Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення LeeLoo » 27 листопада 2009, 22:35

Я також скоро маю народжувати з дня на день :) Якщо все получиться -то в Білецької....
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Гість » 27 листопада 2009, 23:52

от і мені вона не подобається...хоч і кажуть, що хороший спеціаліст...а все одно не подобається :ugeek: 8-)
Гість Офлайн

Повідомлення mala-karta » 28 листопада 2009, 00:31

я народжувала в Білецької
Все нормально :)

Хоча порівняти, звісно, немаю з чим :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 28 листопада 2009, 00:33

я ще про ліжка.
Olenka писала, що ліжка там погані. Не знаю, я якраз через місяць народжувала (кінець січня) - класні ліжка, навіть можуть на різну висоту підняматися, і підголовник піднімався. І з малим там чудно першу ніч продрімали рзом.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Natalinda » 28 листопада 2009, 14:10

Я народжувала на БАМі, у Кравченко. І хоча мені робили кесарський, не можу сказати, що вона є його прихильником. Вона до мене купу лікраів привела поки остаточно вирішили що робити. Після цього лежала звісно ж на 3-му поверсі. І знаючи про характер заввідділенням, була до нього готова. Тому не дивлячись на підвищену вразливість після пологів, сприйняла всі репліки спокійно, просто думала про синочка і про те, що для прибуття молочка потрібен спокій. Получилося! Тож всім бажаю бути позитивно налаштованими і все у ВАС буде добре!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Гість » 02 грудня 2009, 22:28

В моєї подруги недавно приймала пологи Белякова.Це був ЖАХХХХХХХХХХХХХХ.
Іванну (з школи вашої)вигнали,щоб не заважала.Лікаря не було довгий час,коли в неї були схватки кожні 3 хв.,дитину в результаті видавили так,що в неї все потім і ребра і живіт боліли дико.А саме важливе,що породілля АНя,взагалі розумниця,вона родила через 7 років після першого кесарського і знала все.Найкраще казала що перейми ішли як присідала навпочіпки.І шо-не дали,переложили на родильне крісло.Дитина народилась 3900,синя і щось там трохи з ручкою.А потім ій сказалА дохторка- І ТРЕБА БУЛО ТОБІ ВЗАГАЛІ ДИТИНУ ЩЕ РОДИТИ :evil: :evil: :evil: і дали наркоз щоб ревізію зробити.
ІДІОТИ, а не лікарі .Думають собі,що можуть кожному долі рішати.
Тепер трохи відходять мама і малюк.Бажаємо їм швидкого повернення у форму і здоров"я.
Гість Офлайн

Повідомлення Oksana » 03 грудня 2009, 13:32

у мене було планове кесарське, у 2-му пологовому. Кесарили на четвертому поверсі, так як третій тоді був ще на ремонті. Операція була складною, так як була вже другою, і шов на матці вже був. Ускладнювалось все ще тим, що одна ляля сиділа попою донизу, а друга ніжками. Доця була дуже обягнута пуповинкою навколо шиї...туго обтягнута... Оперували ті ж лікарі, що і перший раз. Штабровська Алла Іванівна, і Бегош Богдан Миколайович. Безмежно вдячна їм!!! Завдяки їм мої лялі здоровенькі появились на цей світ!!! Синочок народився без проблем, а з донечкою виникли ускладнення. Вона не плакала... Але завдяки професійності цих лікарі, нам вже 1.1 рочок, і ми абсолютно здорові дітки!!! Діток принесли мені зразу, як відійшла від наркозу. На другий день залишили мені вже. Молочка було досить, аж витікало, тому про догодовування навіть мови не йшло :) Після операції вела Ольга Михайлівна. І тут мені також пощастило, це лікар від Бога, і людина дуже хороша!
Казус вийшов тільки один, коли заставили прокварцувати кімнату, і дітей на цих пару хвилин забрали в мене в дитяче відділення, так як після операції двох я тримати їх ще не могла разом. Їх забрали, а я через це сижу і плачу в коридорі :D при тому, що знала що це на кілька хвилин :D Видно загостренні всі відчуття тоді дуже були :)
А і ще, на ніч мені пропонуволи віддати діток, так як їх двоє. Я не погодилась. І мені запропонували хоча б одного тоді віддати :D Ну я їх і запитала, по яким признакам мені вибрати? :D Більше таких пропозицій не поступало :D а спали всі троє на моєму ліжечку і годувались по черзі :)
Загалом, я задоволена!!!
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Гість » 02 січня 2010, 22:14

Привіт.Я народжувала на Бамі.Спогади жахливі.ШМАЙКА СПРАВЖНІЙ ТИРАН І САДИСТ, інакших слів я просто немаю, щоб описати її ставлення до пацієнтів. Вона мало того що сумащедші гроші вимагає за свої послуги, то щей дуже халтурно виконує свій обовязок. Я навіть ворогу не побажала пережити те що я пережила за ці 7 днів.Вже минуло чимало часу пройшло віт тоді як я народила своє малятко, але коли чую прізвище ШМАЙКА, то досі мороз по шкірі біжить.
Едине що дуже сподобалось, так це чергові медсестрички, дуже добрі і чуйні.Велике їм спасибі.
Гість Офлайн

Повідомлення Гість » 06 лютого 2010, 22:54

В серпні 2009 року я народжувала у 2-му пологовому будинку,на 4-му поверсі у Кузмінчук Н.М. Пологи були партнерськими, без проблем народила доньку за 2 години.Ставлення усіх лікарів, мед.персоналу - суперове, як на курорті побувала. :D Підтримка була усі 3 дні. ;) Якщо народжувала б ще то тільки у них. :fine: Хочу подякувати їм усім за професіоналізм і людяність та за збережене ними здоров"я моєї дитини і мене. :)
Гість Офлайн

Повідомлення Тетяна » 25 лютого 2010, 11:47

Я народжувала на Замковій 16.08. 2008. Пологи приймала і вела Ірина Леонідіївна (завідуюча на 3-му поверсі). Дуже і дуже хороший спеціаліст і чудова людина, а також акушерка Надія Михайлівна (вони були в парі), теж хороший професіонал і хороша відкрита людина!! Завдяки цим людям пологи в мене пройшли успішно як для мене так і для дитини! Проблем не було жодних. Рекомендую всім, хто має народжувати !

Правда умови були не дуже хороші (тепла вода лише в беде на поверсі ). Але оскільки в нас була платна палата (200 гр) і на протязі вього часу мені допомагали чоловік або мама, то я себе почувала набагато впевненіше як фізично так і морально!!! І дитина була завжи зі мною, що допомогло мені налагодити грудне годування (Годую до цьго часу, не було жодних проблем)
Є заслуга в моїх успішних пологах і школи

Материнства св. Анни, лекції пройшли для мене не марно і про грудне годування і про дихання під час перейм!!! За що дуже вдячна працівникам цієї школи: Іванні, Марії та Лілі!!! Дуже і дуже рекомендую всім вагітним відвідати цю школу!!!!!!

Де народжувати, я думаю, не має значення. Головне щоб був хороший лікар і підтримка!! Немало важливий є також психологічний настрій на успішні пологи і молитва!! Хай щастить!!
Тетяна Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей