дівчата, а ви подумайте, чому так жінки збунтувались і задумуються над домашніми пологами???
можливо тому, що з 10 жінок, 9 - стимулювали в пологовому, а тільки в однієї були природні пологи (це я написала з прочитаного на форумі, про пологи)
Zaya написав:А ЧУЛИ ПРО НОВИЙ ЗАКОН? Не будуть регіструвати дітей ,що народженні вдома :extesi:
Zaya написав:А ЧУЛИ ПРО НОВИЙ ЗАКОН? Не будуть регіструвати дітей ,що народженні вдома :extesi:
гра з вогнем написав:у нідерландах, чи де там дом пологи приймає спеціально навчена акушерка, яка співпрацює з лікарем у пологовому.
ця акушерка має відповідну освіту, сертифікат, всі діла. а не бабка повитуха, як у нас.
також там жодна акушерка не візьметься за пологи, якщо вагітність була проблемна. що не скажеш про досвід акушерок пострадянського простору.
А до Даші в мене запитання про розриви. Бо мене, наприклад, в перших пологах порізали лікарі, в других вони і пальцем не ворухнули, щоб запобігти новому розриву, бо ж як відомо, "все-одно-по-тому-ж -шву-піде-навіщо-напрягатись-лишній-раз-все-одно-зашивати" :ugeek: і знову зашили. Тепер тей шов мене добре спиняє від ДП... :head:
На мою думку це неможливо порівнювати! Досвід, звичайно хороший, жінка, яка народила хоч би одну дитину знає як проходять пологи, однак, думаю цього зовсім не достатньо, щоб народити самостійно. Навіщо відмовлятися від кваліфікованої допомоги лікарів-професіоналів? Невже народження дитини наодинці, без підтримки є кращим варіантом?
P.S. Не хотіла нікого образити, просто хочу зрозуміти справжні мотиви ДП.
Я ніяк не можу допитатись основонї ідеї навіщо взагалі народжувати вдома,кому від цього краще чи легше,чи ви думаєте ,що то не так безболісно?Чи що буде швидше?чи від того родяться здоровіші діти?
Хочу запитати Дашу чи стояла на обліку під час вагітності, чи взагалі обстержувалась і чи повідомляла комусь з лікарів про плани народжувати вдома?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей