Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення Nymydora » 19 лютого 2011, 14:54

А нас на УЗІ ганяли в друге крило через консультацію - купа народу у вуличному одязі і взутті, прохолодно, два поверхи вниз, а потім два поверхи вверх), через другий поверх (обсервацію, здаєтсья) не пустили, бо негігієнічно. А породіллям, в халатах і тапках, від грудних дітей через всі ті бактерії йти - надзвичайно гігієнічно, просто вершина гігієнічної думки. :thumbsup: :evil: А ще по сходах було важко йти, бо я собі копчик підвивихнула при пологах, то ходила напівзігнута, як бабця :) На флюорографію повезли, правда, ліфтом - і за це дякую.
А з малим чоловік залишався в палаті постійно і навіть коли дениса забирали на огляд, татко йшов теж, чим нервував трохи медсестер. Він у нас дуже педантичний татко :D
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Любов » 19 лютого 2011, 17:06

КлубНіка, я також народжувала в Кузьмінчук. Чудова лікарка :thumbsup: , приємна. Відразу запитала чи хочу симулювання чи обезболювання, я відмовилася, бо поряд знаходився чоловік, який був моїм "обезболюючим" :hhh:.

Але тут не про це. В загальному пологовим на Бамі не дуже задоволена. Акушерка намагалася мене переконати, щоб я перевдяглася на роди в їх одяг, я не хотіла, потім прийшла Наталя Михайлівна, дозволила народжувати в чому хочу і вона мене більше не тероризувала. Якраз тоді на 2 дні відключили там воду :scare: Хотіла окрему палату, але на той час всі були зайняті, тому довелося мучитися на пружинному старому ліжку. Неонатолог якась неадеквотна попалася, постійно мені казала, що я не лікар і їй краще знати, коли має пупок в дитини відпасти, і не питаючись мене на другий день відірвала його сама, текла кров, малюк дуже плакав :x , не помітила вивиху в дитинки. Подруга працює в пологовому на Замковій, тому я мала можливість піти туди на екскурсію, там взагалі погані умови. Наступного разу старатимусь народжувати в Луцьку.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення happymami » 19 лютого 2011, 18:08

Тааак. Скільки лікарів, стільки й думок у породіль)))) Я народжувала і в Центрі в на БАМі. І пережила Шмайку, шо тепер до гініколога не піду під смертною карою навіть. Хоча вона спеціаліст кльовий і розпізнала досить цікавим і кустарним (як на мене) методом в мене запалення після родів. Але якби вона тим методом того не зробила то би й помітили те запалення пізно і ХЗ скільки б ше лікувалася. Та шей у вихідні Шмайка дзвонила питалася в чергової лікарки як я там. Правда, коли ми годували а вона кликала на огляд і я спитала чи вже чи після годування, то хто знає Шмаку, той знає, яка була реакія :hhh: . Хоча ми потім ше 15 хв стояли під кабінетом, а могли б догодувати спокійно. Ну то таке. То індивідуальний випадок. Зато неонатологи були хороші. Я в двох різних була, то питалася, і за пупчик мене спитали і за прививки питали і не треба було дитину роздягати перед їх приходом. Але ж неонатологів там не 2. А більше. Значить комусь попалися якісь строгіші. Про флюорографію мовчу вопше, як нас вели тими підвалами темними і довгими, то я думала шо врожу ще раз. Йшла сама остання, бо не могла скоро йти, то чуть не заблукала. Але шо мені подобається на БАМі - окремі родзали, гарний ремонт і їхня оця нова струя з відмовою від сосок і навіть з єврошвабрами. Плюс там постійно тепер проводяться навчання персоналу по підвищенню кваліфікації в напрямку доброзичливого ставлення до дитини. Тобто - євростандарти. То мені нра
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Лючія » 25 лютого 2011, 17:05

Всім привіт, на рахунок сімейної палати в пологовому №2, знаходиться вона на 3пов., її вартість - 100грн./доба. В палаті є душова кабіна з бойлером, туалет, невеличкий телевізор, холодильник, калорифер, пеленальний столик та ліжечко для дитини. У даній палаті, з вами постійно може перебувати хтось із рідних (при наявності свіжої флюорографії). Єдиний недолік, що така палата лише одна, а жінок, котрі хотіли б у неї поселитися безліч, і не існує ніяких "домовлянь" наперед, тобто круто має "підфортити". P.S: є ще декілька індивідуальних палат на 4пов. в обсервації, але що вони собою являють та скільки вартують, я не в курсі, можливо хтось, володіє даною інформацією, поділіться будь-ласка. :)
Лючія Офлайн

Повідомлення Катруся » 27 лютого 2011, 23:55

Всім привіт! Я народжувала в пологовому на Замковій. Пологи приймала Лимар Любов Євгенівна. Ми з нею домовлялися наперед, вона приїхала до мене о 2 год ночі, потім приходила кожного дня до мене в палату і зараз я можу подзвонити до неї в будь-який час. Взагалі то пологи пройшли нормально: в 2 год. я попала в родзал, а в 5 вже народився синочок. Але індивідуальна палата це окрема розмова. Коштує 300 гр. за 3 дні, дозволяється перебування в палаті мами або чоловіка (які цілу ніч мають сидіти біля тебе на стільчику!! Невже так важко поставити їм якусь кушетку. І це за такі гроші!!!). Та й ставлення до нас було як до гаманців з грішми :) Всі заглядали в руки, чи ми їм щось даємо, особливо в день виписки. Хоча я задовола, що була в такій палаті, бо мама і чоловік дуже допомагали.
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 230 раз.
Діти: синочок Назарчик
донечка Настуня

Повідомлення Marichka » 06 березня 2011, 18:13

Гнатюк приймає пологи на 2пов.Але це не та,що приймає в ЖК,однофамільці,чи що?Ми попали до неї на чергування,але родили вже на зміні Бушкованої Людмили Іванівної.Наперед не домовлялись.Ніби і не шкодую,бо все в більшості керувала акушерка.Лікар сподобалась.Атмосфера була спокійна,бо Шмайки не було-вихідні дні.Породіль було мало,ми мали можливість поверх обирати.Дуже шкодую,що не пішли на 4пов!Пробула там 6днів,то та Шмайка завжди мала до мене претензії,а як оглядала-то справді гірше пологів мені було!Молилась.Добре,що чоловік був вдень зі мною-це дуже допомагало,підтримував,помагав помитись,бавив дитину...Добре знати наперед свої права:я не знала,що маю право на відмову вливання крові,гемоглубін був 74.Він і так не підвищився б так швидко.Акушерочка,дай Боже їй здоровя,порадила домовитись з лаборанткою за кращий результат:)))Пишу-буде комусь на замітку:)А про похід підвалом-не хочеться згадувати.Жах!!!На наступний раз домовлялась би лише тому,щоб попасти на 4пов.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення olgakr » 23 березня 2011, 10:54

Я народжувала на Замковій два рази . Не сподобалось: так і хотіли нагодувати дитину сумішами, гроші вимагали прямим текстом.Сподобалось: коли за другими пологами взяла окрему палату (300 грн у серпні), то і помитись змогла по людськи (що для мене мало велике значення), і лежала на нормальному широкому і твердому ліжечку разом з малям, і чоловік і мама могли приходити, коли захочуть. В загальні палаті це все недоступне.
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення musya » 20 липня 2011, 11:47

Я народжувала на БАМі на четвертому поверсі. Враження про цей пологовий залишилися двоякі. З одної сторони досить комфортні умови :гуд: (індивідуальні родзали, не погані ліжка, душ, який можна прийняти коли душа забажає, умивальник прямо в палаті, всюди чистенько), з іншої - медперсонал в післяпологовому відділені, який тільки чекає поки не засунеш щось в кишеню :x . Особливо запам"яталася мені неонатолог, яка знаходила якісь болячки в дитини (спочатку "чогось він жовтий", а потім "чомусь він голову назад задирає") і не хотіла нас виписати поки не отримала суму яку хотіла :evil: .
musya Офлайн

Повідомлення TanenRom » 20 липня 2011, 23:13

musya нічого собі :shock:
а прізвища неонатолога не пам"ятаєш?
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення musya » 20 липня 2011, 23:22

TanenRom, знаю точно, що звати її Людмила Григорівна, а прізвище Андрейченко чи щось типу того (точно не пам"ятаю)
musya Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей