Глобальні оголошення!

Передвісники пологів

Re: Перейми, які вони???

Повідомлення Nymydora » 11 травня 2010, 11:37

А в мене теж почалися з того, що поперек нив і спина боліла в районі нирок, а потім вже хапало внизу живота. При чому спочатку з інтервалом 20 хв, потім 10 хв. Коли було вже 5 хвилин - поїхала в пологовий. Але тепер думаю, що поспішила - треба було вдома не слухати вночі перейми з годинником в руці, а спати. Бо як приїхала в лікарню, то мені ще вкололи снодійний букет - там було десь 5 препаратів, з яких точно пам"ятаю дімедрол :x , щоб я поспала перед пологами. А самі пологи все-одно стимулювали окситоцином, бо розкриття було мале.
Мабуть, треба було вдома спокійно поїсти, попити і почекати, коли перерва між переймами буде 2-3 хвилини, а тоді їхати. Може б народила пізніше, але без окситоцину. Бо моя сусідка так і зробила - поїхала, вже коли перерва була геть маленька - то і народила швидко, а не маринувалася там цілий день. А ще я чула, що при першій дитині перейми можуть навіть кілька днів тривати.
Але то таке індивідуальне - ніколи не вгадаєш, як правильно :unknown:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Oksana » 11 травня 2010, 12:07

У мене при перших пологах також все починалось з болю у спині. Ну, правда не зовсім так. Звечора у мене почала боліти спина, і живіт як на місячні. Ну але так як то вже був 41 тиждень, то я зробила марш-бросок по місту, і вирішила, що це просто від втоми. А ранком встаючи з лішка, просто відійшли води. Тоді знов почалась легенька біль в спині, і внизу живота. Потім вже пішло скорочення матки. Але я пролежала в перемах 15 годин, а толку ніц... відкриття проходило погано. Тоді прокесарили
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення mala-karta » 11 травня 2010, 21:59

в мене було так.
Я собі сиділа, заболіло знизу живота, вирішила встати. Встала - і з мене вилилося відро води :)
Потім щось так легенько раз в півгодини знизу живота хапало, через 5 годин почало хапати щоп'ять хвилин - тоді поїхали в пологовий. І аж ще через 9 годин народився син :) Води за ці 9 годин теж текли :)
Оті перейми, що спочатку - то на них і уваги не звертала би, якби то була не неділя і я мала що робити.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Liza » 12 травня 2010, 20:47

а я про спину нічого не пам"ятаю, тіко періодично живіт болів як на месяшні.
ухх, як згадаю це наближення зустрічі з синком - якась ностальгія з"являється :)................
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення mari » 13 травня 2010, 00:14

Класно болючі,,,,,,,,,,,Ух,,,,,,,,,,,
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Oksana » 13 травня 2010, 15:25

Хоч самі перейми таки пережила, але... Тоді, коли 15 годин пролежала в схватках, а потім прокесарили, казала, що ну його в баню, не хочу більше такого. Добре, що на наступний раз тепер буде зразу кесарське. Але то було лише на той самий день, і день після. Біль швидко забулась, і тепер просто марю тим, щоб колисьтаки народити ще самій. Але тре трохи перепочити, бо і так два кесарських рік за роком. Та й дати час, щоб малятка підросли. Ну і відповідно, щоб організм окріп, шви надійно позатягувались чи що, щоб колись пустили таки на природні пологи... :oops:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Oksana » 13 травня 2010, 16:59

Нуууу....мені теж казали як мінімум 2-3 роки. Але...В мене була така ситуація, що чекати я просто не могла і не хотіла. І тому провела повне обстеження організму, підлікувала все, що було необхідно, і через девять місяців після кесарського я вже була знову вагітна. Самим більшим сюрпризом було, коли дізнались, що вагітна двійнею. От тут всі лікарі перелякались, бо шви ж ще свіжі, чи виношу, чи витримають шви. Але, як бачите, бігають тут в мене по хаті два карапуза, і дякувати Богу все пройшло нормально. І шви витримали (правда під кінець вже дуже боліли і були дуже натягнуті, ну але це ж двійня була, і діти досить великі), і не підшивали мене. І прокесарили аж на 38 тижні, тобто як для двійні в самий раз ;)
Але кесарили мене в другому пологовому. І перший раз і другий. І лікарі ті самі, Штабросвьска Алла Іванівна, і Бегош Богдан Миколайович. Операція була складна, але завдяки професіоналізму цих чудових лікарів, все пройшло успішно!!! :yahoo: За що їм дуже вдячна!!!
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Alisa » 19 червня 2010, 17:34

А в мене були справжнісіньки перейми. Правду кажуть, їх не помітити не можливо. Спочатку кожні 10 хв, потім 7, потім 6-5-4, потім кожны 3-2 і,нарешті, на крісло.
Всього-навсього хвилина болі - зате якої :scare: Мені навіть чоловік час засікав - пару хвилин полежала, а коли підходив час перейми, казав, щоб сідала на фітбол. Точність як в аптеці. :D
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Перейми. Які вони були у вас?

Повідомлення happymami » 20 лютого 2011, 06:46

А розкажіть но-ще побутові деталі своїх перейм:
    Кому одразу дзвонили? І чи дзвонили взагалі, чи писали записки, як Ліза?)))
    Де вони вас застали? Вдома? На вулиці? Вночі?
    Хто був поруч? Хто помагав чи заважав? Чим?
    Скільки часу ви з переймами провели вдома?
    Як добиралися до пологового?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Перейми. Які вони були у вас?

Повідомлення TanenRom » 20 лютого 2011, 10:35

Кому одразу дзвонили? І чи дзвонили взагалі, чи писали записки, як Ліза?))) - нікому не дзвонила і не писала, відчула їх у другій ночі. пару разів пішла в туалет, і думала іти писати писульки, що брати з собою в пологовий, бо пакети були ще не зібрані!!!
Де вони вас застали? Вдома? На вулиці? Вночі? - застали вдома, вночі.
Хто був поруч? Хто помагав чи заважав? Чим? - були поруч мої батьки, мама спокійно допомагала збирати пакети, а тато кожним 5 хвилин запитував: "коли я їду в пологовий?" - напевне боявся щоб я дома не народила! :D
Скільки часу ви з переймами провели вдома? - почалися вночі з суботи на неділю ,а в пологовий поїхала в понеділок зранку!
Як добиралися до пологового? - на таксі!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей