Глобальні оголошення!

"Подяки" медперсоналу

Re: "Подяки" медперсоналу

Повідомлення georginochka » 20 липня 2011, 14:15

2,5 роки тому на Замковій лікарці, з якою домовлялась - 100$ (50 - до, 50 - після), акушерці - 200грн, санітарці - 50. Дитячій (стерво рідкісне) - 100, а потім ще 50, бо не виписала б :o
А ще медсестрам по 20 як мені було щось треба "надзвичайне" - принести вночі дитину, чи ще щось таке. Аще лікарці по палаті, яку бачила 1 раз - 50 грн.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення Marichka » 21 липня 2011, 18:06

Ми з ніким наперед не домовлялись,родили(з чоловіком) на черговій зміні,поверх обирали в приймальні,на

Бамі.Акушерці 100грн,цукерки,вино;Лікарю-100грн,цукерки,вино;Лікарю,яка вела палату-

100грн,цукерки,вино,квіти(віддала свій кошик з маргаритками,який чоловік подарував);Дитячій-нічого,чергові

акушерочки за допомогу з грудьми нічого не брали категорично,навіть шоколадки.Також платили поліс,за нитки два

рази,за відвідування офіційно.Я не відчувала,що хтось хотів подяк,все було досить спокійно з тим:)))Ще платила 10чи

20 грн лаборантці,щоб написала добрий гемоглубін,бо був занизький
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення krapk@ » 22 липня 2011, 21:26

Хотіла дуже щиро віддячити в обласній дорослій офтальмології, за те що синочку так професійно виняли кліща але лікарка не взяла. Мені аж досі щось муляє.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Mary Awa » 26 липня 2011, 14:46

Marichka написав:Ще платила 10чи 20 грн лаборантці,щоб написала добрий гемоглубін,бо був занизький

Вже пару чоловік написало, що платило за "хороший" гемоглобін. А для чого? А якщо буде занизький? В мене всю вагітність низький, хоча і пила вітамінно-мінеральні комплекси для вагітних (там входило залізо). Думаю, що після пологів - також буде низький :?
Mary Awa Офлайн

Повідомлення flower » 27 липня 2011, 10:57

Mary Awa написав:
Marichka написав:Ще платила 10чи 20 грн лаборантці,щоб написала добрий гемоглубін,бо був занизький

Вже пару чоловік написало, що платило за "хороший" гемоглобін. А для чого? А якщо буде занизький? В мене всю вагітність низький, хоча і пила вітамінно-мінеральні комплекси для вагітних (там входило залізо). Думаю, що після пологів - також буде низький :?

думаю, що для того щоб пошвидше виписали з пологового...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 06 жовтня 2011, 19:40

сиджу і думаю, домовлятис наперед чи ні :? минулого разу домовлялис з заввіділеням якоюсь *через когось, того її в очі не бачила* але її не було в місті, того приймав черговий дохтор. скільки кому дякували не памєтаю, але загалом небагато вийшло.
але скажіть ху із неонантолог, чи як воно правильно пиишецця?
після пологів нікому нічого не давали, нать про таке не подумали :lol:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sawwku » 06 жовтня 2011, 21:54

taranjka написав:але скажіть ху із неонантолог,

то лікар, що буде оглядати і лікувати (в разі ттт необхідності) дитину в роддомі.
також це друга людина після твого гінеколога яка буде рішати чи відпускати вас додому чи ще помучити :crazy:
багато від цього дохтора залежить. може настрашити до дрижаків, може заспокоїти і відпустити з миром
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення fajno » 06 жовтня 2011, 22:47

Платили 500 грн (якщо не помиляюсь) страховки/внеску для приіжджих (в луцьку).
І все. Дохторка чергова що приймала (прийшла десь там наприкінці) щось трохи крутилась, але сказати ніц не казала. А ми й не дали б їй. Якось не навчені до того, рука не піднімається бо то їх робота і їм за то платять. Нам же ж не дякують за нашу роботу понад зарплату
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення happymami » 07 жовтня 2011, 09:48

Особисто я не платила не тому, що не хотіла би. А тому шо так склалися тодішні обставини і при перших пологах і при других, що саме в той день грошей у мене не було. Але, коли народжувала, то знала. шо пологи приймуть, навіть якшо не заплачу. Бо перед тим, лежачи в лікарні, добряче понавипитувалася тодішніх породіль з вікна, шо і як і кіко вартує і як то всьо. То були жінки, котрі не платили і так і казали, шо все у них гаразд і ніхто не вимагав.

Перший раз народжувала на Замковій. 6 років тому. Наперед не домовлялася, бо потрапила туди випадково - швидка привезла. Тому народжувала в чергової лікарки. Згодом мої батьки пробували їй дати коробку цукерок і гроші, бо готові взагалі їй були ноги цілувати, оскільки пологи були надзвичайно складні (сідничне змішане положення) - не взяла принципово. За шо їй до сих пір дякую, бо тоді навіть ті кілька сотень були для нас важливими.
Неонатологу намагалася всунути в кишеню 20 грн. Але так як я такого не вмію, то тричі, коли він приходив, мені всьо не виходило :oops: . Надто він крутився вже з тим халатом :grin: . так само повстидалася дати і коли він важив перед випискою дитину :oops: . Правда, не знаю чи то пов'язано з моєю неоплатою його послуг, але двох моїх сопалатниць виписав швидко. А мені ходив казав - як я таку нервову дитину випишу, тут же сідничне положення. Ну я вирішила не впадати у відчай і спокійно ждати своєї черги. По обіді, коли палата уже ула пуста він прийшов і сказав виписуватися :clapping: . Думаю, то пов'язано з тим, що йому невигідно вести пусту палату, де одна я була.
Заплатила ще 25 грн тому лікарю, котрий вів нашу палату і знімав шви.
Знаю, що дівчата платили по 10 грн медсестричкам, котрі їх розціджували. Мені ніхто не помагав, тому не платила нічого.
Коли хтось передавав передачі - теж нічого не платили тим медсестричкам
Про виписку не знаю. Була не урочиста. А скільки медсестричкам давали присутні на випсці - не бачила.

Другий раз, 2 роки тому. Народжувала на БАМі. Пішла до чергової. Чоловік в приймальні дав чоколяду. Не пам'ятаю вже за шо :? . Лікарям не платила, акушерці теж. Замість довідки про донорство крові заплатила здається 120 грн (мені видали квитанцію). Поліс і гроші за нитки (30 грн). плюс оплатила 30 грн лікарці, котра вела палату, бо боялася її як вогню і надіялася, шо може хоч тих 30 грн пом'якшать її відношення до мене. Ну і крім того, вона дійсно дуже професійно мені допомогла, коли я мала проблеми після пологів. Плюс при виписці мої родичі якісь там цукерки кажись дарували тій, шо виписувала.

Скажу тако - в мене нема принципової позиції, що я нікому нічого не оплачую. Я така людина, шо завжди намагаюся уявляти себе на місці тих всіх лікарів, шкодую всіх завжди, сильно вдячна навіть за незначну поміч, ну і крім того багато в чому роблю, як більшість. Якшо я не маю чим платити - то я не ховаю очі в коридорі, бо я не заплатила. Бог бачить, шо навіть при бажанні я не маю як віддячити. Віддячу молитвами, хай навіть ті всі лікарі того ніколи не дізнаються. А як маю, то заплачу. Але не так, шоб по кишенях десь комусь сунути. І не обов'язково стільки, як всі. Бо одні можуть і тисячу вальнути на подяки. А інші вже сивіють, де ж то і собі стільки взяти, шоб віддячити. Бачила таких. Я вважаю. шо дякувати треба не як всі, а певний відсоток від своїх доходів. Суму, приблизно еквівалентну одному середньому заходу в магазин.

Коли лежала в гінекології - заплатила лікарці, бо вона мені дуууже допомогла і я б не те шо грошима, я б їй коврики перед ногами стелила і вареники ліпила ше місяців зо два після виписки :grin: . Тому 30 грн принесла, поклала на стіл перед нею і кажу "Дякую вам дуже".

Так. Вроді всьо. Ніяким лікарям за їхню роботу більше не плачУ. хібашо, якшо тре якісь липові довідки, то вже розуміється

Про гемоглубін... Читала в книжці нашої відомої поетеси-гінеколога Лесі Романчук, що зазвичай після пологів буває так, шо гемоглубін навпаки скаче вверх. Так було в мене, наприклад. Я сама не вірила в ті цифри. думала помилка аналізу
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 07 жовтня 2011, 10:19

taranjka написав:коли від цього залежить здоровя дєцка?

я думаю, то дуже індивідуально. Дуже мало чула негоативних відгуків про медперсонал в місцевих роддомах. Не думаю. шо здоров'я дитини аж так критично залежить від суми подяки лікарям. Чи то може просто мені так щастило на нормальних медиків :? . Всеодно ж ви оплачуєте постфактум, тому не думаю. шо лікарі менше старатимуться, не маючи ще від вас матеріального заохочення
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість