mari » 14 грудня 2009, 12:21
А воно і не має бути однозначно. Прочитайте ще раз деякі мої поради до партнерських родів. Буває що цього хоче лише жінка( а чоловік вже не може відмовити і т.і.) В житті взагалі усе не однозначне. А щодо партнерських родів і подавно.Кожна сім"я-своя держава. А кожні роди-індивідуальні. Саме тому і є додаткові консультації різних фахівців. Просто щоб отримати глибшу індивідуальну консультацію ,наприклад в психотерапевта-потрібно оплатити гроші. І партнери зразу думають- а наща,що вона ще нового скаже. А мені деколи і говорити не треба,бо я і так все бачу без слів. А от вагітна жінка- побачити не може,бо горить виключно ідеєю-ХОЧУУУУУУУУУ як у всіх.
Шодо рекомендацій книжкових,то це так як і тут,на форумі-дуже загально. Колись і Спок давав їх, і дещо досить добре. Так і Комаровський, далеко не все підходить і не все потрібно застосовувати. В кінці кінців ,це такі ж люди неідеальні як і всі, і можуть теж помилятись. МЕДИЦИНА-наука не точна!!! а ви читайте- і на вус мотайте. А в кого вусів немає- то на звивини мозку. А потім подумайте добряче,послухайте своє серце і вперед.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.