Oksana » 03 грудня 2009, 13:32
у мене було планове кесарське, у 2-му пологовому. Кесарили на четвертому поверсі, так як третій тоді був ще на ремонті. Операція була складною, так як була вже другою, і шов на матці вже був. Ускладнювалось все ще тим, що одна ляля сиділа попою донизу, а друга ніжками. Доця була дуже обягнута пуповинкою навколо шиї...туго обтягнута... Оперували ті ж лікарі, що і перший раз. Штабровська Алла Іванівна, і Бегош Богдан Миколайович. Безмежно вдячна їм!!! Завдяки їм мої лялі здоровенькі появились на цей світ!!! Синочок народився без проблем, а з донечкою виникли ускладнення. Вона не плакала... Але завдяки професійності цих лікарі, нам вже 1.1 рочок, і ми абсолютно здорові дітки!!! Діток принесли мені зразу, як відійшла від наркозу. На другий день залишили мені вже. Молочка було досить, аж витікало, тому про догодовування навіть мови не йшло :) Після операції вела Ольга Михайлівна. І тут мені також пощастило, це лікар від Бога, і людина дуже хороша!
Казус вийшов тільки один, коли заставили прокварцувати кімнату, і дітей на цих пару хвилин забрали в мене в дитяче відділення, так як після операції двох я тримати їх ще не могла разом. Їх забрали, а я через це сижу і плачу в коридорі :D при тому, що знала що це на кілька хвилин :D Видно загостренні всі відчуття тоді дуже були :)
А і ще, на ніч мені пропонуволи віддати діток, так як їх двоє. Я не погодилась. І мені запропонували хоча б одного тоді віддати :D Ну я їх і запитала, по яким признакам мені вибрати? :D Більше таких пропозицій не поступало :D а спали всі троє на моєму ліжечку і годувались по черзі :)
Загалом, я задоволена!!!

[