що було
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення irinka » 19 лютого 2013, 18:17

Nymydora написав:Слухайте, дівчата, а пологовий на Замковій взагалі працює?

Працює, чоловікова сестра там на обліку стоїть, але казала що родити відправлять в 2 пологовий, але їй родити через місяць.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Оленк@ » 20 лютого 2013, 20:45

Щодо Сидорчук,то вона також класний спеціаліст, але як людина (навіть з вигляду) дуже сувора.

це точо, вона приходила до мене в родзал, насварила мене бо я кричала, так неприємно було...А Кузьмінчук дійсно хороша, старалася підказати, помогти, підбадьорювала. Коротше другий раз знов до неї піду))
Оленк@ Офлайн

Повідомлення lenochka » 16 липня 2013, 10:12

inna6787 написав:Дуже вдячна лікарю Букшованій Людмилі Іванівній - 2 лікарня, 4 поверх. Дуже позитивна, життєрадісна і добра людина! Мене це підтримувало на родах!

А Людмила Іванівна - худенька, ріст десь 160-165? Бо я як родила то в мене приймала роди Людмила Іванівна(вродіби) але я прізвише не запамятала. може їх там і 2 Людмил.. хороша жіночка... але відвідувала мене рідко.. 1 раз прийшла о 8 ранку ( коли була її зміна) і 2 раз коли вже родила.. я була не проблематична породілля.. в мене все проходило добре. схваток дуже сильно болючих не було( як на мене) , і коли ми їй платили то вона не хотіла брати гроші. а потім пішла ми її шукали довго.. але вона пролітала через коридор то чоловік ледве їй дав.. не хотіла брати... але в той ас коли я родила були породіллі з проблемами( то вона більше коло них крутилась)
lenochka Офлайн

Повідомлення Natalinda » 16 липня 2013, 10:14

lenochka а можна поцікавитися чого ж ви вперто хотіли заплатити коли лікар відмовлявся? :confused:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей