навіть якшо не домовлятись, ви думаєте шо можуть вигнати? я не думаю. я не домовлялась ні з ким але була з своєю родичкою гінекологом, то судити впринципі не можу. Просто не віриться шо можуть жінку яка вже із схватками не прийняти.
А на Замковій там дійсно зараз капітальний ремонт. Нове обладнання ставлять, як за кордоном, тому думаю, що і ціни потрібно очікувати як за кордоном (а можливо, то і з-за кордону -там списали , а в нас поставлять )
І позавчора їхала, то ззовні риштування стоять, як завжди в нас зима на поріг, то починають асфальти вкатувати, зовнішні ремонти робити
Дівчата розкажіть які зараз порядки на Бамі, планую народжувати в Кузьмінчук (мені правда ще не скоро, але хочу підготуватися наперед, бо минулого разу не встигла))), цікавить скільки "вдячності" зараз дають лікареві і акушерці, скільки коштує поліс? Правда що там зараз дітей не пеленають?
Оленк@ Дітей не пеленають. Вдячності самі кажуть, кому скільки. Нам сказали, лікарці 800 (по домовленості), акушерці 200 або 300, я призабула, санітарці 50, неонатологу 100. Поліс десь під 400. Це було в жовтні 2012.
Моя добра знайома родила в Кузьмінчук перед Новим Роком,то їй давала 600грн.Полісу,казала,що немає.Але акушерка(чи хтось з персоналу) сказала дати добровільні внески 300грн :)
Ті 300 грн то і є не то поліс, не то добровільні внески. Бо ніхто толком і не каже, як вони називаються. Але їх дається офіційно при виписці. Не знаю наскільки офіційно, але десь навіть треба було розписатися, скільки ти даєш. І то 300 тим, хто народжував сам, якщо кесарське, то 800, якщо не помиляюсь. І то плюс мінус пару грн в кожного індивідуально, бо там ще за кожен укольчик, що тобі вкололи, чи таблетку, чи нитку, якою зашили, все пораховано в ту суму.