Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення georginochka » 16 грудня 2011, 12:07

Я перший раз народжувала на Замковій. Враження жахливі без перебільшення. Може тепер там зробили ремонт, то вже по іншому, але три роки тому там була справжня "конюшня", один санвузол з купою сміття чого вартий і взагалі :mrgreen: Але може то так було тільки в обсервації (мене чогось туди розприділили, хоч болячок вроді ніяки не було)
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення Олена 85 » 20 грудня 2011, 17:42

А ми народжувалися в центрі.В Грабчак І.Л.Дуже-дуже задоволена,відношення класне,і апевно якби ще раз прийшлося-тільки до неї)))))
Олена 85 Офлайн

Повідомлення Зоряна » 13 січня 2012, 19:19

Я народжувала на Замковій в жовтні. Загалом все більш-менш.Не домовлялась,прийшла і оформилася за 15 хв,без проблем.Медсестри нормальні не хамили,а навіть гарно говорили.Не сподобалось те,що небуло місця(але нічого не поробиш) і я після пологів перший день лежала в дородовій з дитям ,де ще 2 жінки і розроджувалися,також заплатила за палату,а там небуло ні душу ні туалету(душ в іншому коридорі,бігати по протягах і небуло з ким дитя лишити,то милася і думала,щоб нічого не сталося).Попав мені супер класний лікар Михайло Ігорович,прізвища не пам"ятаю,молодий.Всі 12 годин він дуже старався,дуже мені сподобався,легко мені було і я не переживала,хоч мене стимулювали і чомусь дуже були болючі схватки,а матка не відкривалась.Дуже допомогли дихальні вправи,я гарно передихувала схватки.Родзал окремий,бо була з чоловіком,дуже рада,що він був,мені не було так страшно , він просто сидів біля мене і я знала що я не одна тут.В родзалі був і мячик, і крісло,і стінка,але мені чомусь найлегше було при схватках сидіти на маленькому низенькому стільчику на якому було судно,я собі так сиділа і мені не було боляче :grin: .Перед родами була дуже виснажена,і не поняла,що мені дали загальний наркоз чомусь щоб зашити,тому була тим нерада,бо відходила 2 години,але зразу коли ще неповністю відійшла дуже просила дати дитину до грудей.Чомусь малюка наніч забрали в дитячий відділ,я просила не забирати,але там ніхто нікого не слухає,нагодували сумішшю,зранку коли привезли,то воно просто зригнуло це все. А загалом нормально.
Зоряна Офлайн

Повідомлення happymami » 14 січня 2012, 02:14

Зоряна написав:супер класний лікар Михайло Ігорович,прізвища не пам"ятаю,молодий

мабуть Франчук молодший :? . У мене він шви знімав і вів палату - ідеальний лікар, як на мене :гуд: :гуд: :гуд:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Пологові будинки та дитячі лікарі у них

Повідомлення Карамелька » 23 січня 2012, 16:52

Доброго дня дівчатка, як у Вас склалися стосунки із дитячими лікарями? Чи сподобались вони Вам. Я народжувала на Замковій, неонатолог зібрала нас в одній палаті :? і за 5 хвилин у темпі джайву :scare: :scare: видала " інформацію " про дитинку. Якби не журнали і книги я б робила все за "старими" методами бабусь- :scare: пеленки, режими, сціджування, купання по 2 хв. і т. д. А Вам пощастило? :)
Карамелька Офлайн

Re: Пологові будинки та дитячі лікарі у них

Повідомлення Lesya » 23 січня 2012, 17:06

Я була обидва рази в роддомі на БАМі. Задоволена. Неонатологи модні. Тобто вчать все робити по найновіших рекомендіціях ВООЗ. Ще з Ігорчиком дозволяли пеленати перший тиждень. А цього року про пеленання і чути не хочуть. По 150 разів покажуть, що з дитиною робити, як одягати, в якій воді і скільки купати, коли вчити плавати..... масажики, коліки....
Багато хто з мамочок конспектували.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення happymami » 04 лютого 2012, 17:09

Моя коліжанка родилаааа :хай: :хай: :хай: :хай: :хай: :хлоп: :хлоп: :хлоп: :хлоп: :хлоп: :ура: :ура: :ура:
У рівненській області, в місті Кузнецовськ - де атомна. Я думала там забитий роддом, а виявилося - в тищу раз крутіший, ніж в Тернополі. По перше, народила вона на 42 тижні. Ніхто її не спонукав до стимуляції. Правда. вона трьох лікарів перед тим обійшла, але таки знайшла совго лікаря, який сказав - максимально природньо будем рожати. Короче, відкриття у неї було погане - шийка дубова, то її тримали у якійсь ванні. Каже - дуууже допомогало. Уявляєте?
В нас в Тернополі є десь родзали з ваннами? Ще не чула m/
Потім почала народжувати голівку - вона була завелика як для перших родів, то йшло важко, то її посадили на той стілець родовий. Не знаю, як у нас, але я чула, що для того, аби народжувати вертикально, треба спеціально курси пройти і ще й чекати ту акушерку, яка навчена так роди приймати.
Крім того, коло рожаниці був лише чоловік і лікар. ВСЕ. Акушерки не було :хм: =O . І ніхто не ставив ніякої капельниці і нічого подібного не було і не кололи.
Єдиний недолік. коли її щ вертикального крісла поклали рожати на стіл, то було троха зле. бо стіл не такий. як наш крісло-вертольот, а якийсь інший, де нема ручок, за які треба триматися при потугах, то вона чоловікові за плечі трималася. То каже - в нього тепер спина дуже болить :lol: .
Але. Чи багато тернополянок доношують до 42 тижня? =O . В нас досить рано кладуть в паталогію і "готують"...
Ну власне во
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mather » 07 квітня 2012, 12:58

Я народжувала на Бамі, на 4 поверсі. Все сподобалось, принаймі я готувалась до гіршого. Тепла вода була завжди, в палаті чисто, зручні ліжка. А головне ставлення персоналу хороше. Якщо буде другий раз, то піду тільки туди
Зображення
mather Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 22 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Синочок Сашуня

Повідомлення Virchik » 30 травня 2012, 12:43

Я хоч зі Збаража, але теж народжувала на БАМі на 4 поверсі у 2010 р. Вода тепла була завжди. Персонал був нормальний в кишеню не заглядали. Дитину обробляли кожен день, показували, як вдома то робити.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Повідомлення Sawwku » 30 травня 2012, 13:01

я народжувала в Сидорчук. приїхала у всенародний вихідний/відходняк
конкретно про пологи не скажу, бо в мене їх аж 3 лікаря приймало (напевно роботи більше не мали). то трохи сумбурно виглядало, але поганого нічого не пам"ятаю (а я ой яка злопам"ятна)
після пологів заходила, оглядала, пояснювала. досвіду має огого, але я б не сказала, що зациклена на старій школі (як більшість, навіть молодих)
в кишеню не заглядала (тай взагалі я на 4му поверсі такого не спостерігала). тому такси я не знаю. або з нею домовитеся або скільки хочете так і віддячите
єдиний мінус - вічна зайнятість. її виловити то було шота. ну і у зв"язку з тим, часу багато приділити не могла

в тому, щоб домовитися є плюс такий, що ви будете знайомі з лікарем і можете обсудити що і як повинно бути. (я, на жаль, запізно до цього додумалася)
але врахуйте, що вона забігана, тому часу на балачки не дуже то й має
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість